IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ja sit sunnuntai eli tänään jeah ;).Maanantai 08.05.2006 01:04

Heräsin jo puol kasilta. Ihan totta, nukuin kolme ja puol tuntia. Tottakai herätin samalla Antinkin. Siin me sit löhöiltiin johonkin kymmeneen ja lähdettiin sit aamiaiselle. Meidän juna lähti puol kaheltatoista, Antti, Ville ja Sanna matkusti sillä Riihimäelle ja mä jatkoin Hesaan saakka. Pojatkin oli saaneet lomaa maanantai-aamuun asti. Antti makso herrasmiesmäisesti mun paluulipunkin, olin kyl pakko myöntää tosi yllättynyt koska se oli jo satsannut hotellihuoneeseen, meidän lippuihin yökerhoon ja kummankin juomiin. No, kuten Antti itse sanoo, armeija tekee pojasta miehen. En viitsinyt komentoida sitä sille, mutta sivari tekee pojasta luultavasti PAREMMAN miehen. Okei tollanen intohimoarmeija tyyliin just laskuvarjojääkäriys on erityisjuttu.

Junassa ehdin kirjoittaa ja kirjoittaa puhtaaks mun italianaineen,se oli tosi kivaa :). Kahden aikaan monenkymmenen minuutin laukunkantamisen jälkeen olin kotona :). Menin vielä naapurin partsille istahtelemaan iltapäiväksi. Sit kuuden jälkeen oon vaan tanssinut, kattonut American Idolsia, kuunnellut musaa ja palautunut ja sen sellaista. Tosi mukava ja hauska viikonloppu oli täytyy sanoa, tykkäsin kovasti. Vaikka nyt kyllä väsyttääkin. Että nukkumaan :)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.