IRC-Galleria

linus

linus

mustana, maidolla, kylmänä, kuumana.

these bitches love me.Maanantai 20.02.2006 20:56

pistin vähän lisää kuvii galleriaan. rakastan Michaelia, paljon. <3

heti ku oon flunssassa nii tulee tietty työtarjouksia. yks viime viikon loppu puolella, ja kaks tänään. sanoin eka etten voi, ku olen kipeä, mut sit soitin takasin ja sanoin että jos postittaja keikka on viel vapaa, nii voisin ehkä tehdä sen. ei se tyyppi oikein tienny mut sano että soittaa takas.

oon syöny pitsaa ja juonnu limsaa tänään, en oikeastaan mitään muuta oo suuhuni pistäny (paitsi pillerin). aiga friikki eiks yeah? ehk ei.

on jotenki kasvanu musiikkikokoelma 600 biisillä parissa viikossa. en tiedä miten tuo on mahdollista, mut silt näyttää kuiteski. ihan kivahan se on, tosin. pitäs saada lisää White Rose Movementia, We Are Wolvesia ja...mikäs se kolmas oli? en oo ihan varma. mut niit joka tapauksessa.

pitäs myös saada Veronica Marsin 20 ja 22 jakso. ei tunnu löytyvän mistään, ja jos löytyy nii ne on jakso-paketissa, jotka ei nekään suostu avautumaan. prkl. Veronica x Logan on kyl aika paras. on ehkä hiukan (minimaalisesti) höpsöä (noloa?) että oon näin ihq nyt jostain teeveesarjasta, mut oon vaan. ja ne on molemmat aika kuumia, Logan varsinkin (vaikka onkin mies. tai siis...nojoo). näin siitä unenki.

...aloin miettii et ollankohan me jotenki vähän pistetty tää koko maailma + elämä juttu vituilleen? on terrorismia, rasismia, tsunameita, pommeja ja lintuinfluensaa ja kaikkee muuta paskaa. toivottavasti ei olla ainoo sukupolvi (joukko) joka on pistäny asiat kerralla näin perseeleen historiassa. olis se kiva ku vois matkustella ilman että tarvii pelkää tullevansa räjäytetyks/kidnapatuks/kuolemansairaaksi/jne. vittu, oikeesti. o__O

masentavaa. vaihdetaan aihetta. vois ehkä tehdä taas tommosen kysely homman jos löytäs jonku kivan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.