IRC-Galleria

?Tiistai 04.03.2008 14:58

Eräs tuntemistani ihmisistä (ja viisas sellainen tietty) on aikoinaan minulle todennut, että ihmissuhdetaitoja voi harjoitella kasvien kanssa, koska kasvit kuulema tarvitsevat samaa, kuin me ihmiset eli ruokaa ja rajatonta rakkautta. Mitä sitten kertoo minun ihmissuhdetaidoista, kun olen onnistunut tappamaan kaksi kaktusta? Ensimmäinen ikään kuin kuihtui ja siitä jäi vain pölyä ja multaa toinen vain nuupahti. Kuitenkin kumotakseni moisen väitteen ostin rahapuun, jota hoidan, kuin amis matikankirjaa tai sitten hitusen paremmin. On minulla vielä kolmas kaktuskin, mutta poloinen kasvaa vinoon, kuin Pisan torni, valitan.

Eilen illalla mietin miksi ihmisellä on aina pakkomielle tietää kaikki. Esimerkiksi, jos tiedät varmuudella, että joku on puhunut sinusta paskaa selän takana haluat tietää mitä sinusta on puhuttu, muttet kuitenkaan halua. Aina ei ole hyvä tietää kaikkea, vaan on hetkiä jolloin on oman etunsa kannalta hyvä leikkiä tyhmää.

Heti tulee mieleen tilanne, jossa eräät heput söivät omenan, koska halusivat tietää kaiken ja he saivatkin. Seurasiko siitä jotain hyvää?

Entä mitä sitten pitäisi tehdä tilanteessa, jossa kaveri kertoo sinulle luottamuksella asian, joka koskettaa kaikkia, mutta koska se on salaisuus ei sitä saa kertoa, mutta tiedostat kuitenkin sen, että kun asia joskus tulevaisuudessa leviää eteenpäin olet itsekin pulassa ja vain sen takia, että tiesit etkä puhunut siitä eteenpäin.

liz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.