IRC-Galleria

näähMaanantai 29.10.2007 18:26

Tiiättekö kaverit mikä on kans aika epistä?

Aina välillä meidän rapussa tuoksuu oikeesti hyvä ruoka ei siis kaali tai tilliliha tai muu vastaava mitä koulussa tarjotaan ovelilla peitenimillä, joita vaihdellaan aina joka kerta, kun ne saavat kunnian ja luvan saapua listalle. Paras nimi ruualle koulussa on hm sateenkari kala tai Piccolo lasagne juu nimistä voidaan kyllä keskustella myöhemmin, vielä ei nääs ole oikea hetki. Palataanpa takaisin aiheeseen. On vituttavaa, kun esim rapussa tuoksuu paistetut munuaiset maksa kastikkeella ja sitä toivoo ja rukoilee Jumalaa ja sataa muuta ylihemmoo, et pliis anna ton tuoksun tulla meiltä. Valitettavasti saan pettyä, joka ikinen kerta. :(( Ei se tuoksu ei ole koskaan lähtöisin meiltä tai, jos on niin herkulliset munuaiset on jo syöty, roistot sanon minä!

Olen kummastunut siitä, kun moni ihminen tulee oikees elämäs kommentoimaan mun galtsu vuodatusta. Eikö ne uskalla olla ekoja, jotka kommentoi ? Voivoi minun vieraslistani ei kuitenkaan valehtele, mutta hmm, jos ei kehtaa myöntää, et lukee tätä ?

Jatkan ehkä mahdollisesti illalla

tällä erää heihei

lizä

D44hLauantai 27.10.2007 02:15

Minullapa on tällä erää violetit hiukset oikein tummat, mut valojen ollessa päällä havaittavissa on punaista.

Revin kohta pelihousuni hmm korjaan boXerini, koska semmoiset minulla nyt on päällä. Boksereistani vielä sen vielä, että ne ovat ostettu H&M :stä, iiih<3 hmm silkkiä? ei todellakaan oo mun ja olut kolpakon kuvia. Kysessää on selvästikin aikuisille tarkoitettua materiialia eihän olut sovi meille viattomille ipanoilla, joilla on ikää somat ja pyöreät kymmenen.

Nostan muuten hattua sinulle, joka on nimennyt oman nettinsä suklaarasiaksi. Mun nörtteily on saavuttanut jonkinlaista hmm tasoa, koska surffailen tässä parhaillani jonkun muun netillä. Naapuri tai ei minua ei voisi kiinostaa geishan vertaa, vaikka geisha lempiherkkuani onkin.

Naurakaa vain haha, mutta viimeisenä nauran minä, joka lopettaa maksamisen kaiken mailman laajakaistoista ja muista hömpötyksistä. Se nyt on vain tyhmää maksaa liikaa, kun pääsee ilmaiseksi. Kadehdin melkein niitä hyväuskoisia hölmöjä joille palomuuri on pelkkää villiä unelmaa. :D Just kiitti suklaarasian luoja. Pelastat mm sen, ku meiän netti poikkee ja hmm kaiken muun mahdollisen.

Ihme Vekkuli Liisukka

;ASDTorstai 18.10.2007 20:49

Tajusin just, et oon idiootti. Jes!

DFACTorstai 18.10.2007 18:08

Oon niin häp, ku tulin himaan vähäC ennen neljää ja kuvitelkaa skeittasin Pasilast Kallioon, et olkaa hyviä ja olkaa kateellisia. En ees kaatunu tai mitään mistä oon vielki ihmeissäni.

Muuten eilen oli tavallistakin tavallisempi keskiviikko eli ryyppäilyä ja tappeluita. :D

Huoh eikö syysloman nimeks vois vaan vaihtaa Kännäyslomaks ?

Sain kylläkin kuulla eilen niin huippu kommentteja aiheesta se, että satun omistamaan dekin. Paras oli kyllä ylivoimaisesti se, ku vaahtosammuttimen kokoinen poika, jonka äänenmurros on muuten jäännyt sivuun tulee kysymään, et hei jou skeittaatko totesin, et joo sit hänn on, et äijä hei chillaa ota burito skeittaaminen on miesten hommaa. Niinpä oon oikeesti niin ilonen, että meillä Suomessa on täydellinen tasa-arvo onneks hei jou.

