IRC-Galleria

С Рождеством товарищи!Keskiviikko 24.12.2008 16:33

Viimeistään nyt kannattaa tosissaan tsempata käytöksessä, jos mielii pukin sylistä mukaan saada muuatkuin risuja.

Onhan tässä ollut jo kokonainen vuosi olla kiltti ja ihan tavallinen ihminen, mutta aattona on vielä aikaa korjata käytöstään jos ei tälle joululle niin ensi joululle on valmiina ainakin yksi hyvin käyttäydytty päivä.

Olkaa varovaisia laatikoiden ja muiden ruokien suhteen liika on liikaa ja jos podet pahaa olo ahmittuasi kokonaisen kinkun ja päälle rasiallisen piparia ei ole ihme jos napa paukkuu.

Pari lahjaa on avattu ja illalla tulee toivon mukaan lisää ja jos ei niin veljien paketit päätyvät mystisesti minulle. Asia erikseen on se, että kuinka paljon riemua tuottaa minulle Herra Hakkaraisen Hauskat aakkoset.

Tosin tämä joulu on menettänyt vähän kirkkauttaan. Meille on tullut aina kuusi ja lahjat parvekkeelle ja olen eiliseen iltaan saakka uskonut, että pukki tosiaan tuo. Syytä moiseen jälkeenjääneeseen uskomukseen en tiedä mahdollista on, että minua on helppo puijaa. Ei se joulu ole niin mahtavaa enää sen jälkeen kun ite kantaa niitä lahjoja parvekkeelle ja aamulla pitäisi olla yllättynyt et joooo ovela on pukki.

Jouluu eniwei pukin sylillä tai ilman (;

Liza

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.