IRC-Galleria

linus

linus

mustana, maidolla, kylmänä, kuumana.

these bitches love me.Maanantai 20.02.2006 20:56

pistin vähän lisää kuvii galleriaan. rakastan Michaelia, paljon. <3

heti ku oon flunssassa nii tulee tietty työtarjouksia. yks viime viikon loppu puolella, ja kaks tänään. sanoin eka etten voi, ku olen kipeä, mut sit soitin takasin ja sanoin että jos postittaja keikka on viel vapaa, nii voisin ehkä tehdä sen. ei se tyyppi oikein tienny mut sano että soittaa takas.

oon syöny pitsaa ja juonnu limsaa tänään, en oikeastaan mitään muuta oo suuhuni pistäny (paitsi pillerin). aiga friikki eiks yeah? ehk ei.

on jotenki kasvanu musiikkikokoelma 600 biisillä parissa viikossa. en tiedä miten tuo on mahdollista, mut silt näyttää kuiteski. ihan kivahan se on, tosin. pitäs saada lisää White Rose Movementia, We Are Wolvesia ja...mikäs se kolmas oli? en oo ihan varma. mut niit joka tapauksessa.

pitäs myös saada Veronica Marsin 20 ja 22 jakso. ei tunnu löytyvän mistään, ja jos löytyy nii ne on jakso-paketissa, jotka ei nekään suostu avautumaan. prkl. Veronica x Logan on kyl aika paras. on ehkä hiukan (minimaalisesti) höpsöä (noloa?) että oon näin ihq nyt jostain teeveesarjasta, mut oon vaan. ja ne on molemmat aika kuumia, Logan varsinkin (vaikka onkin mies. tai siis...nojoo). näin siitä unenki.

...aloin miettii et ollankohan me jotenki vähän pistetty tää koko maailma + elämä juttu vituilleen? on terrorismia, rasismia, tsunameita, pommeja ja lintuinfluensaa ja kaikkee muuta paskaa. toivottavasti ei olla ainoo sukupolvi (joukko) joka on pistäny asiat kerralla näin perseeleen historiassa. olis se kiva ku vois matkustella ilman että tarvii pelkää tullevansa räjäytetyks/kidnapatuks/kuolemansairaaksi/jne. vittu, oikeesti. o__O

masentavaa. vaihdetaan aihetta. vois ehkä tehdä taas tommosen kysely homman jos löytäs jonku kivan :)

haadi haastoiTiistai 14.02.2006 22:34

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

mustat, valko-pilkulliset ja -pitsilliset rintaliivit.
mustat pikkuhousut
mustat sukat
20 rannerengasta
yksi simpukka ranneke
hopeiset korvarenkaat
horoskooppikivi kaulakoru
kaksi vaaleenpunaista ponnaria

haastan she-ran, mii miin ja salmakian.

[Ei aihetta]Tiistai 14.02.2006 03:15

vittu. ihan ku puhuis seinille. ei mitää välii mitä sanon. menee toisest korvasta sisään ja toisesta ulos. jos ees tuntisin itteni tarpeeks hyvin et tietäisin onko vika mussa vai muissa. ainakin osaan olla vittuuntu muihinki ku vaan itteeni nykyään.

olis nii kiva alottaa ihan kokonaan uudelleen välillä. ottaa vaa vanhemmat ja nelli ja alottaa ihan kokonaan uudestaan. en tiiä mitä siitäki tulis. huomasin just etten osaa ystävystyä. tyttö jonka kanssa puhuin koulussa hävis ku tuuleen heti ku tunti loppu. ehkä pitäs ensin kysyy nimee ja sit yrittää ystävystyä...en tiiä. en oo vissiin koskaan ite tehny alotetta.

se on ärsyttävä, pelkurimainen kysymys, mut sen ei tarvitse olla: miks kaikki on niin vaikeeta? ihan oikeesti, minkä takia?