Ketkä kaikki yhtyy siihen, et manskarille täytyy saada lisää valoja ? Oli jopa lasit päässä enkä silti nähny senttiäkään eteen. Onnittelen lämpimästi niitä kaikkia ketkä tallusteli hevosenpaskassa. Jokainen sai vahvan tuntuman miltä tuntuu kävellä kiloa sitä itsessään päältä. :D Ei minä en taaskaan juonut, koska oon niin miljoonaa kertaa parempi, ku muut.

Haluaisittekohan vähän valaista mun armaat fanit, että millä perusteella mä vaikutan jätkältä. Taas eilen/tänään sain kuulla niin monta kertaa, et hei jätkä tai hei sähän oot varmaan poika, vai? Eräs lempinimeni rotta jätkä ei varmaankaan ole syntyny ihan tyhjästä, eihän kaiffarid ?

Ah, mut onneks kaikki myös ylisti mua eilen maasta taivaisiin sain kuulla olevani oikeesti enkeli ja kaikkee muuta ihanaa<3


Valehtelisin, jos väittäisin, etten saanu pari traumaa syysloman aikana.

Pakollisen angstausken vuoro, vaikka tiedänkin, että suurin osa mun lukijoista on aikoja sitten väsähtäny. Hmm osa tietää mikä on nykyisen olotilani syyn ja suon mitä parhaimmat ja lämpimämmät onnittelut. Täs tilas oon, jopa harkinnu hinduks kääntymistä, koska ilmeisesti oon edellises elämäs tehny jotain extra karseeta, et oon saanu kokee kaiken tän, jota nimitetään ei niin kovin mieluisaksi. Mun on siis pakko olla ollu joku Hitler tai jotain. Tottakai mä oon pahoillani ja vielä enemmän, jos tietäisin mistä mun pitäis olla. Niin kauan, kun olen olemassa älä, jooko jaksa olla sillä asenteella, että mua ei ois. Niinpä niin seurustelu on aivan turha juttu. Kuka sellaista haluaa itsellensä ? Ongelmia saa paljon helpommin. Kiitti iha sikan kaikest mitä oot opettanu.

Kumpikohan meistä mahtaa olla se lapsellinen osapuoli?

Päivän yllättävä:
Sheivauksen jälkeen ei kannata hieroa mandariinia sheivatuille alueille, se
nimittäin kirvelee. :ASD

Nimimerkillä kokemusta on, enkä nyt puhu mistään pillusta, senkin irstailijat

Enkeli Elizabeth kuittaa näksämo<1

vidyMaanantai 08.10.2007 12:33

joo hei pliis hankkikaa elämä. Kahtee päivää ollu koneel tulos 118 uutta kommenttia. :D

Vittu voitteko kuvitella miten huisaa on, kun on allerginen mm hyttysille ja sitten tadaa Pietarin matkan viihdykkeet oli siinä, että hyttysil oli himmeet bileet. Ja jippii taas kerran mä olin ainoo, jota syötiin. Hyttysetkin sen tietää kuka on kaikkein syötävin ja kellä on kaikein maukkain veri.

-.-

лиза

siis OMFGTorstai 04.10.2007 20:55

Jippikayei cowboy. 8D

Tämä ah niin sateinen päivä veti naamani ensin sitruunalle, mutta siitä sitten joskus myöhemmin lähi tulevaisuudessa. Nyt on oikeasti juhlan aihetta !

Huomasin nimittäin äskettäin, että tänään on tullu kolme vuotta, kun minä en ole omistanut omaa elämää. Absolutely smashing dude.

Miltä siis tuntuukaan, kun vietän tänään huikeat kolmea vuotta ilman elämää bileitä. Hmm tarjolla on pulla taikinaa jota örr vedetään niin, että napa venyy, hei hyi pliis.

En oikeastaan vieläkään kaipaa omaa elämää, näenhän sitä vallan liikaa jo silloin, kun pelaan Simssiä&lt;sydän&gt; Saa toki onnitella ja kortti ois very nice berry.

Datis en kyllä vielä ole. Puuttuu minulta vielä wowi housut ja no letti on nisti style like 4evah.

Hmm lasit niinpä tietysti nekin minulle on jo määrätty. Millainen sitten onkaan oikea nörtti? Sitäkin voimme pohtia myöhemmin teen merkeissä tai kaakaon, koska kahvi on pahaa ja päiväkahavit pyörii jo subilla seuranaan lähes ärsyttävä iki pirteä Tomi.

