IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.12.2006 22:37

hitsi aika menee nopeest.
no. eilen vietettiin ilkan kaa meiti vuosipäivää.
KSDFJAQLE.
naurattaa.

tein sil nam ruokaa.

loma alko. JEE.
ilkka kävi myös tänään ostaa mul lahjan.
koska oli tosi salaperäinen ja piilotteli takkinsa sisäl jotain.
ja kysyin et mis kaupas kävi ni sano et ruokakaupas.
vaik ei tuonu kaappiin mitään.
MÄTTÄÄ.¨

OON SALAPOLIISI.

arvi.

[Ei aihetta]Lauantai 16.12.2006 13:18

IHHHHIHIHI.

mo.


tänään turkkuseeeeen.
hotelliin yöks.
=))))))))

1 v !

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.12.2006 00:30

plaah. hajotuttaa taasen.
oon hämeenlinnas. yksin. :o no on tytöt tääl. mut silti. hassua. mut ihan kivaakin. kai.
perjantain meni meitin suunnitelmat vituiks. olin oksennus taudis. ilkka oli tosiaan tiistaina ja mä tollee vähä jälkijunas. kuitenki, oltiin sit kämpil koko ilta ja ilkka haki mulle kaupasta mandariinei. <: nam. saatiin myös uusi super iso ja super pehmyt sänky. <3
lauantain ilkka meni laittaa autoo aamusta heti, ja mä jäin yksin. :< äitin kaa heng töitten jälkeen. nukuin, ja sit ilkka ja henkka hyppää kämpil. pelästyin ja ne alko juomaan. mä jouduin sit ajaa jokioisille ja sinne tuli sit poikii saunoo. olin ärtyisä päällä.
lähettiin porukal forssaan ja loppujen lopuks sit päästiin neloseen. sillon ei viel paljoo porukkaa mut myöhemmin kyl. tanssittiin ja oli kivaa.
sit lähettiin aika sukkelaan yhen välikohtauksen jälkeen ku eräs oli suuttunu ja jee. mut syystäkin. :o hamn.
kämpil päästiin ja aamulla vietiin hannu jokioisille ja tultiin takas nukkuu kämpil. <: vitsi se sänky on kyl niin paras. rakastan. pehmyt. <3

kouluu taas. iha hullua.

arvi.

[Ei aihetta]Lauantai 02.12.2006 16:09

ei kai mittää ihmeempii. oli töissä näyttöviikko.
iha hyvi.
eilen juotiin ilkan kaa kahestaan kalsarikännit kämpil
tai oli siin ensin hannu ja atte, mut ajettiin ne sit pois, baariin.
jeah. asa oli neloses. :D huh huh.
tänään en tie si mitä tekis.
hengailen nyt joonaksen kaa ilkkaa töist jokioisilla.
mennään nukkuu kohta.
uni uni uni uni uni.
<3

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 17:39

viime viikko meni niin hurjan nopeasti. :o
ei kai mitään ihmeellist tapahtunu. perjantain jäin forssaan. kun köyhä
opiskelija oon ni ilkka vei mut treffeille, amiksel syömään. <3
hah. oli kyl ihan hyvää kanasoppaa. nam.
perjantain otettiin ihan iisisti. ilkka kuskas poikii ja mä menin somerol. (nikolla oli to synttärit ni menin sitä onnittelee ja vein lahjan.) katottiin nikon kaa se leffa ja sit soittaa ilkka.
"mis oot? öö. mun tota niin jäi avaimet kämpil ku laitoin vahingos oven kii ja ja. tuuks avaa oven?" HUOH. pakko oli si lähtee ajaa. niko messis.
menin keholle ja huomasin et silmään sattu. NÄÄRÄN NÄPPY TAAS. vithu. viimeks oli uutena vuoten. :D muistan. tuli parhai kuvii. lindal toinen silmä melkee kii ja galstii kädes. huvittavaa.
o nyt sain semmost salvaa ni ei tullu pahaks. MIELENKIINTOISTA. =)

menin takas forssaa ja ilkka tuli si ku oli vieny pojat. raivosin jotain ja mentii nukkuu. olin hermona. lauantain herättiin kymmenelt ja noustiin ja lähettiin helsinkiin. matka oli hyvä. <:
joop. kierreltiin pitkin kamppii ja sit hannu tuli meitin seuraks ja mentii foorumii. ostin hameen paidan ja kassin. ilkka osti uuden lumilaudan. ois voinu kuluttaa neki isot rahat muhun. ;<
aluks vihasin lautaa mut nyt oon tottunu ja on oikeestaan ihan kiva.

