IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.04.2006 01:07

perjantaista en halua puhua sillä mikään ei menny oikein. (:D ne tietää asiasta kenen kuuluukin.) tero kiitos yöpaikasta. <3
lauantaina oli ihan jeez. juteltii, biletettii ( mitä mä kyl tein harvinaisen vähän :o )
juotiin ja pidettiin kivaa. porukkaa ei ollu niin paljoo mitä viime kerroil. (VAHINGOT SITÄKIN SUUREMMAT ? tnx nii stnast. )
no. en tie mitä sit tapahtu loppu illast. lähettii ilkan kaa niil jossain kahen mais ja nauroin tomii. piru selkävamma. <:
teemu myös hyvä kuski :D
sunnuntaina. hmm. paras oli ilkka. "MMM. suklaa kohta"
lahnailtii sängys vaa ja katottii telkkuu koko pirun pvä.
pään särky vaivas hieman. :/
olin kotona puol kasi.
onneks ilkan äiti haki. <:

tänää oltii pepin kaa piknikil.
<3
mu malli neito.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

arvi.

!Perjantai 21.04.2006 00:47

hei vaan hei !

uh ah ih.

läghead.

torstai= PIRUN NÄTTI. ox ox ox . mut ei se mtn. poika huolissaan. :p
perjantai= AJELUU med hanna aki bettiina ja marco.
lauantai= RYYB. kärpäses ja biléis. ( ajelin myös somerniemel. :DD )
sunnuntai= KIVA ! pojat ja niina tuli virost. setti lensi. keho yöks.

huome bilé.

lauantaina kaikki sit taas peräjoen kylätalol !
mut paikkoi ei si rikota eikä poliisei haluta tällä kertaa paikalle joten nätisti.
eiks je.

:>

ps. sanna ja kimmo teiti o tultava. <3

arvi.

[Ei aihetta]Maanantai 10.04.2006 01:59

idea !

perjantaina vedin jumpan yksin, bebi oli helsingis. kävelin kotiin ja laittauduin. takun kaa käveltiin kaupaungin talol saakka kunnes aki nouti meidät. mentiin severil. alettiin juamaan ja huomasin et kahviliköörien jälkeen alko nousee päähän. noh. JU.
juteltii mukavii razin kaa keittiös. oli kiva nähdä pitkäst aikaa sitäki. <: sit tuli jtn porukkaa ja mentii mä takku laiho ja lehtose joonas totil bileisii. siel jtn populaarii. ilkka tuli jossain vaihees. ja linda oli aika hyvässä nosteessa. :D no. saatiin riikalta kyyti meille. katottii lefffa ja sammuin ilkan päälle. :D en muista miten päädyin sänkyyn. heikosti.

lauantaina mentii minnalle ja siel tarjol boolii. NOH. tuomone veti sitä sit muidenki edest ja kuten kaikki tietää en kestä viinaa. :p järkee juada si. no. sil mentii si. lähettii sit öö. kankareel. siel porukkaa. <:
loppujen lopuks kävelin sit yksin kotiin viiden jälkee. pientä ässää koko reissu. :DD
kivaa oli. torstaina ryyb.

ps. vitu ilkka kusettaja. ::D nirhaan sut huome.

arvi.

::A:SS:fdaSD ::Aas:sdKeskiviikko 05.04.2006 20:21

tää vkn loppu oli melko rauhaisa.
jumpa jälkee käytii hakee leffat bebi tuuli ja enan kaa ja sit käytii kaupasa ja sit haetii
ilkka.

katottii joku anoppi on pahin joka oli tuulin valitsema ja meinasin kualla koska oli murhaavan tylsä. keho tuli si. <:

tehtii pizzaa ja "syätiin" sitä si.

