IRC-Galleria

evvvkLauantai 28.04.2007 19:18

En todellakaan jaksa siis ei

pst no money no funny.

Mitään muuta en elämältä haluakkaan, kuin rahaa,seksii&hulinaa kiitos tästä päättelystä.

Jee kohta mennään Oopperaan pitäis, vaa keksii mitä laitan päälle.

Huomautan uteliaille Kauniit ja Rohkeet on pelkkä nolla mun elämän rinnalla. Mä koen sellasta draamaa, että huhhuh.

Teksi mieli mennä parveekkeelle ja huutaa, et evvvk sen jälkeen kertoa jotain todella iloista ja nasevaa, mutta joo ensin vaatteet sitten ajattelin vähän rikkoa lakia.

Yks juttu viel rakkaat nimeltämainitsemattomat randomit. Vaikka nykyisin olenkin hillitty tietyissä asioissa ja sanotaanko säyseä niin vooooi on mulla ollu elämä. Usko tai älä, jopa minä olen rellestänyt tuolla ja täällä perseet olalla.

-.-

Hihhii suussa maistuu veri ja oon yskiny koko päivän, oikeesti sellanen olo, et seuraaval yskinnäl aivolimojen sijaan mulla roikkuu käsissä silmä tai useampikin. Yksi silmä olisi siitä mahtavaa, että voisin sanoa kaikille home boyzzeille, et hei meikä on kattonu itteään silmästä silmään ilman peilii. :DD

Ai, että kun lapsettaaPerjantai 27.04.2007 23:15

Johan sen otsikkokin kertoo, että lapsettaa.

Kärsin himmeetä uhmaikää ja ainoa asia mikä helpottaa on Peppi Pitkätossun leffa<3

Voisko joku PLIIS olla niin kiva, et kertoo miten se Pepin laulu menee?

;D Liisa

hih, hiihhhhiihihihhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKeskiviikko 25.04.2007 22:50

Oon täs huomannu, et päiväunet on nykyisin pelastanu päivän. Sillee, et ennen pikkukakkost ja sit sen jälkeen.

Ahhah huomaa, et ootte sukuu toisillenne, molemmilta tulee yhtä mielenkiintoista tekstii.

Hihhii oon taas sun mustal wow! Onneks sä oot niin täydellinen ja sul on niiin paljon kavereita (yks, mut se on niin vitun läski, et me saadan sit helpostiki joku kolme eri ihmistä! :D)

On se hienoo, et nää kaikki kommentit on niin perusteltuja, mutta nauru päivässä pitää terveenä. Tämän voit kokea muunmuuassa Tuulin tai sanjan kanssa.

Niin tai näin Liisa

psst http://my-gallery.ru/index.php

Mun oli viel pakko kertoo yks asia, johon perehdytään tarkemmin sitten myöhemmin. Oon täs huomannu, et oon aika suosittu<3.

Eilen tiistaina seisoin rauhanomaisesti Sörnäisten metroasemalla, kun joku kumauttaa minua surffliaudan näköiseltä ja painoiselta tuntuvan esineen päähän ja moikkasi.

Elleln vallan erehdy, sain juuri kokea tyrmäävän tapaamisen josta jäi ikuiset muistot (käsittävät termin päänsärky ja kuhmu)


maastoetana#blogcomments

EI HELKKARIS NÄIN SUT TELKKARIS !Tiistai 03.04.2007 02:18

Kuten me kaikki tiedetään niin Jenkeissähän kaikki on sellanen miljoona kertaa isompaa. Ruoka ja muut tollaset tärkeet jutut. Niinno kuten mulle ystävällisesti valistettiin niin satiaiset on siilin kokoisia. Päähetä jeah. ;>>>

Oltii vähän aikaa Kampis, ko ollaan ihQi -94 ja chillataa kamppenis hih,hii. Seuraamme ei joinannu veli ananasta ekä muuta hedelmää eieiei saimme happaman juopon seuraks. Se oli koviksista kovin. Kelatkaa sistat ja brout se dokas kampissa! Omfg iiik! Muuten ei kummempaa paitsi et armoton hedeikki iski niin ja mikä päivä se sellanen ei olis, johon ei sisältyis vähän kyttäämistä ja läppää, jonka päähenkilönä näyttelen minä.

Sit viel "julkinen" onnittelu ja lollittelu teille. Äly hoi älä jätä. En usko, että mikään muuttuu ja äh sulle.

Mut niinku mua valistettiin, jokasel on oma elämänsä joo-oo mulla ei ole aivoja mikä on hyvä edelletys tulevaan ammattiin, joka on presidentti ei Zimbabwen älykääpiöt vaan Suomen.

