IRC-Galleria

Saturday Night FeverSunnuntai 28.05.2006 14:11

Booli on hyvä juoma. Se maistuu herkulliselle, näyttää kivalta, ja on tarpeeksi laimeeta tällaiselle minulleriittääillanaikanayksisiideri-tytölle. Näin ainakin yleensä. Millan synttäreillä eilen tarjottu juoma ei poikennut yhtään kahdesta ekaksi mainitusta kohdasta. Kolmas ei vaan ihan täyttynyt, ehkäpä vaikka siksi, että se koostui suureksi osin Virosta haetusta 80-prosenttisesta viinasta. Näin mulle ainakin kerrotiin.. hieman liian myöhään. Siinä vaiheessa kun kuulin kädessäni olevan mukin sisällöstä tarkemmin, olin jo ehtinyt juoda sen lähes tyhjäksi, viidessä minuutissa.

Onneksi mulla on nopeita ystäviä. Emmi kiikutti mun eteen heti paikalla paljon pizzaa ja monta lasillista vettä ja pakotti mut nauttimaan ne kiireesti. Kiitos näiden nopeiden toimien mulle ei tullut missään vaiheessa juhlaa paha olo, vaan heti kun maailma ei enää pyörinyt ja jalat tuntui taas kantavan menin keittiöön hakemaan lisää ¨sitä ihanaa juomaa¨. Muistan et mulle naurettiin jossain vaiheessa iltaa aika raikuvasti, varsinkin kun yritin ratkaista jotain Millan lahjaksi saamaa älypeliä (ei onnistunut, yllätys :D!). Jälkeenpäin Vera paljasti mulle myös, että olin valaissut maailmaa mm. seuraavilla jutuilla:
-Mies on naisen vastakohta!
ja:
-Suomi-Imous. Tajuuttekste, jos sen sanan kääntää toisinpäin. Ettekste tajunnu?!!
Ehkäpä ne ymmärsi :D.

Loppuillasta kävin syvällisiä keskusteluja uskonnosta ja ens lauantain ylioppilasjuhlista.. ja ai niin, suostuin (lue:TARJOUDUIN) ohjaajaksi poikien suunnittelemaan pornoelokuvaan. En sentään näyttelijäksi ilmoittautunut :D. Ainaskin mulla oli ihan hurjan hauskaa!!

Heräsin muuten aamulla siihen et nukuin kännykkäni päällä. Anton oli tekstannu mulle jotain ja Umberto oli ekana saapuneissa puheluissa.. yöllä kello 3.48. Mitä?? En tiedä mistä ollaan keskusteltu enkä ehkä haluakaan tietää :D. Mulle riitti Emmin eilinen puhelu sen discopojan kanssa. Luulenpa ettei Riku enää kauheasti soittele tännepäin ;D.

Tänään on iskän synttärit. Me ollaan kai menossa museoon. Mä oon ihan varmasti päivän virkein asiakas :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.