IRC-Galleria

PELIÄ! PALLO ON PYÖREÄ !Perjantai 16.03.2007 00:43

Pelattii futista valas ja oli oikein kivaa khiihhii. Rumaa vietiin eikas pelis 5-4, ko ollaan niin parhait ja ymym. Sit tintsa jotain alko elvistelee jotain ja lähin potkii palloo minkä seurauksena sain heikkaa silmiini ja jollain hämmästyttävällä onnella onnistuin kaatumaan ainoaan kuoppaan joka kentällä oli. Saharan ainoo puu kuvais tilannetta helvetin hyvin. Joo sit jengi oli ihan väsyny ja toni jotain uhitteli, et joo mä en ees pelanu täysil, mut oikeesti.. plaa plaa niinhän se aina menee, mut kamaan se on vaan pelii spedet.

On ollu taas vaihteeks aika antoisa viikko. Kaikkii hienoo angstausta ja kaikkii kivoi galtsu pissixxii vuosimallia -95 ihG!!! päätyny taas niin monen mustalle listalle, et wemmuun ei oo enää pitkä matka hmm.

Aloin mietii, et mitä melkein viis vuotias tarttee omaa kannettavaa jonka se on kyl rikkonu, mut silti. Okei on mulki ollu kannettava, mut potkasin sen vahingos sängylt alas oli niin antosat pelit, et piti vähän oikoo jalkoi, et pääs sekstailee simssien kaa<<333

Oon oikeesti ihmeissäni miten paljon teiniXei täält löytyy ja ylpee, ku oon tarjonu tukee, et saatte tulla uikuttaa mailman pahuutta mulle!!!!

Huomen teen odotetun gallupin olkoot aiheena, vaikka joko joku joka liittyy teineihin tai sit pienimuotoinen kysely joka kuuluu näin:

Pitääkö sanonta Voitto maistuu parhaiten keinoilla millä hyvänsä kohdallaan sinun kohdallasi.


Joo väsyttää, vituttaa enkä ees osaa käyttää tätä konetta tää äs kirjaimen yhteistyö on todella loistavaa asiaa auttoi myös sen, et hakkasin sen niin kohdalleen, et nyt se on vähän liiankin kosketus herkkä. :DD Joo tykkäsin kyl enemmän siit hakkaamisesta.

Huoh oon kyllästyny teihin osiin jotka ootte kiinostunu mun seurasta vaan tiettyjen asioiden takia. Mitenvaan


Kovisten kunkku Liseptti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.