Eipä muuta ei ees päivän yllättävää.

Psstt aion muuten opetella skeittaa :DDD

Ainii whateva teille ei kiinosta paitsi juoru mielessä. Hiihhii, oot heikko.

Vielä kerran salli mun nauraa.

Rakkaudella afromään-niga-liseptti-räppääjä-69


-POLTA MULLE PIENET TAI IMEN SUN LIEMET

Nerd power jiaa.Maanantai 19.03.2007 23:50

Vaihteeks riehuin koulus. Matikantunti oli taas yllättäen kaikkein hmm vikkelin ?

Jonin tutkiessa mätää omenaa vedin häneltä housut alas. Se suuttu pöhpöh ja hih kadoin pöydän sit se otti voi nyyh mu nponnarin ja sotki letin mikä armoton menestys ja itkupotku kaiken koston huippu oli tietty se, ku se upotti mun lapasen lavuaariin, mutta kosto elää oi kyllä! Kostan vielä aivan varmasti. Nojaa palasin sit jossain vaiheessa luokkaan ja tein yllättävän löydön laukustani perjantain jäljiltä laukkuni pohjassa makasi vedellä täytetty kondoomi. Ei ollut riemulla rajaa, kun kaikki takertuivat innolla stressileluun. Nojoo oli tylsää ja tähtäsin herra opettajaamme tällä BOJOING SPLÄSH yllätyksellä.

Tunnetusti tiedämme, että liisa osaa tähtää oikein tyylikkäästi siispä missasin kaksi milliä.

Yllättäen jäin kiinni kiitos erään :D Poistuin luokasta asenteella ja naurulla.

Ainii asia ei jää tähän oijoi tästä menee eteenpäin rehtorille odotan jo ihan pelotta. :D


Hih mitä opimme oon kauhee pahis ja musta saa huonoja vaikutteita.

Oon muuten nyt kirjotelly yllättävän ahkerasti.

Nyt vois kyl mennä nukkuu. :D

Öitt kyylät<3

Pisspiss liisa

PELIÄ! PALLO ON PYÖREÄ !Perjantai 16.03.2007 00:43

Pelattii futista valas ja oli oikein kivaa khiihhii. Rumaa vietiin eikas pelis 5-4, ko ollaan niin parhait ja ymym. Sit tintsa jotain alko elvistelee jotain ja lähin potkii palloo minkä seurauksena sain heikkaa silmiini ja jollain hämmästyttävällä onnella onnistuin kaatumaan ainoaan kuoppaan joka kentällä oli. Saharan ainoo puu kuvais tilannetta helvetin hyvin. Joo sit jengi oli ihan väsyny ja toni jotain uhitteli, et joo mä en ees pelanu täysil, mut oikeesti.. plaa plaa niinhän se aina menee, mut kamaan se on vaan pelii spedet.

On ollu taas vaihteeks aika antoisa viikko. Kaikkii hienoo angstausta ja kaikkii kivoi galtsu pissixxii vuosimallia -95 ihG!!! päätyny taas niin monen mustalle listalle, et wemmuun ei oo enää pitkä matka hmm.

Aloin mietii, et mitä melkein viis vuotias tarttee omaa kannettavaa jonka se on kyl rikkonu, mut silti. Okei on mulki ollu kannettava, mut potkasin sen vahingos sängylt alas oli niin antosat pelit, et piti vähän oikoo jalkoi, et pääs sekstailee simssien kaa<<333

Oon oikeesti ihmeissäni miten paljon teiniXei täält löytyy ja ylpee, ku oon tarjonu tukee, et saatte tulla uikuttaa mailman pahuutta mulle!!!!

Huomen teen odotetun gallupin olkoot aiheena, vaikka joko joku joka liittyy teineihin tai sit pienimuotoinen kysely joka kuuluu näin:

Pitääkö sanonta Voitto maistuu parhaiten keinoilla millä hyvänsä kohdallaan sinun kohdallasi.


Joo väsyttää, vituttaa enkä ees osaa käyttää tätä konetta tää äs kirjaimen yhteistyö on todella loistavaa asiaa auttoi myös sen, et hakkasin sen niin kohdalleen, et nyt se on vähän liiankin kosketus herkkä. :DD Joo tykkäsin kyl enemmän siit hakkaamisesta.

Huoh oon kyllästyny teihin osiin jotka ootte kiinostunu mun seurasta vaan tiettyjen asioiden takia. Mitenvaan


Kovisten kunkku Liseptti.

lolTorstai 08.03.2007 20:16

Käveltii Tuulin kaa tänään kolme kertaa töölönlahden ympäri ja naurettii tai no tuuli nauro mulle ja mun huippuhauskoille jutuille.

