IRC-Galleria

JalaveiTorstai 20.12.2007 16:46

Tarkkaavaiset ovat ehkä saattaneet huomata, että minä olen hoitanut lupaukseni kirjoittaa tänne, miltei mallikkaasti! Niin totta raapustukset ovat hieman myöhässä, viikon tai pari. _D

Tässä taannoin olin tukemassa kaverini kanssa hyvinkin mielenkiintoista hanketta, ostin nimittäin sian säkissä ei en siis ostanut kinkkua pussissa ehei vaan oikein kusta pullossa, voiko juttu enää muuttua makoisammaksi?

On pari asiaa, jotka ovat mieltäni askarruttanut. Voi olla, että joululla on jotain tekemistä asian kanssa, koska ainakin toinen koskee ruokaa ja toinen joulua.

Kaikki ovat varmaan huomanneet, että aikuiset puputtavat poskeensa kaikki ihmeellisimmätkin sörsselit sanomatta vastaan yhtään mitään. Toki jokin ruoka ei mene millään ilveellä mukamas alas, niin jos erikseen mainitaan, että ruuassa on sipulia niin sipulin vihaajat nyrpistät nenäänsä ja yökkäilevät, muuta hyvin se näyttää alas menevän, kun ei mainita ruuan sisältävän salakavalaa lisää, tässä tapauksessa sipuli. Otetaan esimerkki helpottamaan meitä kaikkia.

Olet ravintolassa syömässä. Olet mamin ja isin kanssa ja olet itse tilannut aavistuksen liian tuhdin annoksen. Syötyäsi sen verran, että housuja kiristää, luovutat annoksen mahdollisesti isille, koska äiti ei jaksa ja hänkin on jo luovuttanut annoksensa isille. Isi pistää poskeensa sekä äidin, että lapsosen annoksen maistuivat ne miten paskalta. Emmehän voi olettaa, että kaikki pitävät paistetusta lipeäkalasta anjovisten ja maksakastikkeen kanssa.

Aikuiset muutenkin syövät ruokaa ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja tai nirsoiluja. Lapsethan kiinnittävät ensin huomionsa hajuun ja ulkonäköön, mutta aikuiset mussuttavat rohkeasti. Kyllä se kuuluu hyviin käytöstapoihin etenkin kylässä syödä mitä eteen heitetään, mutta siltikin. Onko se joku aikuisten salainen rituaali minkä he ovat kaikki käyneet? Poistuvatko minunkin ennakkoluuloni heti, kun täytän 18? Voinko sen jälkeen syödä ilman naaman ja vatsanväänteitä mm artisokan sydämiä?


Epäilen suuresti.

Vai paranevatko käytöstavat, kun ihminen täyttää 18? Tuleeko pahimman luokan hulivilistäkin kohteliaisuuden keisari täytettyään 18?

Epäilen sitäkin.

Taidan kuitenkin jättää sen joulu osion huomiselle päivälle, eiköhän tässä ole jo ihan tarpeeksi mietittävää.

-limppu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.