IRC-Galleria

..Tiistai 24.07.2007 07:19

Kaks kaveria paikalla.

En oo ainoo noulaiffari.

ITiistai 17.07.2007 02:05

wihii mul oli muuten tänää synttärit, et kiva, ku muistitte.

...Tiistai 10.07.2007 02:12

Minua ei viehätä niinkään naiset tai tytöt sori muru.

Joo äsken olin dösiksel, ku aivan random kaksyt vuotta sitten kaunis ollut nais puolinen spurQ kävelee ensin ohi. Mun kohalla hän päätti lähestyä ja ei aikaakaan, kun huomasin hänen tunkevan omaa kieltään minun suuhuni täyttä häkää.

Rehellisesti sanottuna se oli ihan vitun perseestä. Kiitän mun kahta rakasta kaiffaria, jotka nauro maassa maha kippuralla.

Oon juossu koko päivän futis matsista toiseen ja huomen sama juttu.

Kaikki muuten okei mitä nyt suussa maistuu vähän viina ja tekis mieli jynssää koko suu vessa harjalla.


Ehkäpä mulla on perseessä, joku näkymätön kyltti, jossa lukee, että olen lesbo ja diggaan muutenkin kaikista friikeistä<3

Ehkä, ehkä ei.

Minä en myöskään ole hankala ihminen, ehei.

iihMaanantai 09.07.2007 01:38

iiiih Venezuela ihaninta pitkään aikaan.


HPHPHPHP<3

Selvennän Harry Potter aka seppe<3

<0123456789Maanantai 25.06.2007 18:13

SamaC mitä puhuu, kunhan kirjottaa nimen oikein<sydän>


25.06.07 01:41 <Miiaaa^> miks ihmees? :'D

25.06.07 01:43 <Miiaaa^> Beibi huuda mun nimee! (Harrastukset) <--- ahahaha sun nimee huua kun joku yöntimo 8)

25.06.07 12:46 <Jaanete> millos tästä suomesta on oikee tullu joku afrikan siirtomaa? :o

25.06.07 15:06 <Miiaaa^> vittu ei tarvi enää sunkaa tulla änkytttää mulle et "ma puhua hoono soomi" :)

25.06.07 15:11 <Miiaaa^> älä nyt enää änkytä :D


25.06.07 15:13 <Jaanete> nii, se on sinänsä aika ikävää, aattelin mennä värileikkauksee nii ei tarvis enää laittaa mustavalkoseks kuvia :)

25.06.07 15:15 <Miiaaa^> BUDHA :'D

25.06.07 15:15 <Miiaaa^> BUDHA :'D

25.06.07 15:16 <Miiaaa^> piä sä lesbo se suus kiinni :) kun et mistää mitää tiiä :D

25.06.07 15:18 <Jaanete> ^--- niimpä. mä aattelin muuttaa kyl afrikkaan, ja sit laittaa kenkälankkia naamaa nii kukaan ei huomaa etten oo nekru :)

25.06.07 15:19 <Miiaaa^> mä muutan afrikkaaa kans nii en ehi ---^

25.06.07 15:20 <Miiaaa^> :))

25.06.07 15:22 <Miiaaa^> hei nigga veiks kissa kielen? :o

25.06.07 15:23 <Jaanete> voi vittuku en oo neekeri. täst edes väritän naamani kuvis mustaks ku nyt niistä taijetaa huomata et oon valkoihone :<

25.06.07 15:23 <Miiaaa^> ^--- niimpä ;<<

25.06.07 15:24 <Miiaaa^> yhyyy rakas vastaa :D <32<54<u7<798<7 :''D

sommärTorstai 14.06.2007 21:29

jeejee kesä ja sataa.

