IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 06.11.2006 20:48

MITÄS.
perjantaina tulin töiden jälkeen kämpil, valmistauduttiin ja mentii teemun kautta janille. VITHU TEEMU. hajos pää sun auto ralliin. janin tuparei siis vietettiin. paikalla oli emmi joni piiku mika hp ja joku sen kamu ilkka minä sit kävi hannu kalle siina reetta yms. kävin myös jossain vaihees yksin forssas. ilkka otti raivoo, mut syystä. :p setteris vedin RAAKANA cokiksen saijan kaa ja ihannoin jaron intti kaverii.

takas janille ja ilkan kaa lähettii kotiin päin. mika vietiin kans kotiin. pojjaat oli laulamas ferraarias karaokee. :D kotimatkal saijja soittaa "mis vitus oot, nyt neloseen. toi jaron inttikaveri kyselee sust ja haluu sut tänne. MEET TANSSII SEN KAA" :D ilkka kattoo pahana ja päätän olla menemättä. :<

lauantain lahnaust ja mentiin sit poikii hoitaa. paavo ja atte jyräs. luin niil sadun , atte nukahti ja ilkka puoliks. paavo suukotteli mua. <3 illemmal ilkka vei mut ja pojat kaakaolle. nam ! mentii pulkilla. "VARO ATTE TIPPUU LINDA" :p kiva vaappuja on hän.

ilkka lähti jokioisille ja mä kotiin. illal menin sit arskan kyydillä pepin synttäri bileisiin.
oli ihan kivaa mut sit tuli ikävä ja soitin ilkalle et hankkii kyydin forssaan. :D ilkka oli teemun isän 50 juhlis. pete lupas tulla hakee. :> jotenki IHMEEN kaupal se osas sinne vithun perämettään ja pääsin kyytiin. matti ja taru tuli kans. ne jäi antsul somerol ja me mentii si forssaa peten kaa. jätti mun denisille ja venasin ilkkaa ja muita. oli tulossa kuumasta taxin kaa. seppä soitti ilkal ku törmäsin siihen kebal (mulla akku loppu) ja sano et mennään baariin. JUST. ei mul ollu käteist tai mitään enää. :D sano et maksaa illan. kävi mul. :>

pukumies ja jani sit tuli. HOTTTTTTT. AHAHAHAHHAHAHA. oi voi. kiva kraka.
mentii baarii ja jonotettii juur vähä. no, päästii sisää ja olti loppuun saakka. NO NYT, päästiin sit tanssii vika hidas. :D ilkalle ollu pakkomielle pääst tanssii se mut mä en oo ikinä jaksanu olla loppuun saakka sen kaa baaris. AHAHA. no nyt si. :> oli kyl kiva ilta.

sunnuntain hannun kyydil somerol PLAA PLAA PLAA. menin si merjal, pojat merja hannu kake siel ja leikittiin yms. illalla forssaan kämpil ja puol 7 ylös tänään. töihi kasiks. :z kiva se ajomatka.

arvi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.