katottii toine leffa. kauhu oli ju. mä olin ainoo ketä ees vähän säikähti joitain kohtii. :D no. onneks oli oma turva. ^^

heidi oli pirun kauan töis si vaa ja haki kehon ja bebi sit joskus ennen kahta kai vast. ::/ hash. unetti. mentii nuksii.

illal mun piti men hoitaa tomii ku mutsi ja isä meni joihinki bileisii si. no. tomi oli kuumees ja eks mä si piru tullu kuumeeseen ja. siin meni si sunnuntai maanantai ja tiistai. korkeimmillaa oli lämpöö 39.9 c :s hash. meinas pää hajoOoooOO0o0OOOoo.

tänään olin sit go go goulusa vaa. tunnin jopa. :D oli pitkä koulupvä. käytiin tutustumas apuvälineisiin ja määääää sain leikkii mannekiinii ja esittelin niit si. : D päivi(ope) tykkäs myös mun uudes pyäräst. <: oli helmi chiksi btw.

mutsil ja minnal sunnuntai syndet. <3

mutsi pitää myös bileet lauantaina. :D tulee mini kiire ilta kyl. pitää ol kolmes paikkaa. :s mut haluun kyl tul riehuu mutsin kaa. :PPppPpPPPpPPppp se o ain niin hupaisaa.

arvi.

LISSU .Maanantai 27.03.2006 15:35

j00 .

ensinnäki. jumpan jälkeen aki haki mut ja bebi ja vietii neiti döräl. menin kotii suihkuu vaa si ja tytöt haki mu sit jossain vaihees. hain yhen kaljan dörält jonk oli velkaa ja sit mentii tankil. tarja meni röökil ja catan piti tankkaa. no. eka ongelma oli et tankki oli vääräl puolel autoo ja oli kolme minsaa aikaa kääntää auto. cata hirveellä kiireellä sit auton kaa jurrittelee ja hyvi kerittii. :D tarja katto hiukanmitä ihmet me tehään. HOHOH.
lähettii sit fokee. mentii citaril ja haetii jtn juatavaa. pois lähettyy huomasin viis ihqteinii siin cittarin ovensuus istumas ja lausahdin ystävällisen lauseen"rankkaa olla lissu tällä säällä" ja sit tuli takas "vitun pissis" ::D tuamone rebes ja kysy et niin mitäs. tytöt men paniiC ja kielsi kaiken sanomisensa. :p naurettii tarjan ja jaanan kaa. cata venas autos.
päästii sit jontul ja mä aloin värjää tarjan hiuksii ja niist tuli mini hyvät. :o HYVÄ MINÄ . \o/
cata teki jaanan hiukset ja vissiin jtn tarjallekki+ en muist. kännilinda.
mentii kontiol ja ei osattu. :p mentii juur hetken siel mettäs ristiin rastiin. soitin ilkal et vittu vois oottaa meit vinkil ja sais kulkee edel ni me tullaan messis. niin tehtiin. tarja hyvä kuski. <:
kontiol oltii sii vaa. ei kyl olli hääppöset bileet. :s käytiin somerol ja takas kontiol. pädettii siel si vaa ja joo. :DD NI. öö. joo. lähin ennen ilkkaa ja mentii keitaal, heitettii myös taneli siin si kotii. tai "tien varteen". hash. keitaal likat söi jtn kamalaa hamppaa ja mä söin catan ranskalaisii. siin tuli joku kauhee tappeluki jollai paril tyypil ja mä nauroin. :D likat oli paniikis koska oli pelottavaa sakkii kuulemma ja ne voi käyd pääl tjn ne selitti. HA !
sammuin samantein ku saatiin cata kotii. jontun asunnol tuntu olevan 45876521 porrasta. sentäs en kaatunu. <:
aamul herättii ja tehtii ruakaa + käytii suihkus. sit haettii cata ja mentii MYLLYY shop. oli kiva reissu. kaikki osti jtn söpöä. lindapaita on kivis. tykästyin myös jaanan takkiin. jaanamainen on ! sit vaa jtn sii pädettii siel ja tultiin takas päin. tytöt heitti mut somerol ja menin arskal enaa hoitaa. ilta hyvin. meseilin vaa pojan kaa ja katottii pari leffaa systerin kaa. ei muut. sain 20 € onneks.
sunnuntain nukuin pitkään ja tulin kotii. ilkka tuli meil yöks ja aamul menin kuolleena kouluun koska en nukkkunu hyvin kosk nukuin päiväunet ja juur saan taas sit illal unta. :s tyhmä minä. mut ei she mtn.
VKN LOPPU SI JUUR HYVÄT PLÄÄNIT ! lissut valtaa KRHM pleissin. <;