The kesäKeskiviikko 30.05.2007 19:47

Huomasin just, et mun nilkka vihertää, joko oon kukkapenkki, jossa kasvaa sammalta tai sitten mun korusta lähtee myrkkyjä. :DD

Mietiskelin täs kans, et jos pitäis valita joku tuoksu, joka tuo kesän mieleen ni se olis ehdottomasti hyttysmyrkky ja esine ois mm yllättäen allergialääkkeet ?

Täs pari päivää sitte oltii sanjan kaa kävelyl, sanja poimi voikukkii ja mä valitin siitä, kuinka feimi oon, et hyttysetki rakastaa mua, koska veri vittu vetää itään.

Niino päätin vähän ojentaa jalkoja ja kaaduin mäkee alas pienen muistikatkoksen jälkeen avasin silmät ja huomasin, et mun niskan alla on nokkonen. Ei täs muuten mitään ois, mutku muistin, et oon nokkosille allerginen tyypillistä liisan tuuria.

Oon kokonaan hyttysten pistojen armoilla. Vedän lääkkeitä ku viimestä päivää ja kuljen koko ajan myrkkyjen kaa en ymmärrä miten ne löytää aina sen pienen kohdan jossa ei oo myrkkyä alkaa vituttaa.

Toivoisin niin paljon, et oisin nyt tyylii, vaik Siperias or something ei hyttysii, ei erektiovalmiita kasveja ei kosteutta ei paskaa jengii ei mitään mikä haittais mun menoo.

Kyllä ne hyttyset ovat sitten ovelia!

Liukuovetkin rakastavat mua. Kävi vittu egoo kiitos näistä pienistä mustelmista Itäkeskuksen liukuovet.

[Ei aihetta]Maanantai 14.05.2007 19:29

Jeejee sanja värjää mun hiuksii, minkä taki mä näyttäydyn ehkäpä ulkona ilman paperipussia noin 2092

Näistä tuli mielenkiintoset. Kehun vaa, ku Sanja istuu tos ja kyylää tätä ihan kiimasena.<3

Huomen ostaa lisää värii jjoojjjoo.

EUROVISION' 07 FINAALI LAUANTAISunnuntai 13.05.2007 20:44

Nyt ne on sitten lopullisesti ohi. Euroviisut, jonka Suomi vihdoinkin sai itse järjestää. Ei se mitään, että väärä maa voitti niinhän ne useimmiten. Onneks oon niin oraakkeli, et jotenki osu aika nappiin, et kenelle menee piisteet. :D

Mun ah niin upeaan Euroviisuun kuului ensin se, että oltiin kaverilla katottii Euroviisuja haukuttii kaikki lyttyyn etenkin serbian krhm en mainitse se voi vaikuttaa siihen mitä ihmiset ajattelee mun mieleipiteestä muihin seksuaaliisiin suuntautumuksiin.

No sieltä sitten Stadiin, ku halusin kävästä siel Euroklubin ulkopuolella, jos vaikka näkis jonkun sielt Euroviisuista. Nojaa Steissin kohalla (TODELLA YLLÄTTÄEN) meidän nuorten ja suloisten neitojen seuraan ilmestyi kolme ihme jätkää. Hyvännäköisiä kaikkia, muttamutta ei. Onhan se kiva, et ku on noin viis minsaa tuntenu ni se alkaa huutaa kultaaa ja kertoo, et jos mä sanon sile ei se hyppää jostian ailas ja tekee itsarin. -.-

Välit vaan kuumeni ja tää Hagalabagala(=nammed) kaappas, mut ku säkki olalle ja lähti kävelee. Ihan vanhingossa joo potkasin sitä suoraan kasseille. HAHHAH SE MAKAS VIIS MINUUTTII SIIN POLVILTAAN, KU SATTU :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tottakai Liisamaisen tyylikkään tapaan annoin pakit ja lähin juttelee mun venäläisten kavereiden kanssa, joita olin tuntenut kymmen minuuttia. Väliajalla meitä viihdytti Italialainen taikuri, joka teki taikatemppuja. Mainittakoon nyt, että hän lensi. Joo lensi en ollu kännissä se vaan lensi. ;o

Nojaa käppäiltii siit sinne Euroklubille ja aloin vetää pient smool toolkkii mun soul meitsien kaa. Oli kiva sillee, et kerranki, ku puhun englantii ni ihmiset ymmärtää mua. Omaan hmm melko vahvan britti aksentin josta mulle vinoillaan aina.

