IRC-Galleria

2007 melkein 08 think about that ogayyTiistai 01.01.2008 00:43

Miten häpeällistä onkaan olla vuoden viimeisenä päivänä dataamassa, varsinkin, jos puhelin soi taukoamatta kkännipuheluiden tai avunpyyntöjen merkeissä. Niinpä niin taas on vuosi mennyt jes. Monet ovat varmaan huomanneee, että uutta vuotta on odoteltu koko edellisen viikon raketeista päätellen. Toki on mahdollista, että puolella suomalaisista on mahtavat ilmavaivat, mutta kuten sanottu epäilen.

Hmm minun edellienen vuoteni? Railakas? Kenties, ken tietää. Hupaisa ainakin, mutta jakaakseni ylpeyttäni teidänkin kanssa kerron se, että olen juonut tasan kaksi kertaa kunnolla. Tiedän olen kunnon kansalainen. En olisi yhtään hämmästynyt, vaikka puolet lukijoista lukisi tätä sem verran krapulassa, että DNA puhuessaan kaameasta kapulasta ei oikeastaan tiedä asiasta yhtään mitään.

Tarkkaavaiset tietävät minun vuodestani sen verran mitä ovat jaksaneet lukea. Tuntuu haikealta revitelä viimeistä kertaa tänä vuonna omaa elmää ja sattumuksia täällä, mutta odotan ens vuoden tapahtumia enemmän kuin innolla. Onhan se kovin normaalia, että myös minulle sattuu ja tapahtuu asioita vähintään saman verran, kuin nunnan elämässä.

Uuden vuoden lupauksia täytyy vielä miettiä. Onneksi aikaa miettimiseen on ruhtinalliset 1tunti ja 23minuuttia. Ei paineita ei, mutta hmm luulenpa, etä lupaukseni pitävät lähes yhtä hyvin, kuin tänä talvena sulanut lumi.

Jejej melusta pätellen siellä on kaikki tillintallin. Yksi ainakin perseet olalla. Taidan hilppasta kohta johonkin suuntaan. Jes! 8)))))))))))))))))

Jossain määrin ois ihan loogista, että ens vuonna musta tulee uus ihminen niin loogista. Onhan se loogista, että ihminen juo maitoa nenällä.

Joo uudet vuodet ja parempaa uutta vuotta itse kullekkin, vaikka missä merkeissä toivottaa :

Claudia.

Oispa joulu ainainen!Keskiviikko 26.12.2007 17:53

Jippiajei lomaa ja luvassa on armotonta opiskelua ja yllättäen syömistä.

Niin syöminen sehän on yksi tärkeimmistä joulun asioista lahjojen, laulujen ja
joulumielen lisäksi. Juuri syömisestä koituu kuitenkin eniten ongelmia. Onko sattumaa,
että kaiken maailman kuntosalit markkinoivat mitä houkuttelevimpia tarjouksia joulun alla?
Uskon, että joulun jälkeen kuntosalit pursuavat keski-ikäisistä aina mummoihin juoksemassa
juoksumatolla odottaen kesän rantaretkiä, jolloin kumminkin ahtaudutaan neljä kokoa liian pieneen
tiskirättiin, anteeksi uimapukuun. Makkara kuuluu minuun kesääni ainakin juhannuksen, mutta minun
silmääni ei mummojen lanteilla roikkuvat makkarat eivät särähdä miellyttävästi ja ruokahalulle tapahtuu monia asioita, tosin lisääntyminen ei ole yksi niistä.

Sitäkään en ymmärrä, miksi ihmiset toivovat joulun olevan ainainen. Aloittaen Juicen laulusta, jossa joulunvietto alkaa jo toukokuussa. Heinäkuussa avataan äänet joululaulujen merkeissä ja joululahjojen mietintä alkaa jo olla. Kuitenkin joulu tulee aina yllättäen ja viime hetken paniikkiostokset ovat minullekin tuttuja, heh. 8D

Ainainen joulu niin. Kenelle se tekisi hyvää? Joka päivä loistaa joulukortin hileistä, kun joulukuusi ja sormet liimassa ja kynissä, kivaa? Ei ole! Alituinen laatikoiden, kinkkujen ja suklaan mässääminen ei tee hyvää kellekään muulle, kuin Jennifer Lopezin perseelle ja kovin moni ei vartaloltaan muistuta JL:on äässii.