Tiedätsä mitä mä saatan esittää tyhmää, mutta sä tiedät ihan tasan tarkaa, et mä en oo tyhmä. Ihan hyvä yritys, muttei oikein onnistunu. Ihan säälittää sun puolesta, mutta luojan kiitos en oo nini lapsellinen et alentuisin kostamaan, koska sä et oo ikävä kyllä sen arvonen. Normaalien tapojen vastasesti mä toivon sulle oikein paljon paskaa, koska minä ihan oikeesti halusin olla sulle mukava, mutta jaa sä et antanu oikein tilaisuutta.

Tiedän, että luet tätä joten toivottavasti tajuat kenestä puhun. Vinkki vinkki sulla on todella vilkas mielikuvitus ja oot todella herkkä auttoiko ?

Pidä hauskaa omassa mailmassas, mut mulle ei tartte sit enää tulla itkee, koska mä en enää jaksa ja mua ei kiinnosta tietää mitään susta tai no hmm ethän sä nykyään kerro mitään joten joo.

Lispetti

Psst huomenna perjantain kunniaks meen tekee ulos galluppia. :D

ПЕРЯНТАЙ Perjantai 02.03.2007 18:33

Päivän pieni yllättävä on, että:

Pikkuhumalassa ihminen kykenee kävelemään ilman, että se pyörii ja meuhkaa jokaikisessä loska lätäkössä tai polttaa tupakkaa lumihangessa. Ei se ei ole enää pikku humala. Myöskään pikkuhumala ei vääristele asuinpaikkaasi tai anna sinulle lausetta: Oho nyt näyttääki tutulta. Tuttua tai ei, mutta sanja kuljet matkan joka päivä. Myöskään seuraavana aamuna ei kysytä, et hei miks mun housut oli ihan paskaset ei tämä ei ole pikkuhumala. Yllättävää, jos joku yllättyi tälläisestä tietoiskusta !

Tämän päivän osiossa käsittlen pikaisesti harrastuksia. Harrastukset hmm mitähän tuo tarkoittaa?

Oo nään sun tärisevän, ei huolta Liisa kertoo.

Harrastus hmm sieltä saa paljon kavereita voi oikeestaan olla mikä vaan voit harrastaa melkein mitä vain kaikki on rahasta kiinni. Hintaluokat vaihtelevia. Milloin ? Yleensä koulun jälkeen, ellet ole ammattilainen missä tapauksessa me emme tunne toisiamme. Yksin ei ole kivaa harrastaa ja yleensä harrastuksen on tarkoitus olla kivaa. Aina ei ole tietenkään kivaa, mutta yleensä. Mistä sitten tietää eron, että milloin tekee sitä mistä oikeastaan nautii ja milloin vain sen takia, koskas on "pakko" ?

Mietitään myöhemmin nyt kerron mitä olen elämäni aikana harrastanut:

Balettia, laulamista, voimistelua, tanssia, uintia, pianonsoittoa, koripalloa, lentopalloa, näyttelemistä, jotain ihme maalausta ja savi tsydeemii, lasketaanhan kokkikerho pliis? Ööh sit luisteluu tai jtn vastaavaa.
Joo tos kai kaikki. Entäpä nykyisin ? Ainoat harrastukseni ovat: juoksen melkein joka välitunti kotiin ja näppäimistön vee kirjaimen hakkaaminen. Lista saattaa olla jonknu mielestä pieni, mutta siinä vaiheessa, kun balettia on kolme kertaa viikossa, tanssia kerran tai kaks ja koripallo ööh kolme plus pianonsoitto ja savikurssi niin ei oikein mene. Ainiin muistetaan vielä, että koulu. Suuresti hämmästelen, että onnistuin vetämään kasia ja ysiä kaikessa tohon aikaan.

Sitten kaikki loppui pikku hiljaa. Aluksi salaa kun olin mukamas lähössä esim. baletti tunnille niin oikeesti menin kaverin kaa Itiksen heseen. :DD Istuttiin siel sellanen pari kuukautta hiiihhhii.

Baletti ja pianonsoittoa oon harkinnu uudestaan, mut joku ei vaan tuu. Baletti on kuitenkin enemmänkin ryhmälaji joten kaveri entuudestaan olis kiva. Muutenkin oon niin laiska ja äiti on enemmän sitä mieltä, et ah taideaineita pitää harrastaa tai sitten keieliä. Isi taas tykkää liikunnallisista harrastuksista, etten vaan lihoa ja, kun olen valinnut äidin mieliksi harrastuksen pitää aina myös ottaa dädi huomioon.