Päivän yllättävät:

kelllo käy.

pullataikinasta tulee loppujen lopuksi aika ähky olo.

velttoilu ei ole hyvästä.

Siinä kaikki tällä erää mussut.

Darling lispetti kuittaa pakastimella<3

jippiajeiTorstai 20.09.2007 17:46

Näinkin sateisena ja synkkänä iltapäivänä on vain pari asiaa, jotka lämmittävät minunkin paatunutta sydäntäni.

Ensimmäisenä tulee mieleen tietysti Matti. Hänhän ei selityksiä tai esittelyjä edes kaipaa<3

Hyvänä kakkosena tulee tee kutsut, jotka voisin järjestää tänään, onhan viimeisistä nimittäin jo vierähtänyt tovi.

Kolmatta asiaa en voi sattuneista syystä kertoa. Se on niitä asoita mitä me meillä kotona Mongooliassa kutsumme salaisuudeksi khihhiih.

Homasin tässä äskettäin, että mua selvastikin rakastetaan kaikkialla. Nojaa jatkakaa vaan musta puhumista ootte tekemäs must kuuluisan.

Ihmiset tapaavat kysellä minulta kovin usein, että miksei täällä ole koskaan juoruja tai hirvesti erittäin yksityiskohtaisesti kerrottuja häppeningejä. Vastailen siihen nyt tässä ja heti, koska tiedän, että tätä lukee niin naapurin Pirjo, kuin Torstit from the Tohmajärvi. :D

Vaikka minun periaatteisiini kuuluukiin, että vaikeuksien kautta voittoon niin on minun netti ihQiluni tarkoitus saada ihmiset hymähtämään ja piristymään, muttei missään tapauksessa saada ihmisiä vaikeuksiin, ehei. Toiseksi en usko, että kauhean moni haluaa kuulla, et ehheh mahto olla railakas vkl, kun Liisa da nöy laiffari on fantsuttanu sua galtsus, ju ei.

Päivän yllättävä saa yllättäen jatkoa yleisön pyynnöstä. Saa toki ehdottaa, mutta tässä tulal tupsahtaa tämän päivän:

Kylmällä säällä housuun pissaaminen aiheuttaa mitä suloisimman lämmön, mutta noin parin minuutin sisällä tuntuu, kun olisi uimassa avannossa.

Tässä kaikki tältä erää. Toivon, että jaksoitte lukea oi te laiskat lukijani<3

Liisukka kuittaa heido.

Psst vinkkivinkki mä en millään maailmaa voi tietää kaikkea en vaan voi. Hyväksyksää se.

Huomioikaa myös, etten angstannu yhtään tässä luvussa, vaikka mieleni tekisi aivan huimasti. Vallan huisaa !

tslolMaanantai 27.08.2007 01:56

Vastoin yleistä luuloa minä en ollut tänään kännissä. Nuo erittäin ilkeä mieliset ihmiset valehtelevat siis täyttä häkää. Jos siis kuulet jostain, että minä olin vetänyt ilmaiset kännit ystäväni annan konffis juhlissa niin hän mitä todennäköisemmin valehtelee.

Tiedättehän, että itsehän en alkoholiin koske nykyisin. Hyihyi ei minusta ole moiseen rappioon. Minä pysyn kaukana pullosta enkä alkoholin suhteen ajattele, että jos Liisa ei tule pullon luokse niin pullo tulee Liisan luokse eiei. Satunnaisia naukkailuja toki harrastan, mutta nekin tapahtuvat silliin tällöin kuutamolla muurahaisten imetessä varpaitani ettei niitä voi edes laskea.

Mikä tärkeintä minä sentään osaan käyttäytyä ollesani alkoholin vaikutuksena, vaikka minun juoppo ajoistani onkin vierähtänyt jo tovi. Huomoi toki, että keskiajasta on monta sataa vuotta. :DD

Minulle on myös hyvin kummaliista suomalainen juoma kulttuuri. Nämä hullut suomalaiset juovat usein aivan järjettömistä syistä ! Suunattomat bileet saa aikaan jo niinkin suuri tapahtuma, kuin uusi vessan oven kahva.