Aivot olisivat, kuin raskasta lanttulaatikkoa ripauksella porkkanaa. Mielessä pyörisi luumukiisseli sinapilla ja kalalla. Lopulta ihminen muistuttaa niin paljon itse kinkkua, että vaara tulla itse syödyksi on yhtä todennäköistä kuin, että palmusunnuntaina virvotaan.

Puistattavaa olisi myös katsoa päivästä pitkään jouluohjelmia, joka päivä alkaisi joulupukin kuumalla linjalla, välillä katsotaan Lumiukkoa ja hännän huippuna seuraa Samu Sirkan jouluinen tervehdys.

Ne asiat, jotka tekevät minun aidon joulun ovat tässä:

1. Joulukalenteri mielellään suklaa

2. Jouluvalot mitä koristeellisemmat sen paremmat

3. Piparin, glögin ja torttujen säädyllinen tuoksu, liika on pahasta

4. ymmärtää mitä ilmaisu huono vitsi tarkoittaa.

5. Joulukuusi

mennyttä joulua, Claudia.

JalaveiTorstai 20.12.2007 16:46

Tarkkaavaiset ovat ehkä saattaneet huomata, että minä olen hoitanut lupaukseni kirjoittaa tänne, miltei mallikkaasti! Niin totta raapustukset ovat hieman myöhässä, viikon tai pari. _D

Tässä taannoin olin tukemassa kaverini kanssa hyvinkin mielenkiintoista hanketta, ostin nimittäin sian säkissä ei en siis ostanut kinkkua pussissa ehei vaan oikein kusta pullossa, voiko juttu enää muuttua makoisammaksi?

On pari asiaa, jotka ovat mieltäni askarruttanut. Voi olla, että joululla on jotain tekemistä asian kanssa, koska ainakin toinen koskee ruokaa ja toinen joulua.

Kaikki ovat varmaan huomanneet, että aikuiset puputtavat poskeensa kaikki ihmeellisimmätkin sörsselit sanomatta vastaan yhtään mitään. Toki jokin ruoka ei mene millään ilveellä mukamas alas, niin jos erikseen mainitaan, että ruuassa on sipulia niin sipulin vihaajat nyrpistät nenäänsä ja yökkäilevät, muuta hyvin se näyttää alas menevän, kun ei mainita ruuan sisältävän salakavalaa lisää, tässä tapauksessa sipuli. Otetaan esimerkki helpottamaan meitä kaikkia.

Olet ravintolassa syömässä. Olet mamin ja isin kanssa ja olet itse tilannut aavistuksen liian tuhdin annoksen. Syötyäsi sen verran, että housuja kiristää, luovutat annoksen mahdollisesti isille, koska äiti ei jaksa ja hänkin on jo luovuttanut annoksensa isille. Isi pistää poskeensa sekä äidin, että lapsosen annoksen maistuivat ne miten paskalta. Emmehän voi olettaa, että kaikki pitävät paistetusta lipeäkalasta anjovisten ja maksakastikkeen kanssa.

Aikuiset muutenkin syövät ruokaa ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja tai nirsoiluja. Lapsethan kiinnittävät ensin huomionsa hajuun ja ulkonäköön, mutta aikuiset mussuttavat rohkeasti. Kyllä se kuuluu hyviin käytöstapoihin etenkin kylässä syödä mitä eteen heitetään, mutta siltikin. Onko se joku aikuisten salainen rituaali minkä he ovat kaikki käyneet? Poistuvatko minunkin ennakkoluuloni heti, kun täytän 18? Voinko sen jälkeen syödä ilman naaman ja vatsanväänteitä mm artisokan sydämiä?


Epäilen suuresti.

Vai paranevatko käytöstavat, kun ihminen täyttää 18? Tuleeko pahimman luokan hulivilistäkin kohteliaisuuden keisari täytettyään 18?

Epäilen sitäkin.

Taidan kuitenkin jättää sen joulu osion huomiselle päivälle, eiköhän tässä ole jo ihan tarpeeksi mietittävää.

