IRC-Galleria

linus

linus

mustana, maidolla, kylmänä, kuumana.

Blogi

- Vanhemmat »

Psyykkisesti.Maanantai 28.11.2005 13:39

Terapeutit on kyllä niin, niin...vaikeita. Ja outoja. Ja masentavia. Mutta se varmaan kuuluu työkuvaan.

Ramasee -_-

...Perjantai 25.11.2005 17:55

Miettii vaa joskus, että olisiko mitenkään mahdollista olla edes yksi päivä ilman, että tekee mieli huutaa ja tappaa? Alkaa nimittäin väsyttää tämä.

Gah.Tiistai 22.11.2005 19:31

Shoppaaminen on hikistä hommaa. Sen jälkee miettii aina, että miks vitussa se muka on niin ihanaa? Kaikki rahat menee, hiki virtaa, liikaa ihmisiä, jalkoihin sattuu ja kädet on maitohapoilla kaikesta kantamisesta.

Mutta vaatteet on kyllä ihan nättejä. Ja korut. :)

Vihdoinkin!Maanantai 21.11.2005 18:24

Oon jo jonkun aikaa halunnut suomi-perustaisen päiväkirjan LJ:n lisäksi! Kiits, Irc-galleria.

GoF -> Mahtavaa, mahtavaa. Uskomattoman hieno leffa, vaikka olikin niin täyteen ahdettu. Ehkä se olikin osa charmia, oli kokoajan pidettävä silmät valkokankaalla. Jäi pari kohtausta jotka olisin toivonut kirjottajien pitäneen käsiksessä näkemättä, muttei voi paljoa valittaa. Ja koko 2,5 h oli aivan itsestäänselvä slashfest! Harry/Ron & Harry/Cedric (jälkimmäinen alkaa kuulostaa aika kiinostavalta paritukselta!). Pitää käydä katsomassa pian uudelleen!

Antony and the Johnsons -> Kaikkien pitää kuunnella tätä bändiä/artistia (en ole aivan varma kumpaa kyseinen nimi edustaa)! Aivan sydäntäsärkevän kaunista musiikkia, ja laulajan ääni on jumalainen.

Ta, ta! <3
- Vanhemmat »