IRC-Galleria

" MÄ EN HALUU KUOLLA NUORENA ! "Sunnuntai 19.03.2006 18:41

"KALJU POLJIN"

oi voi. mitäs si. :D mistäs alotan. no. vaik siit et arska kuskas perjantaina mut ja hannan fokee ja haettii si juotavat ja mentii kämpil si. siel oli sillon jtn 20 ihmist ehk ja kello noin puo 9. kai? :o sit alettii juomaa ja nii. siin si tuli porukkaa ja tanssittii ja kuvii otettii. jos nyt totta puhutaan ni en muist hirveest tapahtumii. :D sen muistan et tappelin tompan kaa hela tide ku halus jtn vitun trance paskaa soittaa ja juur halusin sitä. :DD hash. somero tyypit tuli ja. oli kivaa. ^^ severin kaa innostuttii vähä mätkii toisiamme. :: DDD muut katteli meit sillee et mitäs vittua. nnno. ei she mtn.
anu sai joltai vitu ämmält pullosta päähän. juttuu on et antti ois lyöny sitä pari kertaa? en tie. hannaki (ei lyytikkä) joutu kans vähä osalliseks siihen. mä kuulin tilanteest vast jälkeen päin. olin sisäl tanssimas. anu vietiin tampereel. 15 tikkii silmäkulmaan ja alas 5. jeah. poliisit tuli siin kahen mais ja hääs porukat pois. ambulanssi tuli myös.
ilkka ja sen kaverit lähti viimisinä siin 3 jälkee. eiku oli se STRIPPARI siel puol neljän mais ja. ::: D mä nukuin tällöin jo. pete kävi tzekkaamas ain välil et nukunko. ha. oli kiva herää aamul. ::/ selkä vitu jumis. vielki. nukuin pöydän al. :p

next day. piti saada kyyti keskustaan. ei mistää. no. onneks sit ilkka tuli mikan kaa hakee meitit ja vei cittaril. sanottii et tulee tunnin pääst takas. no. se tunti meni siin si ja mentii tarjal suihkuun. meni puoltoist tuntii ja sit lähettii takas. mult tuli onneks juur parast settii siin ku venattii jätkii. :: D myös kalju poljin voi olla kaasu poljin.
"pappi soitti"
"jaana voi lipoo si pallei"
"kikakikakika"
kaikki mitä sanottii tai tehtii. naurettii. nii väsynyt ettei o tosi. paras setti oli ku sovittiin et tarja kuristaa mikan si autos ni mä hakkaan ilkan. :D revettii juur vähä. takapenkki tuleisa.
niina tuli ennen viittä. laittauduttii ja janel saatiin kyyti. bussi oli puol 7 fokes ja kipi toi sen si. tack. ^^ laittauduttii uusiks. ::D lasit oli parhaat. kuvii siin si vaa ja naurettii. en tie kettään ketä naurais yht kovaa ku MÄ mutku kuulin JANEN naurun , herrajestas. meil ehkä kovimmat naurut. :D huhuh. naurettiin liikaa sinä iltana. ilkan meni hermo muhu. :p nauroin vaa koko aja janen kaa. ei siin si mtn. porukkaa tuli taas hyvin. 11 aikaan alko meno. janen kaa tanssittii pöydil ja jorattii nii pirust. <:
sit matti soitti et oli tuli loimaalt ny fokee ja pitäis neuvoo tie. no. neuvoin ja ne tuli. olin kikseis. GRR. jane+käsi pojan. ::: D edckjn. mentii sisäl ja jtn. juoruttii ja nii. kivaa oli. sit mentii jossai vaihees autoon istuu ja lähettii ajaa suoraa si vaa 170 lasis. :D jane kilju ja puristi mun kättä "MÄ EN HALUU KUOLLA NUORENA " ja mä repeilin siin vieres si vaa. myös poliisi harhautus o juur hyvä. ai nii. ::: D matti opetti. "MITÄ VITTUA KIMMO". se toimii.
poikien vessa oli paskana mut saatiin siivottuu. tarja toni ja niina siivos aamul. ilman niit ois ollu iha kamalaa. :o siivottii si ja jtn. naureskeltii vaa janen kaa taas. :P selkä kipee siit luuttuamisest. kamala työ. max haki meitit ja vietiin stereot ramil ja mentii denisii. kello puol 3. janen dösä lähti kolmelt. toimii. kai on vielki dösäs? mut oli juur hyvä ku jane tuli. <B oli tosi kivaa. <: ni.
PS. kiitti henkka jäljist. sattuu vielki. :D
IIK. PARHAIN MEINAS JÄÄD. janel paras jälki oikees tissis. <3 mun suu on suuri. GRR. paras tekoni.
nyt koto ja koht nuksiiiiii.
arvi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.