arvi.

" MÄ EN HALUU KUOLLA NUORENA ! "Sunnuntai 19.03.2006 18:41

"KALJU POLJIN"

oi voi. mitäs si. :D mistäs alotan. no. vaik siit et arska kuskas perjantaina mut ja hannan fokee ja haettii si juotavat ja mentii kämpil si. siel oli sillon jtn 20 ihmist ehk ja kello noin puo 9. kai? :o sit alettii juomaa ja nii. siin si tuli porukkaa ja tanssittii ja kuvii otettii. jos nyt totta puhutaan ni en muist hirveest tapahtumii. :D sen muistan et tappelin tompan kaa hela tide ku halus jtn vitun trance paskaa soittaa ja juur halusin sitä. :DD hash. somero tyypit tuli ja. oli kivaa. ^^ severin kaa innostuttii vähä mätkii toisiamme. :: DDD muut katteli meit sillee et mitäs vittua. nnno. ei she mtn.
anu sai joltai vitu ämmält pullosta päähän. juttuu on et antti ois lyöny sitä pari kertaa? en tie. hannaki (ei lyytikkä) joutu kans vähä osalliseks siihen. mä kuulin tilanteest vast jälkeen päin. olin sisäl tanssimas. anu vietiin tampereel. 15 tikkii silmäkulmaan ja alas 5. jeah. poliisit tuli siin kahen mais ja hääs porukat pois. ambulanssi tuli myös.
ilkka ja sen kaverit lähti viimisinä siin 3 jälkee. eiku oli se STRIPPARI siel puol neljän mais ja. ::: D mä nukuin tällöin jo. pete kävi tzekkaamas ain välil et nukunko. ha. oli kiva herää aamul. ::/ selkä vitu jumis. vielki. nukuin pöydän al. :p