-limppu

SANJA AKA SYNTIPUKKITiistai 04.12.2007 20:54

SANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJA
SANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJA
SANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJA
SANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJASANJA

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ


SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!
SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!
SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!SISÄLTÄÄ MOKAILUA JA SYNKKIÄ SALAISUUKSIA!

R.I.P.M.F SANJA<3<3<3<3<3<3

P.S SANJA EI TAHO OLLA KAIFFARI!

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 00:25

"Viimeisen kahden vuoden aikana olen seuraillut kodittomien elämää läheltä ja kaukaa ja olen huolissani tästä isosta ongelmasta ja kasvavasta jatkosta.
Olen selvillä siitä, ettei Suomi kuulu kärkimaihin, kun katsotaan kodittomien määrää, mutta kun jo yksikin koditon on liikaa.
Puhutaan siitä, kun Suomi on on rikas ja hyvinvointivaltio, kissanpaskat sanon minä. Hyvinvointi valtio ei tarkoita pelkästään ilmaista koulutusta, koko kansan kattavaa lukutaitoa, huolehtimista vanhuksista ja muita palveluja/avustuksia yms.

Kuuluko hyvinvointivaltioon kodittomat?

Emme me ole loppujen lopuksi niin rikkaita, mutta meillä on se kuuluisa suomalainen sisu, mihin se sisu on nyt jäänyt? Se sama, jolla tapeltiin venäläisiä vastaan, se sama, joka tekee suomalaisesta suomalaisen ja kyllä se sama sisu, jonka voimalla ovat suomalaiset läpi historian tehneet päättömiä temppuja. Lol en nyt puhu sisu pastilleista, jotka o muuten helvetin pahoja.

Moneenkohan otteeseen kodittomille on luvattu, että nämä ovat teille viimeisiä öitä taivasalla?
Liian moneen.

Montakohan koditonta on kädestä pitäen kätelty ja luvattu muutosta?
Liian monta.

Ainoa asia, joka on muuttunut on kadotettu ihmisusko. Haluaisittekohan mahdollisesti itse kokeilla kyseistä elämää parin päivän ajalta? Ehkä sitä vipinää hoitaa asia tulee silloin.

Siihen, että kodittomat saataisiin paremmille raiteille ei vaadita muuta, kuin rahaa ja päättäväisyyttä.

Harmi vain, että kuten Jokelan tapaus aika selvästi kertoo, ettei rahaa ole. Kaikki tietävät, että suomessa on kodittomia ja mielenterveysongelmaisia, mutta voi voi, kun ei sille voi mitään. Hei laitetaan molemmat jonottamaan, toinen turvaa ja toinen hoitoa. Ongelma ratkaistu ja mieli kevyempi. Jokelan tapaus pysäytti maailman (0vaikutusvaltaiset henkilöt) kolmeksi päiväksi. Nykyään se on oijoi kamala juttu se Jokela pitäisikö jotain tehdä?

Olisi mielenkiintoista tietää kokonaisuudessa mihin verorahat käytetään.

Yli puoli suomea kitisee, ilman syyttäkö?

Hankitte panssaroidun bemarin never heard kansanedustajalle hänen avustajalleen jne. ja miksi? Ettei vaan, joku hippi mene ja tapa häntä, mikä ei loppujen lopuksi olisikaan niin huono juttu,

Päivän yllättävä:
Ei ole kiva kaatua naama edellä loskaan, tulee vähä kylmä olo ja ihmiset nauraa. :(

hanging'n chillingSunnuntai 02.12.2007 22:27

Viikonloppu meni paremmin, kuin paremmin, mutta kaikennäköisiltä kommenverkeiltä en säästynyt edes minä. Mistäs sitä nyt aloittaisi mennään nyt kuitenkin järjestyksessä.

