IRC-Galleria

linus

linus

mustana, maidolla, kylmänä, kuumana.

*tuums*Torstai 28.09.2006 19:43

mun sanakirjan mukaan taiyo no ao tarkottais about "sininen aurinko/auringon sinisyys". mutta ku kattoo Taiyo no Ao:n käännettyjä lyrikoita nii se on "kylmä aurinko". *pout*

*selailee sanakirjaa ihan onnessaan*

blue = ao (also aoi)
cold = tsumetai, samui

...et sillei. XD

.....Aoi <333

x_oTorstai 28.09.2006 19:33

kipiä yay. korvassa on joku outo painesysteemi ja kurkkuun koskee randomisti ja väsyttää ihan helvetisti, päähän särkee, nenä vuotaa ja on sellanen...huimaava olo. ei kuumetta tosin, niinkuin erääillä <3

onks outoo et Dirun "Jesus Christ R 'n R" saa mut nyyhkyks? musta ainaskii on.

[Ei aihetta]Tiistai 12.09.2006 10:39

uudet modit ihq boxissa, yay XD

eilisen keskustelun jälkeen Sakiton ja Sabin kanssa, olen aivan uudelleen rakastunut Rukin korviin. onko jotkut ihanimmat korvat, evör?

mää meinasin juua tänää. mut en tiiä juonko. ja jos juon, olis varmaa hyvä jos alottaisin vasta psykiatrin JÄLKEEN >_>

<33333 Gazetytöt <33333

[Ei aihetta]Torstai 07.09.2006 18:48

vittu tätä mun tupakkahimoa. oon ollu tasan kahtena päivänä koulussa tällä viikolla, kumpanaki päivänä poltin vaan yhden röökin, ja silti jotenkin tuntuu että tupakantarve on lisääntynyt koulun alkamisen jälkeen.

heittäisin röökit pois, mutku polttaisin ne mielummin >_<

[Ei aihetta]Tiistai 05.09.2006 21:43

ainii, mul on uus (kolmas) blogi: http://thelinus.vox.com/ ei tarvitse liittyä lukeakseen (niinkun joutuu jos haluaa lukea mun LJ:tä ku se on lukittu). toisaalt ei kukaan (teistä) mun blogeja luekkaan, mut aattelin nyt vain ilmoittaa.

first day of school, done!Maanantai 04.09.2006 20:18

sit alko taas vähän masentaa. ei se mitään. semmosta sattuu ja se on paskaa, mut minähän en luovuta. saatana ja perkele.

ehkä vois alkaa harrastaa nyrkkeilyä. tai sit vois ruveta bitchiks. en vaa tykkää niist, eikä kyl kukaa mukaan. olis elämä vaan nii paljon helpompaa.

[Ei aihetta]Perjantai 01.09.2006 15:20

aaaaaaah-iiiiiiiiiiiiih-ööööööh-ääääääh!!!!! GAZETTO, HOMG.

fools mate ja prkl eikö ne vois tehä noist joskus julisteita ku ei tekis mieli pilata lehteä ja kaikkee, mut hirveesti TEKIS mieli ripustaa kaikki nuo kuvat seinälle.

huippaa ku oon nii fiiliksissä! XD

[Ei aihetta]Perjantai 01.09.2006 10:04

voisin ehkä lopettaa ton oletuskuvan vaihtelemisen, mutku en osaa päättää XD

ensimmäinen päivä syyskuuta ja mä pistän heti aamusta biitsikuteet päälle. oon aina ollut vastarannankiiski!

/\/\/\/\ <---- Katjan Mielialat.

lisää kahvia?

[Ei aihetta]Torstai 31.08.2006 10:36

vähän toistan itteäni, mut voi LUOJA miten vitun väsynyt oon. koooko ajan. x.x

[Ei aihetta]Tiistai 29.08.2006 12:56

vois kuunnella Kain pälätystä ja höhötystä kaiket päivät. <33

kaikkia niistä vois, itteasiassa. Uruhan pitäs puhuu enemmän. Reitanki pitäs, ehdottomasti. ihana ääni. semmonen, orgasmiääni, hiljanen ja tumma ja lääh.

meinasin sanoo että mun mies-rakkaita yhdistää möreä ääni (Reita, Alan Rickman, yms), mut sit tuli mieleen et Michaelilla esim on aika korkea ääni. niit yhdistää sit se et ne on hoteimmat ja ihanimmat koskaan. *nyök*

son kivaa ku tajuu puheesta aina pari sanaa siellä täällä; daijoubu, demo, watashi wa, suki, desu, eeettoooo, taberu jne....se ei kyl paljoo valase tota Kain aihetta >_>

meiän perhe on vähän hullu ja neuroottinen, olen huomaavani. kaikilla on jotain hämyy päässä ja jalassa varsinkin (isällä varpaat, äidillä lonkka, Nellillä jalan tärinä ja mulla jalkapöytä). voidaan valittaa yhteen ääneen!

<33