lähettiin kotiin päin ja mentiin someron kautta. mentiin ilkan äitil ja siel oli ilkan serkku ja sen muksu ja joku täti. syötiin , ja lähettiin meil. kävin suihkus ja sit mentii arskal. valmistauduin sit vasta kunnolla kämpillä. keho ja matti IHMEENÄ ei si tullukkaa. pettymys.

pmmp:KEIKKA oli ihan jees. mut sanoja en kuullu ku musiikki soi liiikaa. :D ja loppujen lopuks mentiin sit LEGENDAN puolelle. juotiin ja mentiin sit ettii siinaa ja reettaa tanssi lattialt ku keikka oli loppu. tanssi siel si ja mentii mukaa ilkan kaa. sit likoilta loppu happi ja me vaan jatkettiin ilkan kaa. ;D paras oli "sataa miehii" ! hitsi oli kyl kivaa. <: se pyöritti mut iha pyörryksiin. HAHAHAHAHAH.

mentiin kämpille teemun kyydil.

aamulla mulla särki pää ihan homona. ne tequilat ei oikee sovi edelleenkään mulle. :<
nukuttiin ja valmistauduttiin iltaan ja nukuttiin taas. myös mä kilahdin jossain vaihees ja oon niin hyvä siin. :D no. ei siin si mittää. se oli hetkes ohi.

kuuden mais mentiin keitaal, oi osti wellun lahjan ja mentiin sinne bile paikkaan. onniteltiin eikä wellu melkeen halannu mua. :/ itkin ! mut halas si.

ilkka lillu siel allas systeemis ja mä luin seksi kirjaa. voitin myös kaikki bilis kisat
! ilkan siinan ja janin. pro.
mentii sit kämpil ennen yhtätoista ja nukkumaan mentiin kahen mais ku mulla oli koulujuttui ni pakotin ilkan auttaa. ja sain onneks valmiiks. oltiin rättiväsynei. varsinki mä aamulla kuuden aikaan. :s töihin puol 8. PASH !

tänään ainolle.
<3

arvi.

[Ei aihetta]Torstai 09.11.2006 20:03

PDSFJK.
tääl on niin vitun vammast.
haluun forssaan ilkan lua.
HASH.

onneks se tulee tänne. :>

[Ei aihetta]Torstai 09.11.2006 18:45

plaah. tänään oli si se karhu judu. se tallusteli yöl keskel kaupunkii ja ui vanajan joen yli. :o voi rassuu. varmaan hieman ihmeissään.

joo tosiaa. ylen väki kävi haastattelemas meitin ryhmää (pväkodis siis) ja otti kuvii yms. poliisi partio pihal, tutkijat ihmetteli, elinsuojelu jutut hengas ja metsästäjät meni siel pyssyt kädes tyyliin. :D lapset oli ihan sekasi ku ei päässy ulos. oli siis ulokonaliikkumis kielto menosa.

paaaah. olin tyyliin ihan paniikis ja vilkuilin koko ajan ikkunast ulos. :D

yks tyttö oli tänään vaik kuin sulo.
tuli mun luo, anto suukon poskel ja sano "oot kiva" ja meni pois. tshih.
ne lapset on jotain niin mahtavii. :)

arvi.

ps. siina, elinsuojelu=eläinsuojelu. <:

