IRC-Galleria

MMMM.Sunnuntai 28.05.2006 21:05

ilkka tuli to meil. käveltiin ilta lenkki ja mentii kattoo fudist. :D näin maxin.
mentiin siit si ilkan mutsil ja paavo sekos ku näki meitit. höntti poika. atte jokelteli ja nauro. no. lähettii käppää takas kotiin päin. tuuli ja sen kaveri+ dogi tuli vastaan. juoruttiin hieman.
alko sattuu varpaaseen. ehkä huonot kävely kenkäset. yep.=rakko. sattu. sattuu edelleen !

perjantain vika päivä töis. sain kuntoutus jaksost 4 ½ mut ni. ois voinu olla täys femma mut olin kipeisä pari päivää joten se laski ainaki.

sain molemmist enkuist 4
liikast 5
mielenterveys-ja päihdetyöst 5
psykologiast 4
itsetuntemuksest 5
matikast 1 (:D)
saatto-ja sielunhoidost 3

ja muita en muistakkaa. lopullinen opintokortti saadaan torstaina.

yep.

perjantaina menin tietty ilkal ku piti 18 v bileet. olin menoisa. mut myös kovin jurris. sammuin kolmen aikaan ja en heränny ku ilkka yritti saada mua hereil. :DD hu0h. hyvä olen.
puhuin henkan kaa vaik kuin kauan henkevii. myös yllätin kaks henkilöö romu komerost. :p jani yllätti ne ennen mua, ALASTI. jessus mitä hommaa. tsot tsot. piru ku en nähny. :D oisin hypänny pääl.
pojat yritti pakottaa mua tanssii niiden kaa apulannan armoo mut vitut suostuin. ilkka kulki koko illan joko rantapallo paidan sisäl tai uimakellukkeet käsis. no. hyvä et jollain on kivaa. siinan piti lähtee hirveen aikasin kotio ku oli töit aamul. :s jaana tarja ja heku lähti yhen mais baareilee. myös aika moni siin vaihees kans. myös oli hyvä TILANNE auton suhteen. :D "mä oon ihan selvä, voin ajaa". hyvä et oltiin henkan kaa siin välis.
porukkaa jäi jonkin verran yöks.
mä ja ilkka nukuttiin sängys, matti linda ja joku tyttö vesisängys, tomi sohval, jenna toisel, teemu ja henkka ulko-oven edes ja jani ja emmi alakerras. :p henkka ja teemu oli kyl parhai. :D henkan svetari. huoh. nauroin juur vähä. "vittu oli kylmä. oli meil viltti mut se oli vaan teemun perseen pääl. :" ja loppujen lopuks viltti oli päätyny vesisängyn porukal. kukaan ei tiedä miten. AI NII. make lähti kävelee yöl kotiin ku vittuuntu kai. :DDD KRHM.
kokkasin myös. oh dear.
j00. mä nukahdin sit siin kolmen mais. pojat oli ottanu mun alta patjan enkä ollu heränny. tai sit heräsin mut en ainakaa muista. ilkka tuli nukkuu kuulemma puol neljän mais. herättii yheksält. juur tuorei oltiin kaikki.

eilen menin sit annel vähäks aikaa poikii moikkaa. jaro haki mun viiden mais ilkalt. heku haki mut vähän ennen yheksää ja kello oli 2 min vail 9 ku oltii är kiskan kassal juomien kaa. :D meni tiukil. ajeltii. ja loppujen lopuks tuuli soitti "tuu mun kaa ranttiksel". lähettii sit somerol. siin välis tuuli oli soittanu ilkal onnittelu puhelun. oli henkevät keskustelut.
tultii arskal ja nikol oli kaverei. piekkalan jenni. timo, kossu ja niko iha ite. katto leffaa. riehuin vähän limsan kaa. no. siivosin ne. sit tuli kaamee väsymys ja soitin tuulil etten jaksa tulla. pettyi hän hieman. mentii käymää rouskul. siel öö. aika vittuuntuneen olosta porukkaa jossain määrin. juteltii rouskun kaa mukavii ja lähettii hekun kaa taas. ajeltii ajeltii ja ajeltii. "hei nyt mennään forssaan. pakko päästä havannaan. " tai sit ei. :p ei menty kuitenkaa. kello oli jtn 2 ku olin kotona. kai.

tänään oon vaan lahnannu. ilkal pienoinen kapula. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ei muista eilisest paljookaa. teemu ja hannu kattonu sen perään hieman ettei sentää ulos lentäny. :p kiva on.

peppi tuli meil. katottii formulat. VITTU !1!"1241.

juteltii juttuja. aika pal. "mä oon himokses" :DDD

nyt nukkuilee.

HUOMEN LAIVAL !
tuomone on jahvois.

arvi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.