Perjantai meni mukavasti koulussa ja iltapäivästä ei mitään muistikuvaa ei kyse ole siitä, että olisin ollut kotona dataamassa tai saatikka floodamassa ja tylsäähän minulla ei ollut. Olin vain niin hmm kiireinen, joten en jaksa edes puhua siitä. Perjantaista sen verran vielä, että iltaa vietettiin pitkälti Jumalan selän takana vähän niinQ in the middle of nowhere, get it? Paikkana oli niinkin kotoisa mesta, kuin pyöräkellari. Arvatkaa vain millaista hyytelöä mulla oli jalkojen tilalla sen jälkeen, kun olin näyttänyt mallia miten kellarissa humpataan. ;s :D


Lauantaina chillasin vähäC Kampis, ko oli pakko päästä vähä testaa Anttilan meikkejä, hengaa UNITED COLOURS OF BENETTON :in ees, räkii alas vitosesta ja ryyppää vitosen vessa. Iih oli vitun helmee kiitti illasta helmi äiti<3

Sen jälkeen matka taittui enemmänkin kuin rivakasti Salemiin jeesustelemaan. Pliis älkää pakottako mua kertomaan enemmän, toivoisin silti, että oppisin pitämään suuren suuni kiinni edes joskus samoin käsiä ei kannata aina nostaa ylös, vaikka olisikin miten suora viittaus. Sanotaan nyt vaikka siihen tapaan, et oon kusessa. Äh katottii Hohto ja pompittiin ainaki yhtä korkeelle, ku Eifel-torni o korkee. Hyvät näkymät from Böölee.

Sunnuntaina lumi teki minut villiksi. Ette tiiä miten siistii on, kuin vastasatanut lumi narskuu jalkojen alle. Päätin sit fiilistellä ihan kunnolla talvea, vaikka jostain kumman syystä olen enemmän kesä ihmisiä, kuitenkin aloin tekemään lumienkeliä niin sanottujen kaiffarieni kulkiessa mahdollisimman kaukana minusta. Öh nousin siitä ulos ja minua töllötti riemuitsevaisesti lauma noin kymmenvuotiaita tyttöjä plus poika, jotka alkoivat pommittamaan minua lumipalloilla. Raja se on munkin fiilistelyllä ja aloin mitä vikkelämmin suksia mahdollisimman nopeasti lähimpään kuusikkoon. Oli aika liukkaat kelit ja jalat lipsu tuon tuosta, mutta jälkeenpäin ajateltuna tilanne oli tämä:

minä konttaamassa kumihangessa karkuun kymmenvuotiaita, aika pelottavaa!

Huippu oli varmaa se, ku seistiin liikennevalois ja opastin, et kurakelil ei kannata seisoo lähel suojatien reunaa tulee muuten roiskeita, arvaa kerran mitä mun puheen jälkeen kävi?

Mustat housut oli vain varjo entisestään sen kauniin Audin jälkeen, joka päätti vähän leväyttää mun naamalle ja kaikkialle kuraa&loskaa, kiitti kaveri, rakastan!<3

Päivän yllättävä:

Ei kannata kusta keskellä jalkakäytävää tai sen reunalla, joku voi nähdä.

- liis go ghyvää eka adventtii.

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 18:06

Kommentointisi on estetty puoleksi tunniksi floodaamisen vuoksi. Noudatathan jatkossa IRC-Gallerian sääntöjä!

sanja ei saa yhtää kommenttii!

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 00:39

Kommentointisi on estetty puoleksi tunniksi floodaamisen vuoksi. Noudatathan jatkossa IRC-Gallerian sääntöjä!

sanja ei saa yhtää kommenttii!

Stinky honeyTiistai 27.11.2007 01:14

Oon aina pitäny netistä, koska se ei oo mitenkään loukannu mua. Miten onnekas olisinkaan, jos mailmassa kaikki sujuisi niinkuin haluaisin, mutta ei niin ei. Kaikki oli vallan mainiosti ja ilta sujui mitä mallikkaammin, kunnes puhelimeni värisee, kuin vimmattu sisällöstä ei se enenpää kuin, että minun äitini lastenhoitaja ilmotus on päätynyt kuin ihmeen kaupalla riemurasiaan! Oon siis niin vitun häpi niist kommenteista ja niistä junteista, jotka kyttää jotain lastenvahti ilmotus netti sivuja ja addailee niit sit myöhemmin.

http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-25650

Aluperäinen ilmotus on jo otettu pois ja kyllä paikka on täytetty.