[Ei aihetta]Maanantai 06.11.2006 20:48

MITÄS.
perjantaina tulin töiden jälkeen kämpil, valmistauduttiin ja mentii teemun kautta janille. VITHU TEEMU. hajos pää sun auto ralliin. janin tuparei siis vietettiin. paikalla oli emmi joni piiku mika hp ja joku sen kamu ilkka minä sit kävi hannu kalle siina reetta yms. kävin myös jossain vaihees yksin forssas. ilkka otti raivoo, mut syystä. :p setteris vedin RAAKANA cokiksen saijan kaa ja ihannoin jaron intti kaverii.

takas janille ja ilkan kaa lähettii kotiin päin. mika vietiin kans kotiin. pojjaat oli laulamas ferraarias karaokee. :D kotimatkal saijja soittaa "mis vitus oot, nyt neloseen. toi jaron inttikaveri kyselee sust ja haluu sut tänne. MEET TANSSII SEN KAA" :D ilkka kattoo pahana ja päätän olla menemättä. :<

lauantain lahnaust ja mentiin sit poikii hoitaa. paavo ja atte jyräs. luin niil sadun , atte nukahti ja ilkka puoliks. paavo suukotteli mua. <3 illemmal ilkka vei mut ja pojat kaakaolle. nam ! mentii pulkilla. "VARO ATTE TIPPUU LINDA" :p kiva vaappuja on hän.

ilkka lähti jokioisille ja mä kotiin. illal menin sit arskan kyydillä pepin synttäri bileisiin.
oli ihan kivaa mut sit tuli ikävä ja soitin ilkalle et hankkii kyydin forssaan. :D ilkka oli teemun isän 50 juhlis. pete lupas tulla hakee. :> jotenki IHMEEN kaupal se osas sinne vithun perämettään ja pääsin kyytiin. matti ja taru tuli kans. ne jäi antsul somerol ja me mentii si forssaa peten kaa. jätti mun denisille ja venasin ilkkaa ja muita. oli tulossa kuumasta taxin kaa. seppä soitti ilkal ku törmäsin siihen kebal (mulla akku loppu) ja sano et mennään baariin. JUST. ei mul ollu käteist tai mitään enää. :D sano et maksaa illan. kävi mul. :>

pukumies ja jani sit tuli. HOTTTTTTT. AHAHAHAHHAHAHA. oi voi. kiva kraka.
mentii baarii ja jonotettii juur vähä. no, päästii sisää ja olti loppuun saakka. NO NYT, päästiin sit tanssii vika hidas. :D ilkalle ollu pakkomielle pääst tanssii se mut mä en oo ikinä jaksanu olla loppuun saakka sen kaa baaris. AHAHA. no nyt si. :> oli kyl kiva ilta.

sunnuntain hannun kyydil somerol PLAA PLAA PLAA. menin si merjal, pojat merja hannu kake siel ja leikittiin yms. illalla forssaan kämpil ja puol 7 ylös tänään. töihi kasiks. :z kiva se ajomatka.

arvi.

[Ei aihetta]Maanantai 30.10.2006 20:19

AHHHA.
toissa vkn loppuna perjantai meni vituiks. kiitti poika. mut asiat selvitetty ja kaik hyvin. :>
lauantain olin si baaris, ilkka myös. pelasin psp:tä siel ja olin pro. ;p
kotiin suht aikasin? tai kämpil siis.

maanantain menin Ruununmyllyn päiväkotiin, työssäoppimis jakso alko. 7 viikkoo siel si. eka viikko oli tosi kiva. :>

perjantain aloteltiin rouskul, ja sit lähettiin ku ilkka tuli ni onnelaa kohti. linda taru matti semi minä ja ilkka. ihan jeez ilta oli. :D

lauantain aloteltiin kämpil, siina minä ja ilkka eka. sit tuli kakkone piiku katru emmi jani teemu tomi juho henkka linda. kivaa oli. sit ilkka vei mut ja siinan baariin ku kaikki oli häipyny ja meni takas kämpil. kahen mais olin valmis lähtee ja viesti ilkal. vietiin siina kotiin ja sammuin heti ku päästiin sänkyyn. "mä olin kahen vaiheil et pitäskö nauhottaa sun tuhinaa vai ei. :DD " sammuin kunnolla. onneks se ei si nauhottanu. :>

sunnuntain lahnaus, jokioisil ja somerol. OKSENSIN. ihanaa. kuumeessa olen nyt.
teemu ja ilkka nussii jotain paska autoo ulkona ja mä jäädyn. koht lähetää onnneks takas kämpil. :>
pääsee lämpimän täkin alle.


arvi.

