IRC-Galleria

lineartt

lineartt

don't break your neck, love, because she's gorgeous.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tuska 08Sunnuntai 29.06.2008 01:28

oli juu tuska festareilla tänään. se on koko viikonlopun mitainen (27. - 29.06.08). olin varsinaisesti tänään katsomassa diabloa. ::DDD

mentiin sinne kahen bussilla ja täältä kertää 45 min stadiin joten oltiin siellä kolmelta. syötiin siin ensin ja sit jotain heiluttiin, kunnes faija ja mari veivät mut mun 15 wee serkun miikan ja sen kavereiden luokse ja itse faija ja mari menivät annisekualueelle(jossa tarjoillaan alkoholipitoista juomaa). sain siinä sitten serkun ja sen frendejen kanssa heilua parisen tuntia. sitten faija ja mari tuli hakeen mut sieltä ja mentiin kattomaan greatoria jonka jälkeen ne palas takas anniskelualueelle ja meikä seuras taas serkkuja ja sen frendejä. hävitin ne kyl siin jossain vaiheessa, mut onneks faija ja nää tuli sitten mun luokse ja mentiin sen lavan tykö missä diablo soitti. tuskassa oli nimittäin kolme lavaa ja kahella soitti aina samaa aikaan joku bändi, mut sil yhel ei. ::///

oli kiva kattella minkälaista porukkaa siellä oikeen oli. jotkut oli heittäny naamaansa jotain vereltä näyttävää paskaa ja jotkut oli niin täynnä kaikkee goottikrääsää. siel oli myös pariskunta joka oli pukeutunu merirosvoiks. kaikkee jännää sitä näkee. joillain miehelläkin oli hameita. O.o mut siis joo.

faija ja mari oli perjantaina nyt lauantaina ja aikovat mennä vielä huomen sunnuntaina. tuovat sitte sunnuntaina mulle sellasen tuska festari paidan. ::DDD<3 JEIJ ! toi oli ky hieno kokemus. joo o. ensvuon uudestaan. ;;)))

nyt sain tohon myös kuvan, ku diablo soitti. ::DDD

EDIT// en sitten saanukkaan tänvuoden tuska festari paitaa. ensvuonna uudestaan. :///

auran laulu.Lauantai 28.06.2008 00:17

1 säkeistö:

Jee. me mennään Disneylandiin ja Emmi raiskataan ja narskaa katsotaan ja muuten riehutaan ja aamulla jurrissa kotiin saavutaan Tepaa kaivataan eikä unta saadakkaan.

2 säkeistö:

Me mennään Disneylandiin raput alas tiputaan Aura joutui pyörätuoliin mut me mennään minne vaan. Me Tepaa säälitään se on yksin kotona : (
Mut ei se ny niin haittaa me ollaan homoja.

kiitäsn <3

systeri on ku mutsi.Tiistai 24.06.2008 16:12

pistää mut siivoomaan täällä ja itse lähtee kavereiden luokse maailmalle. u____u

batman.Maanantai 23.06.2008 18:50

batman kävi vierailulla mökkimme katolla juhannuksena. xxxDDDD

näin on.Tiistai 17.06.2008 19:36

Pojat ovat kuin parkkipaikkoja. Parhaat on varattu ja loput ovat vammaisille.

kiitos neil. ;DD<3

sataa, sataa ropisee. pilipilipom.Keskiviikko 11.06.2008 23:28

ei kannata kokeilla samaa, ku meikä ja anniina.