Tietysti on myös ns pakolliset juhlat käsittävät termit; vappu, juhannus, pääsiäinen, uusivuosi ja muut tapahtumarikkaat asiat jolloin asiaan kuuluu suihkulähteissä pulikoiminen, kännipuhelut ja muut angstailut ja tietenkin pakollinen örveltely ja ihQt känni kuvat. Toiset jopa perustuvat uuden kuva kansion niinQ galtsuun, jotta jokainen Torsti from the Tohmajärvi pääsee näkemään mun/sun/naapruin Virpin uudet pinkit stringit, jois o leppäkerttui ja leopardi nauha siis Ihkuuuuuuuuuhhhh

Kukin tietysti taplaa tyylillään, mutta olen ylpeä, ettei esimerkiksi venäläinen sisäinen alkoholisti ota minusta valtaa. Ties mitkä ripaskat väsäisin keskellä sörnäistä.

Kerronpa vielä sen, että jalkani ovat kipeät, koska olen huiskennellut koko päivän korkokengissä. Nyt viimeistään alkoi kiinostamaan eiköö?

Enenpää en jaksa valitettavasti kertoa ihanasta ja erittäin kadehdittavasta elämästä.

Se on sitten moro

Suurella rakkaudella liz

melkein voisin laittaa pienempi kuin kolme hymiön ellen sitä vihaisi niin suunattomasti. :DDD


<3Torstai 23.08.2007 02:18

Kuka ikinä väittääkään, että minä en osaa tehdä ruokaa niin erehtyy pahimman kerran.

Minussa, jos jossain nimittäin on huippu kokin ainesta! Tämän olen huomannut viimeisten vuosien aikana, jolloin olen ihastuttanut ja hämmästyttänyt kaikki ihmisiä kokkaus taidoillani.

En ala tässä nyt kerskua kuinka loistava olen, koska kaikki sen muutenki tietävät. :D

Olen varma, että kokkaus taitoni kulkevat geeneissä. Varmasti esi-isänikin valmistivat ties mistä raaka-aineista ruokaa, joten minulle ei tuota vaikeuksia keksiä edes palsternakasta ruokaa.

Tämän päiväinen kotitalous tunti sen taas osoitti miksi juuri minun pitäisi mennä ravintola koulu Perhoon.

Teimme pirtelöä, josta en itse edes pidä paitsi tietty mäkkärin mansikka suklaasta, mutta mutta kun pirtelö on niin helppo ja joka tapauksessa ohjeet ovat niille, joilla ei ole lahjoja kuten minulla tai mielikuvitusta kuten minulla.

Tosiaan pirtelö onnistui mainiosti! Avaralla mielellä pengoin kaappeja ja höystin tylsää vadelmaa ehkä hieman vanhentuneella kaakaolla. Koe yleisöni otti herkullisen pirtelöni hyvin vastaan.

Henkilö A kävi oksentamassa noin kymmenen minuuttia juomisen jälkeen. Ilmeisesti hänellä oli paha olo ennen maistelua. Missään tapauksessa oksentelulla ei ole mitään tekemistä minun herkun kanssani.

Henkilö B ilmaisi mieltymyksensä kertakaikkiaan painokelvottomilla sanoilla. Sellaista kirosana litaniaa en ole sitä ennen kuullut. Joku olisi voinut luulla, että henkilö B ei pitänyt herkustani siitä räkimisen määrästä, jonka hän myöhemmin suoritti (lähes samantien!), mutta me mestari kokit tiedämme, että tällä alalla kateus on hyvin yleistä ja, että kaikki paskat ruuanlaittajat eivät ikinä pidä mistään.

Toki voisin kertoa mitä kaikkea muuta hyvää olen tehnyt, mutta näytän mielelläni taitoni ns luonnossa aka keittiössä.

Lempitekeleeni on ehdottomasti kiisselit. Ei kannata uskoa niitä villejä huhuja mitä minun kiisseleistäni kiertää. Ne ovat onnistuneet vallan mainiosti voitte vaikka kysyä viemäri rotilta mitä he pitivät omena kiisselistäni.

Joopa joo onhan minua usein väitetty käveleväksi katastroofiksi pahempi kuin Tasmaani jopa, mutta kumoan väittämän. Ehkei keittiö välttämättä muistutakkaan kokkausken jälkeen siltä kuin Sillä Siisti ohjelma olisi juuri käynyt, mutta hei rapatessa aina roiskuu !

Da mestari kokki Lispetti kuittaa.

kidi hunKeskiviikko 22.08.2007 02:37

Luulen, et sain tänää pippelii tintsalt<666

ihhih kiitti, ku MELKEIN pissit mun jalan päälle. Mahtanee olla tähtäykses jotain vikaa.