IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

aika hassuaKeskiviikko 05.08.2009 03:45

Huolimatta siitä seikasta, että moni on epäillyt armaani olleen merkkiä helvetin hidas paska on se minulle aina tuottanut iloa ja kauniita hetkiä yhdessä. Vaikka käynnistämisen yhteydessä ehdin kypsyttää joulukinkun tai pomppia Mannerheimintien läpi yhdellä jalalla ei se minua haitannut, kun en kiirettä tunnustanut.

Nyt kun olen saanut pikkuisen kullannuppuni oli edessä tiedostojen siirto ja nuppuunhan piti saada kaikki mahdolliset turhat asennukset ja pari tärkeää, kunhan ne ensin löytyvät. No tiedostoja siirrellessä seurailin huvittuneena kuinka yli puolten mukana nuppu piippasi että ne kantavat mukanaan Troijan hevosta, vakoiluohjelmia ynnä muuta mukavaa. Sen pidemmittä harkinta-aikaa deletoin muzakit kunnes älysin ettei minulla ole varmuuskopioituna kaikkea. Noh 8gt on pelastettuna, mutta 10gt on pyyhkäisty bittiavaruuteen.

Tämän merkinnän toteutan wanhalla, mutta aina yhtä unelmallisella vehkeellä kunnioituksena kaikista yhteisistä tilttailuista, lyönneistä ja hyvin harvoin loistavasta toiminnasta.

Lisäksi haluan myös mainita, että kuolemanhätää ei synny vaikka simssisi eivät saa niitä guccin uusimman malliston varvastossuja ja vaikka hätä olisikin suuri, muistathan tarkistaa sivusi luotettavuuden. Luotettava on silloin kun sivulle on linkki toiselta sivulta. :D

Ihanaa loppukesää uskollisille lukijoilleni, jotka varmasti kärsivät syvää tuskaa minun ollessani tauolla. =D
Toivottavasti kaikki ehditte vielä kokemaan nokkospensaaseen istumisen riemun ja sen kun haluaa antaa tyylikkään vaikutelman esittelemällä uljasta selkäänsä ja kuvaustaitojaan rojahtaakin mereen!

luving liizä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.