Tiesittekö muuten, että haiseva ja tahmainen ovat kaksi aivan samaa asiaa? Ju en minäkään tiennyt ennen kuin tänään neljältä se minulle kerrottiin.

Ei mä en ole pissis ja kyllä minulla on kaikki okei, joka muuta väittää valehtelee nin, että nenä kasvaa.

Iih tänää mul oli ekaa kertaa elämäs rasvaset hiukset! Tuli vähä jumpattuu keittiös minkä seurauksena avonainen öljypullo ja hmm hieman jäätyny voipaketti lens mun päälle ja mainitsinko jo, että hiukseni saivat nauttia tästä rasvaisesta pläjäyksestä eniten. Veikkaan, et jos oisin ollu vähänki kuumempi päälläni olisi voinut grillata kokonaisen sammakonpoikasen.

Eipä tästä päivästä muuta, kuin, etten oikein tiiä missä asun. :D

Päivän pelastus:

en ehkä ookaa ihan tyhmä ja psst rakastan koko mun sukuu, koska ne on kaikki
niin kaistapäitä. Toisin kuin minä, joka selväjärkisyydelläni pieksen itse Dr.Philin
ja komppanian.


Liis-

Hän joka kilpaa tanhuaa Ummeljoella.Sunnuntai 25.11.2007 20:03

Voisin melkein väittää, että oon laiska nii siis, jos en viettäis niin paljon aikaa koneen kaa ja luoja mitkä voimistelut teen päästäkseni jääkaapille.

Päätinkin, että ripottelen mm viikonlopun kuningaslauseita sinne tänne, kuten esim. "Me dokataan, muttei mokata" sanoi eräs herra ja sen jälkeen kaatui villisti huutaen naulakkoon ja otti takin, jos toisenkin mukanaan. Tosin voin olla onnellinen, että tämä viikonloppu ei ollut kävelty juttu, mutta olihan se ahaa juttu, kun tajus, et on jossain Pikku-Huopalahden ja Haagan välis bongailemas dösäpysäkkiä, ja niin mainitsinko jo, että lähes koko la illan oli vieressäni useampikin kaksilahkeinen kuikuilemassa mua niille päin ihan viattomalle teelle, toki muistakaa myös, että kasvatan mangusteja mun varpaiden välissä.

Edellisen viikon ehkä ällöttävin hetki oli se, kun mut narrattiin vessaan miehen kaa, joka oli nauttinut Jeesuksen koko elämän viiniannokset yhtenä iltana joopajoo, ette tiiä miltä tuntuu, kun jalat ei suostu liikkuu ja joku alkaa vetää käteen vieressä ja suloista paskat housussa.<33

Aattelin heittää tähän väliin selviytymisoppaan tai vaikkapa päivän yllättävän, mutta tätä tekstiä ei parantaisi edes J.K.Rowling :in sulka. Saa melkein näyttämään siltä, että mun elämä ois muuttunu jotenki tylsäks ja, että mitään perunan istuttamista kummempaa en ole havainnut viimeiseen pariin kuukauteen, voin kuitenkin vakuuttaa, että asia ei näin ole! Juttua vaan on niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa ja, kun tämä ei ole maailmankaikkeuden oikein paikka kertoa minkälaista vääryyttä ja ymmärtömyyttä koen päivittäin.

Asiasta kolmanteen. Rakkaat toverit annan teille ilmaisen vinkin, kun paikan nimi on Intialainen ravintola tms. älkää tilatko muuta, kuin intialaista sapuskaa. Eheehe mm. pizza ei ikävä kyllä ole intialainen ruoka, voi muuten tulla karkeita pettymyksiä kuten naapurin Virpille.

Taidan lopettaa tähän ja huomenna huvitan itseäni kirjoittamalla niin ratkiriemukkaan merkinnän, että voin seuraavan kerran ulos lähtiessäni varautua pippurisuihkeen ja valmiisiin nimmareihin.

P.s perjantai oli huvittava turha kiittää, kun tiiätte itekki. Hmm bissee kaikkial tai sit vaa lattial.
Hyvät keskustelut lattial<666

Clake mo.