IRC-Galleria

Elikkäs aamulla heräilin jo seitsemän aikoihin (!!). Puin päälle, hermoilin vielä vähän ja sit lähdettiin äidin kanssa kävelemään kampaajalle. Oli ihanan ihanan lämmintä, kunnon keävinen päivä - sellainen sää saisi olla aina. Kampaajatädillä istuin kymmeneen asti ja sitten kiiruhdettiin junalle Helsinkiin. Armaassa pääkaupungissamme ehdin puolessa tunnissa hermostua kun kuulin että opiskelijaalennuksen saamiseksi tarvitaan kortti, hommata sen, ostaa lipun, saada mukaan eväitä, löytää oiekan junan, aika hienosti :). Matka Kouvolaan kesti kaks ja puoli tuntia, tajusin just etten oo varmaan koskaan matkustanut yksin junassa niin pitkään. Se oli kuiteskin mukavaa, aurinko pasitoi kirkkaalta taivaalta ja maisemat olivat nättejä. Hassua, kuinka pian Hesan rajojen ulkopuolella alkoi pelto.

Kouvolan asemalla mua odotti kolme juhlapukuista, kaljuksi ajeltua jääkäripoikaa - siis laskuvarjojääkäriä, inttiarvoltaan ne on alikersantteja. Tai siis Ville tietysti odotti sen tyttöystävää ja Briit tuli kuskiksi, mutta ymmärsitte varmaan pointin :D. Löhöiltiin Antin kanssa puolisen tuntia hotellihuoneessa, sit se lähti kavereittensa kanssa valokuvattavaks millä aikaa mä puin ja palas sit hotellille hakemaan mut. Viideltä alkoi vastaanotto Kouvolan kaupungintalolla. Oli tosi tosi upea juhla! Hyvää ruokaa, tosi kivaa porukkaa, ja tietysti hauska tavata Anttia ihan (liian) pitkästä aikaa. Kaikilla tytöillä oli Vanhojen Tanssien tyylsiet puvut, ainakaan ne ei hienoudeltaan jäänyt yhtään jälkeen, ja upeat kampaukset. Ruokailun jälkeen siellä oli bändi soittamassa. Lähdettiin joksus puol kymmenen aikoihin takaisin hotellille, ettei poitsut ois joutunut nostelemaan pöytiä paikoilleen ;D.

Vaatteiden vaihdon jälkeen yheltätoista me suunnattiin Kouvolan yöelämään jatkoille. Voin kertoa että Diva rulettaa ;)! Oispa meillä Hesassakin tollanen paikka, tai vaik Lepuskissa mieluiten, missä sois koko ajan mukaansatempaava r'n'bmusa ja joka olis pieno di nuoria ihmisiä ja tunnelmaltaan tiivis. Se musa oli oikeestikin tosi tanssittavaa! Drinksun ja siiderin jälkeen mä jaksoin helposti tanssia puol neljään saakka, ja Anttikin joras mukana vaikkei se sitä 'yleensä harrasta'. Neljäks palattiin hotelille ja ihasteltiin matkalla Kouvolaa, se on nimittäin davvero tosi kaunis pieni kaupunki. Ihana viihtyisä keskusta. Ei meianttu enää päästä sisälle hotelliin, mut loppujen lopuks älyttiin painaa jotain nappia :D. Antti osti mulle vielä iltapalaks sellasesta automaatista suklaapatukan, ja huomattiin et alaikänenkin ois saanu samasta koneesta tupakkaa ostettua - kalliilla tosi sentään - hyi hyi. Muistan et käperryin suoraan sängylle ja olin nukahtanut jo sillä aikaa kun ANtti vielä hengas vessassa - no mut hei, kello oli jo neljä am!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.