next day. piti saada kyyti keskustaan. ei mistää. no. onneks sit ilkka tuli mikan kaa hakee meitit ja vei cittaril. sanottii et tulee tunnin pääst takas. no. se tunti meni siin si ja mentii tarjal suihkuun. meni puoltoist tuntii ja sit lähettii takas. mult tuli onneks juur parast settii siin ku venattii jätkii. :: D myös kalju poljin voi olla kaasu poljin.
"pappi soitti"
"jaana voi lipoo si pallei"
"kikakikakika"
kaikki mitä sanottii tai tehtii. naurettii. nii väsynyt ettei o tosi. paras setti oli ku sovittiin et tarja kuristaa mikan si autos ni mä hakkaan ilkan. :D revettii juur vähä. takapenkki tuleisa.
niina tuli ennen viittä. laittauduttii ja janel saatiin kyyti. bussi oli puol 7 fokes ja kipi toi sen si. tack. ^^ laittauduttii uusiks. ::D lasit oli parhaat. kuvii siin si vaa ja naurettii. en tie kettään ketä naurais yht kovaa ku MÄ mutku kuulin JANEN naurun , herrajestas. meil ehkä kovimmat naurut. :D huhuh. naurettiin liikaa sinä iltana. ilkan meni hermo muhu. :p nauroin vaa koko aja janen kaa. ei siin si mtn. porukkaa tuli taas hyvin. 11 aikaan alko meno. janen kaa tanssittii pöydil ja jorattii nii pirust. <:
sit matti soitti et oli tuli loimaalt ny fokee ja pitäis neuvoo tie. no. neuvoin ja ne tuli. olin kikseis. GRR. jane+käsi pojan. ::: D edckjn. mentii sisäl ja jtn. juoruttii ja nii. kivaa oli. sit mentii jossai vaihees autoon istuu ja lähettii ajaa suoraa si vaa 170 lasis. :D jane kilju ja puristi mun kättä "MÄ EN HALUU KUOLLA NUORENA " ja mä repeilin siin vieres si vaa. myös poliisi harhautus o juur hyvä. ai nii. ::: D matti opetti. "MITÄ VITTUA KIMMO". se toimii.
poikien vessa oli paskana mut saatiin siivottuu. tarja toni ja niina siivos aamul. ilman niit ois ollu iha kamalaa. :o siivottii si ja jtn. naureskeltii vaa janen kaa taas. :P selkä kipee siit luuttuamisest. kamala työ. max haki meitit ja vietiin stereot ramil ja mentii denisii. kello puol 3. janen dösä lähti kolmelt. toimii. kai on vielki dösäs? mut oli juur hyvä ku jane tuli. <B oli tosi kivaa. <: ni.
PS. kiitti henkka jäljist. sattuu vielki. :D
IIK. PARHAIN MEINAS JÄÄD. janel paras jälki oikees tissis. <3 mun suu on suuri. GRR. paras tekoni.
nyt koto ja koht nuksiiiiii.
arvi.

BILEET !Maanantai 13.03.2006 20:30

uuh jeaH.

bileet 17 ja 18 pvä. peräjoen kylätalol.

KÄY.

sinne siis.

Tarja1 KARTTA .

NE-YO - SO SICKSunnuntai 12.03.2006 21:26

viikko meni tosi tosi äkkii. :o vitun bussit vaa ku oli lakos.
ei käy sellane touhu si ollenkas. jäätiin ilkan kaa viettää
tiistain vapaapäivää meil ja keskiviikkona si onneks pääsin j
o kouluun. huh. missasin kyl kuntoutuksen kokeen mut sain
tehtyy sen sit kyl. u_u
perjantaina oli kännilinda vuoros vaa. sekoilin ja laitoin aika hyvää
settii kaikil. :: D eka oltii döräl alottelemas ja tommikin piipahti :)
oli kiva nähdä pitkästä aikaa. ^^
sit jossai vaihees soitin jussil saloon ja se sano et on bileet.
sinne sit lähettii mä takku noge matti ja keh0. rousku ei mahtunu autoon. :s
ois ollu kiva jos seki ois tullu. hmm. matka viihdykkeenä katsoimme pornoa nogen
kannettavalt. ja ei ollu ihan mikä tahansa p-leffa. :DDDD lol. "SE ON NIIN ISO, HIHIHIHHIH "
voi ei. nolottaa sen puolest. prrr. sit saavuttii saloon ja mentii sauli niinistön vanhaan kämppään. :D oli kyl hiano talo. kaivola posse siin ekan tuli vastaan. juteltii niit jtn ja sit sisäl. henkankin näin. jampper ja muffie oli alakerran aika freessinä. :D tshih.
sain myös kutsun henkan synttäribileisiin lauantaiks mut en voi men ku "omat" bileet fokes. :/
( SINNE SI KAIKKI ! )
lauantain olin vaa koto ja bebi tuli meil yöks. piti men likkojen kaa kärpäseen mut KRHM. meni hieman myöhäseks joten katsoin paremmaks jäädä vaa kotio.
tänään oli herätys sit 7.00 :s kuolema melkee tuli. mut päästiio lähettii. bussi lähti kasilt kohti naantalii. SUPERTREENIT. <B body compact oli lembbari. sai vaa purkaa vihaansa ja potkii ja nyrkkeillä. :D cool. tykkäsin. myös ohjaaja oli juur laatu kunnos. :o HUH.
tulin kotiin about tunti sit ja nyt väsyttää nii pirusti. sain onneks bvaik kuin pal kaikkii uusii tanssi kuvioi omil tanssi tunneil. se käy ja hyvin. toimii. tack.
nyt saunaan.

arvi.

