IRC-Galleria

Hietsupäivä!Tiistai 04.07.2006 00:57

Iloisenvärisiä uikkareita, trimmejä miehiä, kuumia katseita - mutta Hietsuin hotein poika löytyi mun vierestä (en tosin käynyt tutkimusmatkalla, mutta miksi lähteä merta edemmäs kalaan :P?). Kun käveltiin paidattoman Aleksin kanssa pitkän kuuman rantsupäivän jälkeen keskustaa kohti oli tosi hassua, koska en tiedä loiko ohiajavien autojen miehet ihastuneita katseitaan muhun vai puolialastomaan, ruskettuneeseen, söpösti virnuilleeseen Aleksiin. Saattoihan ne olla homoja, tai jos mä oisin mies niin Aleksin tapainen tyyppi vois mut melkein käännyttääkin.

Suloisesta suvesta huolimatta mulla ei herännyt kyseistä komistusta kohtaan muuta kuin sisarellisia tunteita. Meidän rakkaustarina taisi jäädä sinne tarhaikään. Sori ystävättäreni, mä tiedän että te kaikki ootte Aleksiin tosi ihastuneita, mutta oli mukavaa kun kerrankin ei ollut kymmentä tyttöä tappelemassa siitä kuka levittää sankarille aurinkorasvaa - ja sen sain tehdä minä :D.

Aleksilla alkaa viikon päästä intti. Ei voi olla totta, siitä viisivuotiaasta, suklasilmäisestä suloisesta pienestä hurmurista on oiekasti kasvanut jo iso poika. Mikä tarkoittaa että mäkin oon kohta jo aika iso. Ei tosin Aleksin mielestä: -Sä oot niin pikkunen! kuten se asian ilmaisi. Ja suuttui kun mä nauroin takaisin ettei inttikään vielä tee Aleksista miestä. Mutta miks pitäiskään tehdä? Mä ainaskin tykkään pojista... jos se ei vaik jollekin oo viel valjennut tai jotain. Hauskaa iltaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.