anniina vaan galleriassa kysy muo stadiin. mentiin siis sinne, ku ode ja sen kaverit ois siel, mut, ku päästiin sinne ni vittu... anniina soitti odelle, et nyt ollaa tääl stadis ja ne yhet oli pasilas. ei siin sit mitää... junalla nopeesti pasilaan. JEEE !!! ravataan ees taas.
no sit päästiin pasilaan ja sato jo ennejn sitä vitusti. siel oltii märäs mentii yhelle essolle ja sit siit skeitti mestoille, mis ode ja sen kaverit skeittas. nastaa. seisottiin siin vaa anniinan kans kattelemas ja heitettiin läppääl. LoL.
sit oden frendit lähti ja meikä ja anniina haluttiin kamppiin. ME LÄHETTII KÄVELEE SINNE PASILASTA !!!!!111 joo ei siin sit mitää. aijottiin mennä vähän ajan pääst sinne yhel bussil, mut se ei ottanu meit kyytii.. olin matkan maksaja ja tietysti ei ollu peienmpää setelii, ku viiskybänen. JEEE !!!1 sit se kuski ei ees uskonu sitä 50€ aidoks ! REILUH !!!1 ei siin mitää. jatkettiin matkaa kävellen. tietysti sato vitusti.
sit siin yhes vaihees piti oikee kysyy neuvoo, et mist pääsis kamppiin. kiva siel satees. no päästiin kamppiin ja mentii ostaa limuu, mansikoit ja suklaata ja vitoskerrokseen hengaamaan ja valittaa siit, ku jalat iha poikki.
meijän oli pakko anniinan kans lähtee siin kuuden aikoihin.. mentii junal ja meijä vieree tuli semmosii miehiä. anniina istu muo vastapäätä ja sen vieree tuli yks kauhee haiseva mies joka kuunteli musaa ja oli tyyliin kiinni anniinas.. NII JA SE MOUKKA KEHTAS VIELÄ TUIJOTELLA MUO SIINÄ MIELESSÄÄÄÄH !!!!!!!1111 >:(((( no onneks päästiin pois junasta. oltii koivukylässä ja piti sitten sieltä kävellä kotiin ellei oltais haluttu oottaa bussii 24 minuuttia. käveltiin siinä kauheessa kaatosateessa ja oltiin vitun märkiä.

kyllä oli kiva päästä himaan tolta reissulta.
ÄLKÄÄ KOKEILKO MENNÄ STADIIN SADE KELILLÄ !!!!1

linnanmäki.. sinne siis.Perjantai 06.06.2008 00:30

joo kyllä. oltiin tänään kaverinkanssa linnanmäellä ja rannekke hiertää vielä kädessä.
mentiin sinne melkein heti, ku se aukes ja sit lähettiin sieltä melkein heti, ku se meni kiinni. nasta reissu. eka en millään halunnu mennä kirnuun. mentiin ensin lämmittely laitteisiin: mustekala, tulireki, salama ym ym. salama oli muute sika siisti laita. ;))) kokeilaa.. se on uus laite. sit suostuin meneen kirnuun ja se itse asiassa olikin lintsin paras laite. siinä sitten rampattiin melkein koko päivä ja välillä salamassa. täälleen jjooow. sit ostettiin mässyy ja ostin kaks pehmistä, mutta eri aikoihin. rainbowiin pääsi kunnolla tuulettamaan käpäliä. pidin koko sen aijan niitä ylhäällä. rakettiin en jaksanu raahautua. kokeilin myös sitä ravi peliä. tokalla yrityksellä meinasin voittaa, mut ei tullu voittoa kotiin. käytiin 4dkinossa, jossa oli aika paska aihe, mut mikäs siinä.
kirnusta joltain kesken, ku se laite liikku ni kirnun kyydissä olevalta tippu avaimet, ku päästiin jennan kanssa siitä pois. ei muuten käyty, ku hurja kurussa kastautumassa. päästiin siihen juttuun kahestaan. siin ei ois saanu nousta seisoon, mut noustiin melk koko ajan seisoo ja vaihettiin paikkoi, jotta välyttäis kastumiselta. vonkaputoukseen muo ei saanu. ;))) en halunnu kastuu. naurupolulla oli nastaa niiden peilien kanssa. ahahahahaaaa.
joo olihan se näin pitkästä aikaa fantsu reissu.. varsinkin tyypin kans jota ei oo nähny vuoteen.
muutenki ku tänää oli +28 astetta, ni miks olla neljänseinän sisällä homehtumassa. ;DDD

kiitos taas jälleen kivasta päivästä.
emmä keksi muutakaan mitä enään
sanois. :///