+/oSunnuntai 05.03.2006 17:50

HUH HUH !

mitäs .
menin forssaa severin ja rouskun kyyditsemänä ja sit lähetii turkuu bussil . laeva lähti niinq liikkeel . sit oltii vaa ja oli onkelma. "huoltajiamme" ei löytyny mistään, kävin jopa kuuluttumas . :D haluttiin juatavaa mut joku vitun uus sääntö et meno matkal saa vaa 20 v ostaa . joten ei saatu . sit tuli juur näddi ukko meiti hytil . :D
" HEI OOKS TE VENHEMPII ? "
- hä .
"TAI SIIS MEINAAN ET ONKS TEIL NIINKU LAPSOSII ! "
- joo ei iha .

ois ollu kuulemma joku hyvä läppä mut ei voi mtn . no . sit heitettii jtn settii sen ukon kaa vaa ja lupas hakee meil juatavaa . se haki ja lägitti jtn ja naurettii sitä . :D jaana sano et oli kuulemma ku isä ku se meni sen messii hakee niit juatavii . :p ? tziikaa tissei vaa !
alettii juamaa ja valmistauduttii sit iltaan .
mentii discoo ja bailattii juur vähä. marjannet oli hyvii <B
janita ja jennaki oli siel . ^^
mmm . yks poika tuli tarjoo mul öö. purkkaa? :D sit se oliki koko vitun illan mun kannoil. :D ei päästy eroon . mut oli kiva. tosin 27 v mitä ei IKINÄ ois uskonu . :D luulin sitä n 20 vuotiaaks ehk . huh .
TANSSITTII TANSSITTII TANSSITTII .
carita lähti hyttii nukkuu siin kolmen mais ja me jatkettii jaanan janitan jennan ja jannen kaa vaa . :D
ok sit kello oli jtn neljä ja porukkaa alko lähtee pois . mut me jaanan kaa vaa jorattii vielki . MMM <B sit öö . tanssittii siin lattial vaa ja meiti ympäril oli jtn vitun hikisii ulkomaalaisii . se yks otti mun kädest kii ja pakotti tanssii mut juur halusin . :D puristi juur mini hiljaa ranteest . :o sattu juur vähä . :/ no sitku sain itteni siit irti jatkettii taas . AI NII . :D sit tönäsin jaanaa yhes vaihees ja se muijja levas iha rujona sinne laittial ja kaato yhe muijjan juomat . :D nauroin ja meit hävetti .
sit yks ählämi sai mult pientä osumaa ku yritti jtn ja se vissii lähti sit pois ? :D ne oli niin naurettavii . no sit jatkoil yhe pojan hyttii mihi tuli sit lisä possee . "ISÄ "oli paras . :DD voi ei . sit sen jannen kaa mentii käytäväl ja jossain vaihees yks muijja kutsu meitit sen hyttiin . mentii sinne si vaa ja janne ja se muijja sai pienen faitin aikaa koska se muijjja ei haluu olla naimisissa mut se kuitenki haluis olla sen yhen päivän prinsessana ja janne ei ymmärtäny sitä ja kauhee sana sota . no . mä ja se toinen muijja otettii vaa ryyppii sii . oli kivoi . parast oli aamul törmätä niihi . (:
jaana nouti mut ja jannen sielt hytist ja mentii sit toisten jätkien hyttii . siel oli mm . MARKUS PÖYHÖNEN ja JOONAS HYTÖNEN . parhai . :: DD oli siel sit joku lihas kimppu jätkäki ja rumpali poika . sulosii olivat . juotiin siin ja juteltii urheilust . hytöne huomas et mua ei kiinnostanu jotkut ihme suomalaiset "ei kuuluisat " lätkän pelaajat ja alettiin puhuu sit formulast ja moottoripyörist . :D olin pro .
