IRC-Galleria

Hiihtoloma PietarissaTiistai 27.02.2007 14:09

Yleisön pyynnöistä, lyönneistä ja kauniista kielestä kerronpa nyt hiihtolomastani, jonnka vietin Pietarissa. Miten yllättävää, eikö ? En edes paljastanut ajankohtaa ja paikkaa otsikossa. Tykkään olla salaperänen daa !

Nojoo piti lähtee maanataina, mut nbuorin veikka tuli kipeeks ;<< joten lähtö peruuntui maanantailta. Ei täs muuteen, mutku satun olee iltaihmisii ni heräsin auringonnousun aikana(vaikkei sitä ees näkyny :D) ylös tukka pystyssä kuin valmiina hevikonserttiin moshamaan\,,/ ! takas nukkuu ja faija soittaa ihna paniikis, et mitä helvettiä sä teet himassas tyylikäästi vastaan, et joo kaikki muut lähti ja mä jäin yksin, et moimoi.

Kahentoista aika heräilin siihen, et sanjan perse löytyy yllättäen mun kainalosta ja korvassa tuntuu kahiseva yskä. KIITOS SANJA KAIKESTA YSKIMISESTÄ JOTA HARRASTIT KORVANI JUURESSA !

Tsillailtii sit maanantaina nukkumatin kaa steissil ja sielt Arabain kauppikselle, et sanja näkis sen ihQn Feridin ja sit ne vähän tietsä ????? No et tiiä, ku et ollu joo ne luki lehtii ja mä apinoin kavsveissa. Bongailin muuten sujuvasti tuttuja naamoja njoo. Sieltä meille laulettiin taidolla ja etenkin tunteella karaokea. Säälin naapureita, kun ne laulaa päin pippeliä ja mun ah sanoinkuvaamattoman kaunista. Mun laulaessa tuntuu kuin enkeli laulaa ja soittaa triangelia. (Kateelliset väittää, et mun laulu kulostaa enmmän siltä, et a) jotain raiskataam b) eläimiä teurastetaan c)LIISA, TURPA KIINNI! Mut ne onki vaan kateellisii ;DD)


_TIISTAI_


Bäm ylös ja junaan. Jee kaakao oli paskaa junassa jee jee. Jee tultii perille jee. Jee otettii paljon valokuvii jee. Pietarissa ilma oli astetta suolasempi/kirpeempi jee. Sanja vikis koko ajan jee käytiin syömäs naaaammm<333 jjee kämppä oli YBER ISO JEE.



Lyhyt kooste, koska oon laiska ja julma ja ym ym vapaa valinta joooo-oo

Tsillailtii vammases akvaarios jos oli ihan köyhät fisut! Parempiiki on nähty. Teatteri oli ihan ok Don Qijote ? Korjatkaa pilkunrunkkaajat, koska nimi on väärin enkä jaksa kattoo. Puhelin pöllittii tai no oikeestaan kolme. :DD Ruoka oli hyvää jee ostin röökii tyylikkäällä brittienglannilla. Nappailtii tos sellanen melkein 300 kuvaa puutu ehkä joku 10 ?

Sirkus oli ehkä kaikein huipuin nojoo kyl keskustas käveleminenkin oli ziiztii!!
Kerronpa vähä sirkuksesta ah siel oli tiikereitä, leijonia, apina, vuohi, joku joka näytti peuralta tai gasellilta, muurahaiskarhuja pesukarhuja ? Kaikkii söpöi eläimii joita eläinrääkättiin piilossa.

Eksyttiin kerran kuunnolla kiitos ei todellakaan minun. Btw ei liity tähän, mut mun pitäis olla koulussa, mut hiiihhhii ei jaksa ja oon mutenki niin pahis ja gangsta, etet hhiiihhii.

Mutsi näytti tyylillä miten vedetään viinaa. Tapeltii sanjan kaa tottakai mikä loma se sellanen olis, et sanja ei vinkuis ja mä en olis oikeessa niinku aina ihggQQQ.

Jii tarkemmissa yksityiskohdissa, kuten siinä, että miten pervo sanja on hmm en saanu käydä suihkussakaan rauhassa, ku heti oltiin tunkemassa kameraa anukseen ja ikeniin.

Kaikenkaikkiaan oli kivaa hih puhuin venäjää paaljoon ja nyt sekottelen venäjää ja suomee.


Hiiihhhii oon pissassa suhun hiiihhii ja niin ootte teki lool.

Joo moi lopetan, koska meno on aika friikki if ya know what I mean yeah sistaz and brous.

Homiezzz

Lispetti kuittaa kuolalla

Oon kyllästyny tavanomasiin lopputeksteihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.