ja miten löytää harmaan tilan? pitääkö valita sen välillä että kukaan ei ota sua vakavasti ja ajattelee et Katja nyt on vähän yhdentekevä, ei sillä oo paljon väliä, ja sen että rupee vittumaiseks bitchiksi että sais jonkunlaista kunnioitusta, mutta vihaa itseään sellaisena?

vihaa muita/vihaa itseäsi. ole mitätön ja pidä kiinni kavereista/ole jonkun arvoinen ja ole yksin.

eikös olekkin maailman äklöttävintä teiniangstia? sellasta se on.

ku olis edes oman elämänsä Veronica Mars! \o/

jos ny joku edes tekisi tämän...Perjantai 10.02.2006 08:56

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

:)Torstai 02.02.2006 22:35

äiti teki lettuja jälkiruuaks <3

ja netti toimii taas! kolme päivää ilman sitä, ihan hullua. no, ainakin oon saannu luettuu taas vähän kirjoja :)

Jee! :)Tiistai 24.01.2006 00:30

Pride 2006 on Helsingissä!

ku emmä näitä otsikoita....Sunnuntai 22.01.2006 15:39

ulokona o kylymä. mut tekis kyl mennä kävelylle. vanhemmatki meni. pitää kattoo.

isä osti uuden kännykän mulle viime torstaina, se on nättinätti (nefernefernefer). ja...hm, ei kai mulla hirveesti ole sanottavaa justiinsa nyt. >_>

prkl :D

argh.Keskiviikko 04.01.2006 20:21

miks kääntäminen on niin vaikeaa? ja miks ei mun keskittyminen toimi tänään ollenkaan? kaikki vaan on vaikeeta ja ylipääsemättömän tuntusta. puolet tekstistä on punasia huom! merkintöjä. huoh.

ehkä pitäs koittaa huomenna tai joskus taas uudelleen. ja pitäs ehdottomasti tehdä töitä aamulla/sillon kun on virkeimmillään.

psykiatrillekki pitää muistaa soittaa ennen yhtä. kaiken maailman asioita mitä ei yhtää jaksas hommata.

musiikki ja kirjallisuus on kivoja tosin. ja ruoka ja uni ja tietokone. ja perhe, johon kuuluu hauva. jeps.

just lay back in my arms...Torstai 29.12.2005 00:49

on ikävä Lillyä. tai, ei ehkä Lillyä, as such, vaan sitä että on joku. ja myös meidän kirjottamista. se oli kivaa sillon kun Lilly ei painostanut siihen...me oltiin samalla aaltopituudella, ja tiedettiin mistä toinen tykkäs. se oli vähän niinku seksiä meille, kai. se oli meidän fyysinen yhteys. ei VAAN seksinä, vaan yhdessä olon kannalta kans...kirjottettiin periaatteessa kaikkee mitä haluttiin tehdä. mennä nukkumaan yhdessä, käydä kaupassa. istuu kattomassa telkkaria jne. ja sit tietty se seksi (en sitten tiedä mitä sanoa insestistä, huumeista ja riitelystä...vähän epäreilusti sanottu itseasiassa. mutta siis...molemmat tykättiin ensimmäisestä, Lilly tykkäs toisesta, ja kolmatta me tehtiin ihan liikaa todellisuudessakin...).

nojoo. serkku haluaa musta kirjailian. jostain se on keksinyt että olen hyvä kirjottamaan (luki jotain mun kirjottamaa viimeks 2000-vuonna, tai jotain). en sit tiedä. ei etten itekkin haluais. mut joo.

pitäs vaa kirjottaa. eikä vaan puhua siitä, ja ajatella sitä. mutkun ei ole ideoita. ja porno on niin vaikeeta kirjoitettavaa. oikeesti, pitää osata kuvata miltä joku tuntuu, ja kuulostaa ja tuoksuu ja näyttää, ja sit se tunne itsessään, ja kaikki kontaktit....se on niin äärimmäisen vaikeaa.

mun mielikuvitus kaipaa stimulointia. en voi aina kirjottaa uudelleen muitten töitä. perkele.

...Lauantai 24.12.2005 15:32

Hyvää Joulua!

mua masentaa, mut, shhh. ei kerrota kenellekkää.