Jos et tajunnut otettaan esim. keskutelu M=mamma D=dädi I=Liisa

M: Ah katos balettikurssit alkaa taas ja hmm ei ois varmaan huonokaan, jos osaisit soittaa piano, kun siellä sitä klassista niin soitetaan, kun minä olin pieni ja blaa blaa ja kun jurakausi alkoi blaa blaa siksi ah annan sinulle mahdollisuuden

D: Aijjaa, että baletti ja piano? Nojoo ihan kiva juttu, mutta tietsä mitä mun yks kaveri opettaa koripalloo ja liikunta on muutenki tosi tärkee. Mitäs sä haluisit vielä harrastaa, mutta se ei saisi vaikuttaa koulunkäyntiin'! Tässäpä lista.

Minä en kommentoi, koska ketään ei lieemmin näytä kiinnostavan.

Mitä minä sitten haluaisin harrastaa ? Perjantaisin, kun kaikki ovat juomassa olisi ihan kiva, jos minulla olisi harrastus, ettei tarvitsisi istua koko päivän himassa. Unelmissa voi harrastaa mitä vain todellisuus on sitten taas kuin tulisten hiilien päällä kävely. Haluan harrastuksen, joka tuntuu kivalta, jossa ei olisi mitää Martta ämmää vuodelta hmm 1100 ? Eikä myöskään johon meneminen tuntuu enemmänkin siltä, että äh pakko mennä muuten kaikki pettyy


Soita mulla mulqTorstai 01.03.2007 23:40

Omistan puhelimen sama numero mami.

Liisa on mun idoli<3<4Torstai 01.03.2007 18:20

Kuten me kaikki tiedämme niin ei ole asiaa, jossa Liisa ei voisi päteä! Liisalta voi kysyä neuvoa pulmaan kuin pulmaa, koska tiedän mm. kaiken oivoi vähättelin, mut no problemo jatketaan.

Lyhyesti vähän itsestäni. Minua ajatellessa adjektivit outo, friikki, sählääjä, nolo, puhelias, lipat ja muu vastaava on ovat yhtä tuntemattomia käsitteitä, kuin afrikkalaiselle Suomen sijainti. Pikku vinkki ei Siperiaa ja myöskään Suomessa jääkarhu olisi hyin huono aprillipila tai hyvällä tuurilla Liisa on kietoutunut valkoiseen turkkiin. :DD

Miksi siis tiedän melkein aina melkein kaiken ? Johtuuko se, että en osaa pilata mitään asiaa ? Vai siitäkö, etten koskaan ole joutunut tuntemaan häpeää tai voivotellut kipeää paikkaa ? Ehkä, mutta silti otetaan nyt pari esimerkkiä jotta näemme kuinka suuri ja mahtaa Neuvostoliitto olen ups siis minä, mut sama asiahan tuo on ?

Noniin aloitetaanpa yhdestä oikein mielekkäästä mesekeskustelusta, jolla voin ylpeillä vielä tämänkin jälkeen.

12.6.2005 23:35:28 sensuuri says to: pIsSa-LiIsA onks sul paljonki salaisuuksii mult?
12.6.2005 23:35:34 pIsSa-LiIsA says to sensuuri: On!
12.6.2005 23:35:47 pIsSa-LiIsA says to sensuuri: Eiks sul muka oo?
12.6.2005 23:37:18 sensuuri says to: pIsSa-LiIsA ei ole
12.6.2005 23:37:33 pIsSa-LiIsA says to sensuuri: tai siis ei nyt NIIN paljon.

Niinkuin huomasitte asia hoidettu tyylillä ja taidolla harva pystyy moiseen rehellisyyten. Tos vaihees on enää huono selitellä, et eiku siis hiihhhii. Joo toiv. tajusitte, että sensuorin vastaanottjan, ette vai ? Miten yllättävää.

En viitsi tukkia nettiä kertomalla miten mahtava ja perfect ihminen oon kaikki tietää jo sen ja menestys suorastaan kukkii kasvoillani ! Oikeestaan tällä hetkellä ainoa joka kukkii on finni mikä onni, että osaan muokata kuvia ah olen Picasso ja Rembrandi kuvia muokatessani sen takia näytän mukavalta kuvissani.

Pakko todellakin lesoo sillä, että ku meitsi räppää ah 2pac tärisee Lapual meikän biiteist ja riimeist.

Joka tapauksessa hyvää yötä ja huomenta. Liisa