SYYYSLOMAAAAA.Perjantai 20.10.2006 16:42

loma. ihanaa. ei tosiaan. hieman tylsää ollut. ollu vaan ilkan kämpil ja venannu et se pääsee töist. huah. voisin kertoilla hieman viime vkn lopust.
perjantaina käytiin ilkan kaa lenkil ja sit sen jälkeen oltiin kuskina teemulle juholle ja mikalle. käytiin matilla ja siel jotain bibbalon tynkää. sit tuli kamala äitipuoli kotiin ja alko sota. sanoin myös omat sanani äitipuolelle ja joo. lähettiin siit si aika vikkelään poies. vietiin teemu kotiin, henkan pullo haettiin ilkalta, ja joku muija vietiin melkein kotiin. [ SORI ]
ilkan kaa mentiin kämpil nukkkuu. ihan poikki.
lauantai aamul lähin somerol ja ilkka meni viiden aikaan nepan yläkertaan. laittauduin kotona, kävin kehoo moikkaamas ja sit lähin jokioisille. annen kautta janille. :> emmi tykkäs meitin lahjast. seepra. <3
janilla oli emmi jani siina mika kakkone ransu henkka MINÄ ? en oikeesti muista ketä muita oli. joitain siin kävi.
lähettiiin 11 jälkeen taxin kanssa forssaa kohti.soitin ilkal et tulee maksaa mun taxi osuuden. ja tulikin kiltisti.
muut meni neloseen jo mut me mentii ilkan kaa yläkertaan. siel oli ihan hyvää populaarii. :D
"hei kultsu tuutsä mun kaa saunaan, mä voisin vähän hieroo sun ihana selkää beib" ja mä nauroin. oisin menny ellei ilkka ois ollu niin "pahana." :D
ei vaiskaa.

vessatuokion jälkeen mentii neloseen si vihdoinki. jouduttii jonottaa. päästiin sisään, jätin ilkalle takin et maksaa narikan ja lähin. tuli yks lihava poika "etitsä kulta mua? ku kattelet ympärilles niin hapuilevan näkösesti" joo en iha ettiny häntä. :> näin kakkosen ja menin sen luokse. ilkka seuras kai.
menin hakee meil juotavaa ja istuttiin ja juteltiin. pete oli aika humalas. :D
nuokkui siin si vaa.
mentii tanssii kai siinan kaa? eiku ei. mä näin hekun siin vaihees ! ja sit siihen tuli se sulone parturi poika ja kehui mun hiuksia. :> olin otettu. HALASIN MYÖS. mut suukkoo hän ei sit enää saanut.

menin tanssien jälkeen pöytään. ilkka halus tanssii ja taas mentii. tanssittiin vaik kuin kauan sit takas pöytään ja se haki meil juotavaa. juteltiin plaa plaa plaa ja taas mentii ilkan kaa tanssii. pädin hannulle ettei tuu kämpil yöks. :D hyvät mun perustelut.
tanssien jälkeen menin huonoon kuntoon ja lähettiin sit kotiin. tai kämpil siis. ilkka sai tyyliin kantaa mut ulos sielt. :o

päästiin cittarille saakka ja sit se pölhö sai idean et haluu työntää mut ostoskärryis kämpil. vitu pönttö. :D ei vaa. en ehkä olis jaksanu kämpil kävellä. siin se si "lykki" mua ja lopulta me tietysti kaaduttiin ku ylitettiin viiminen suojatie. :p selässä mustelma. vähänkö ilkka pelästy. :DDDDDD

kämpille päästiin, syötiin pizza ja sammuin. hannu tuli aamul ja olin aika fresh.


haluun myös tänään bariiin. ja HUOMEN.
mannnniii vois tulla taas tilille. :>

voin antaa tilinumeroni ni sinne saa antaa lahjotuksii.
<3


arvi.