Brittien jälkeen kysyin ihan vaa ohimennen, et joo mist maast te ootte. Vastasivat Andorra. Kaks sekunttii katoin ja alko syttyy. Olin ihan hysteerisenä sille rumpalille ja huusin,et aaaaaaaaaaaaaa. Upeinta oli varmaan mun espanja-englanti sekotus, koska en oikein hallinnu aivoja ja suuta.

Jos vähän valehdellaan nin sanon nyt pokkanan ja viattomasti, et joo käytiin niiden hotelilla, juotiin vähän teetä ja sit himaan.

AAaa. Saatin nimmaroidut CD :t, rumpukapula nimmareilla plus muuta ihanaa.

Läpän taso oli niin alhainen, et Helvetiski mietitään, miten alas, joku voi vajoo ja senpä takia en esitä mun tai jonkun muun mielekkäitä lausauhduksia.


Rehellisesti sanottuna, vituttaa, mutta ens vuonna kuitenki kattoo maasta riippumatta euroviisuja. :D

Euroviisu-friikki-liisa-iih

EUROVISION' 07Perjantai 11.05.2007 04:18

onneks samas huonees on ISO kone ja PIENI telkkari.

Vittu kukaan niistä ketä äänestin ei päässy finaalin. -.-

Ois se kuitenki ollu kiva huomen kattoo jotain sellasta mikä olis ollu oikeesti hyvää eikä mitään Bulgarian rummutteluu kyllä minäkin osaan kiljua ja höpistä omiani tarkoittaen kuitenkin jotain.

Sit vituttaa seki, et jengi äänestää jotain teräsmies kakkosii jonka paidan napit oli napaan saakka auki neidit kähyy vähän dikkii ceemonni.

Oli ehkä virhe äänestää kolme kertaa, mut ihan sama.

Mm Andorra, Israel ja Belgia oli parhaita.

Eikö siellä finaalissa ole jo tarpeeksi niitä nuoria naisia jotka esittelevät pillua tai muuta intiimi aluetta hei pliis mielummin voitte, vaikka videoida itseänne erittäin lyhyessä tiskirätissä muka laulamassa, mutta oikeasti esittelemässä tissejä.

Joo mä tiiän, et pappoja on joka lähtöön, mut tää on niiii-iiin VÄÄRin

Nojaa onneks mulla on cd ja kirja mis on kappaleiden sanat, mut ah pakko löytää Anonymous :ista lisää inffoo !

Joo tuli selväks balttian maiden yllättävä salaliitto, joka alkaa pikkuhiljaa syömään miestä. Kiitän aina onneani siitä, että olen tyttö, koska wanhoissa suomalaisissa sananlaskuissa ja kumppaneissa mies on aina se kokeva osapuoli.

Ohhoijjaa enpä mene tänä kesänä Valko-Venäjälle ja välttelen niitä puheluita, koska, jos Valko-Venäjä sijoittuu hyvin saan kuulla mun ihQlta fämililtä from Belarus, et aa meiän Koldun<333.

Aion kuitenkin olla rehellinen ja paljastaa dramaattisesti, että teiän ehdokas haiskastaa pahasti sille mitä mailma on täynnä. Enemmän tälläsiä, ku lordi, mut ei kiitos mitään naamareita tai muita ihme pelleily touhuja.


PSst muuten toivon, että kukaan mun lukijoista ei toimi näin, mutta kumminkin jos kuuntelee Lordia ei ole hevari


Liisa