IRC-Galleria

kalimeraTorstai 11.09.2008 22:11

aah netti niin harvinainen herrku täällä, mutta anyway vaikeuksien kautta voittoon. Oon nyt jossain megamestoilla kiitos ihanien tyttojen jotka mut opasti tänne. (:

Kolme päivää ilman nettiä ja oon elossa, ei se ollukkaa niin kauheeta, mutta toisaalta on ihana päästä galtsuttelee, syottää lemmikki facebookissa ja pelata tetristä, jos jää aikaa.

Hmm niin millaista täällä on ollut? Järisyttävän kuuma jos jotain.
Rasismiahan ei täällä tietenkään ole niinkuin ei ole melkein missään muussa maassakaan mikä on ihan kiva. Pientä moukkamaisuutta on havaittavissa mutta siitä voi aina päästä eroon. Oltiin maman kaa jossai turisti krääsä kaupas. Yhtäkkii huomasin et myyjä seurailee meitä silee sniikisti oon vähä ihmeissäni, mut jatkan elämää ihan normaalisti. Sit hän (=myyjä) totee oikein viisaana, et:

Huh luulin et olitte neekereitä ni tulin kuuntelee teitä, mut sit tajusin et ootte vaa hyvin ruskettuneita hahah

Joo puhu venäjää niin et voi olla niga. Rasismin ja moukkamaisuuden ero? Moukaksi synnytaan, mutta rasistiksi opetetaan.

Tanaan kaytiin jossain kiertoajelulla matkasta ei tullut ikimuistoinen sen takia, etta menomatkalla bussi muistutti suomen talvea parhaimmillaan tai koska gili luuli etta pupu asuu raunioissa. Ikimuistoisuus juontuu siita, etta olin just laittamassa pääni papun syliin, ku se oksens<3(: ei likaantunu onneks ku vähän helma.

Muuta sattunutta ei oikeestaan ole paitsi vaaleanpunainen kuola seurauksena vitamiinipommeille jotka pistävät ihmisen huojumaan, venahtany nilkka ja rikottu kenka.

vidy kohta joudun lahtee seikkailee yksin pois taalta, mut vaikeuksien kautta voittoon.

moimoi

-liiss

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.