IRC-Galleria

juu oli aika jännä maijatäyteinen viikonloppu joka lähenee uhkaavasti loppuaan toisin kuin maijatäyteinen elämä joka porskuttaa täyttä höyryä eteenpäin kuin maija itse. monni oli hirmu poika tänään ja oikein mukava porskutin <3 ravas tosi hitaasti tai siis rauhallisesti mikäköhän silläki mahtaa olla ku totteli niin mukavasti. oivoi se on niin mössykkä. keltapinteli <3


vuhuu ei koulua huomen tai no äikkää ja kuvista koulu on kamalan raskasta en tiiä miten taas selviin. ja tiiiistai iiiiiiiiiihan ilman koulua. semmonen kouluton tiistai on paras tiistai tai no päivä yleensäkin on mukava jos ei oo koulua ei oikeesti koulu on terveellistä. käykää koulussa lapset se on mukavaa.

aurinko painuu mailleen ja vertaukset senku paranee se on taivahan tosi vai mitä kuomaseni. jeejee katotaan mayan kaa viel monta leffaa tän elämän aikana. ainii simppa ja kalle ja maya myäs kävi ratsastaas oli hurjan hauskaa ne on ihan proita jo syntyessään kaikki pienet hurraa huudot niille hooray ! ja tuli hirmu söpö otus myäs se oli varsa kaks vee voivoi se on sööööttti <3 mut nyt täytyy syventyä mesekeskusteluun en siis ole addikti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.