porvooo.Torstai 29.05.2008 17:49

jejjejjjjjeeeew.
oltiin tietysti porvoossa seiskaluokkalaiset retkellä. luokat A, B, C, D ja E. istuin iinan vieressä meno ja paluu matkan. (iina rakstan suoh <3) menomatka oli täyttä huminaa ja heitettiin tietysti läppää. menomatka oli kiva ja matka kesti noin 45 minuuttia koululta porvooseen.
no sitten, ku päästiin porvooseen saatiin kartta reitistä ja tehtävät liittyen reitin varella oleviin nähtävyyksiin. kiertelin nellin, aurin, annan, karon, tiian, iidan ja jennan kanssa. käytiin cittarissa ja noi osti kaks isoa jätski pakettia jotka sitten söivät. ite söin oman twister jätsikini.
nähtävyyksiä mitä nähtiin oli ainakin porvoon kirkko ja jotkut paholaisen muotoilemat kolme porrasta. emmää tajjuu. porsoovva oli kivoja niinsanottuja kujia joita pitkin seikkailtiin. siellä oli mahtava ilma ja maisemat. ahnam <3
sit saavuttiinkin bussien luokse ja syötiin eväitä samalla odotellen muista buddeille. eväinä oli trippi ja juustosämpylä. nami. istuskeltiin siinä laiturilla samalla aurinkoa ottaen.
sitten päästiin takaisin bussiin ja oli aika lähteä kotiin. paluumatka oli todellakin lepposa. nukuin koko matkan ja iina kuunteli musaa kuten meitsikin.

tää reissu oli kyllä mukava, jos ei lasketa pienie skitsahduksia nellille ym ym. emmä sille siilleen skitsahtanu, mutta mielessäni skitsahdin.
tos vieres on viel kuva paluumatkasta, ku nukun. xDDDD
onpas lepposaa.

VOI LOL TOI KUVA XDXDDD
>

raiskaus !!!!1Torstai 08.05.2008 23:41

tää päivä oli täyttä raiskausta. mulla on vieläkin pääkipee.

juu'u. tää päivä oli mahtava. hetikoulunjälkeen olin anniinan kanssa ja sit haettiin nelliä. mentiin päiväkummunkoululle ja mietittiin mitä tekis. sit alko toiminta, ku kolme 5 luokkalaista wannabe lissuu käveli meidän ohi kyyläten koko ajan meit. no sit alko hauskanpito. käveltiin siit niitten ohi vähänmatkan päähän huutaen niille kaikkee ja vittuillen niille. pysähdyttiin vähänmatkan päähän, jotta nähtiin ne jotenkin. sit ne siin jotain veivas ees taas ja vittuiltiin niille. meinattiin mennä hakkaamaan ne, mutta lähtivät hatkaan jatkuvasti. sit lähettiin vaan siit lähtee. ei jaksettu niit enää. raivostuin niille ja huusin niille: "imekää isänne munaa vitun huorat !" oli aika paha veto, mut what ever. kiva ku vieres oli päiväkoti missä oli porukkaa. what ever. ei kiinnosta pätkääkään. no sit ne ipanat lähti perään. kierrettiin yht reittii takas päiväkumminkoululle ja tietty tulivat perässä. mari tuli himaan ja haettiin siltä 20€ ja sit valtsuun. ostettiin koko rahalla mässyyy. LOL. mentiin taas siihe päiviksenkoululle rappusille hengaamaan ja a mässättiin karkkia. heiteltiin niit karkkei välin siihe koulunpihalle huutaen samal: "karkkia köyhille lapsille !" jjjust. ne wannabe lissut hengas siin meiä ympäril vieläkin. ei välitetty. otettiin myös tänän päivänä kuvia, ku raiskailtiin toisiamme läpäl. ette te tajuu meit. ei tarviikkaan. riehuttiin liikaa, mul tuli pää kipeeks ja karkki alko väsyttää, vaik veti kaks batteryy ym ym. lopulta kuuden aikoihin oltiin vitun väsyneitä ja hengattiin vaan siin keinuil.

oli niin vitun mahtava päivä. täst päiväst ois ollu niin paljon kirjotettavaa, mut kerroin ne pääkohdat.
KIITTI ANNIINA JA NELLI TÄST IHANAST PÄIVÄSTÄ !!!1<3

tos kuvas raiskaan nelliä. ei ollu ainoo. raiskasin myös anniinan. jahtailin usein nelliä ! xDDDDDD
JA VOI LOL TOLLEKKIN KUVALLLEEEHH !! XDXDXDDD on ollut hauskaa, kyllä. >))

Vappu 07Lauantai 28.04.2007 23:11

Joop... Tein noille bileille liittyvän yhteisön. Ne bileet järjestettiin 28.04.2007
Laulettiin siellä karaokea ja parhain biisi oli: "Kun kuuntelen Tomppaa. Kuulen kuinka rummut lyö ja kitara komppaa. Kylmät väreet se aikaan saa, ahaa...." Okei, okei... Käytiin kiusaamassa meidän luokkalaista Venlaa ja tehtiin kaikkea muutakin kivaa! Kiitos Anitalle, Natelle ja Jennalle ihanasta vapusta!<3