IRC-Galleria

Datattuani kaksi päivää putkeen päätin ryhdistäytyä. Vaikka minulle oikea elämä merkitseekin pitkälti sitä, että päivässä nukutaan max 5h ja loput vietetään rakkaan kanssa skolioosia hankkimassa. Tänään päätin panna pisteen touhuille. Ulos menemisen kanssa ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että ystävä tulla tupsahtaa päivällä meille. Ehei olin muutenkin viittä vaille valmis lähtemään ulos ja nauttimaan kauniista päivästä. Tai no se taitaa riippua ihan siitä mistä näkökulmasta asiaa katsoo. Olin ainakin hereillä jo yheltä!

Anyway päätimme suunnata meiän mökille joka ylläri pylläri sijaitsee edelleenkin hertsikassa. Hmm viiteen saakka kaikki suju ihan hyvin. Sit piti käydä facebook :is tekemäs jotain huipputärkeetä mitä en ees enää muista. Mun piti soittaa kuudelta ihmisille mut jäin pelaa taxi driver :ii.

Tiedän osaan todella käyttää kesälöman viimeiset päivät arvokkaasti. Voitko kuvitella miten voimakas vetovoima tietokoneella on? No jos et juuri tällä hetkellä ole koneella niin et voi.

Parin minuutin päästä soitan, tai ehken sittenkään. Se on aika paljon pitäis liikutta kättä viistosti oikeelle ja pitäis nostaa puhelin. :D

Ainoo vakavasti otettavissa oleva merkki josta voisin päätellä että oon datannu liikaa on se, että pari kynttä on katkennu ja hmm pari sormea osoittaa arkuuden merkkejä.


Niin ja kehitin dataukselle säännöt. mm niitä pitää hioa, mutta sen teen tuonnenpana kun ehdin kiireiltäni.

1) Ei ole muita huoneita kuin se missä kone on. Keittiö, omahuone jms ovat siirtyneet ihmeellisesti mutta kätevästi koneen luokse. Näsäviisastelijat miettivät tässä vaiheessa vessaongelmaa. Ei en käytä pottaa. Tällekkin ongelmalle on simppeli ratkaisu. Vessahädän yllättäessä sinä voit;

a)pistää simisi vessaan tai b)yksinkertaisuus on kaunista wc

2) Ei ole olemassa muita kieliä kuin englanti yhdistettynä lyhennettyyn suomen kieleen; ju zomg

3)ulkona on huono ilma ja sinua ei kukaan kaipaa

Superfantsuu kesää vietit sitä sitten ulkona tai rakkaasi kanssa skolioosia synnyttämässä

p.s en oo unohtanu lupausta kesän parhaat palat tulee pian. ole siis huomiolla

Claudia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.