jossain vaihees pöyhöne alko riehuu siin si jtn jannel ja ne meni käytäväl tappelee . sit mä hain jannen sielt ja vein sen hyttiinsä . sit hain caritan meiti kämpilt ja herätin sen . joku siivooja muijja avas mul kai oven . ihme et löysin sinne ees . onneks oli samas kerrokses kuitenki . MMM . mentii kattoo sinne hyttiin JA KRHM KRHM ! lähdettiin sit äkkiä pois <; IHME . :D arvasin. :p GO GIRL ! no kello oli tällöin jtn kaheksan paikkeil ja mentii sit aamiaisel katan kaa . maksoin 4.50 lasista appelsiini mehua, kämäsestä sämpylästä joka meinas tulla ulos ja yhestä domino keksistä ^^
paras kuitenkin oli kun menin ilmoittautuu aamiasel :D juoksin tiskil ja melkein kaaduin ja huusin
" JOS TÄÄ VITTU ON KAHEKSA EUROO NI MÄ EN TU ! "
carita tyynen rauhallisena kysy et eiks täs oo se nuorten alennus ja kyl joo oli. :D onneks.
"JOO SIT MÄ TUUN. "
kata sai hävetä silmät pääst mua . :D sori .
se veti jtn vitun nakkei ja viis karjalan piirakkaa ja mun meinas tulla ylös ku kattosinki sen syömist . sit pari kakaraa nauro mua ku olin niin freeshin näköne . aurinkolasit pääs ja nuokkusin käteeni nojaten . hyvä . luulin et laiva keinu vaa nii pirust mut oltii satamas . :D jes .
kello oli yheksä ku menin nukkuu . kata jäi kattelee maisemii ikkunast ja mä nukahdin sit loppujen lopuks . sit se puhu yksinään jostain vitun lintuinfluenssa lokeist ja murmeleist ketkä hengas jäil mut oikeest ne oliko vaa niit lintui . seki aika tajuissaan . :D nauroin taas . heräsin siin 11 mais ja jaanaki (KRHM ) pääs meiti hyttiin . käytii suihkus ja lähettii liikkeel . mä jatkoin juomist heti ku heräsin ja likat haki juotavaa tax freest . käy .
no . ku satamaan kaheksan aikaa illal päästiin luulin et kävelen sen stnan painavan kalja kassin kaa lasis läpi tai jään tulliin kii ku horjuin siihen tahtii niil korkkarei . ja paras keissi oli ku en muistanu ottaa housui messii laival . :D oli vaa hamei . no . niil piti pärjää . ja pärjättiinki . MM .
bussis lauletttii kaikkee ja jokioisten pojjaat oli tosi energisii . liianki ehkä . :D meinas men hermo . ei se mtn . isukki mutsi ja tomi otti mut jokioisilt ja mentii kotii . kauhee meno oli eka likkojen kaa kärpäseeen mut sit kaikki väsähti ja menii kotii vaa . piti men rouskul mut ne oli salos ja puhuttiin ristiin ja ymmärsin väärin . :D niil oli sittenki porukkaa joten oisin meny sinne jos oisin taas ymmärtäny .
samaC . juttelin ilkan kaa meses ja menin nukkuu yhen mais . heräsin puol 2 ja joo . hyvä matka oli . pääsiäisenä kuulemma uudestaa ^^ todellaki . näddii .
nyt vois alkaa siivoo jos se yks herra tulee illal taas . m0.

arvi .

laiva niinq !11!!1!!!!+0+ !Perjantai 03.03.2006 15:49

EI JUUR MAISTU LAIVA.
!