IRC-Galleria

Oon Emmillä ollut, koko päivän :).Tiistai 30.05.2006 00:16

Meillä on ihan superhauskaa. Äsken syötiin TAAS Emmin tekemää mehujäätä ja keskusteltiin siitäkuinka se valmistetaan. Tai no mä kysyin ja Emmi vastaili.
Mä: Ai kaadetaanks se mehu vai tohon muottiin?
Emmi: Joo. Mut jos se on tiivistettä niin siihen lisätään myös vettä. Tää on tiiviisteestä tehty.
Mä: Mut ei tästä huomaa et täs on vettä. Sekotiksä nevai eka erillisessä lasissa?
Emmi: Liisa nää on kumpikin nesteitä. Nesteet sekoittuu ittestään kun toista kaataa toiseen.

Hups :D.

Nyt kuunnellaan tääl Stacey Orricon Stuckia. Tää on niin *biisi <3. Hassua kuinka tää laulu saa mut tuntemaan ihan samat tunteet kuin silloin monta vuotta sitten. Puhuttiin just etten varmasti koskaan unohda LKta. Enkä kyl haluiskaan. Se on mulle tärkeä :).

I'm walking on sunshine and does it feel good <3 ;).

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 03:06

I hate you for being such an idiot.
I hate you for telling me lies.
I hate you for acting so selfish.
I hate you for pretending to be something you never were.
I hate you for the broken dreams.
I hate you for the photos I can never use again.
I hate you for the waisted opportunities.
I hate you for the pain you caused me.

But I love myself for getting over you :).

Saturday Night FeverSunnuntai 28.05.2006 14:11

Booli on hyvä juoma. Se maistuu herkulliselle, näyttää kivalta, ja on tarpeeksi laimeeta tällaiselle minulleriittääillanaikanayksisiideri-tytölle. Näin ainakin yleensä. Millan synttäreillä eilen tarjottu juoma ei poikennut yhtään kahdesta ekaksi mainitusta kohdasta. Kolmas ei vaan ihan täyttynyt, ehkäpä vaikka siksi, että se koostui suureksi osin Virosta haetusta 80-prosenttisesta viinasta. Näin mulle ainakin kerrotiin.. hieman liian myöhään. Siinä vaiheessa kun kuulin kädessäni olevan mukin sisällöstä tarkemmin, olin jo ehtinyt juoda sen lähes tyhjäksi, viidessä minuutissa.

Onneksi mulla on nopeita ystäviä. Emmi kiikutti mun eteen heti paikalla paljon pizzaa ja monta lasillista vettä ja pakotti mut nauttimaan ne kiireesti. Kiitos näiden nopeiden toimien mulle ei tullut missään vaiheessa juhlaa paha olo, vaan heti kun maailma ei enää pyörinyt ja jalat tuntui taas kantavan menin keittiöön hakemaan lisää ¨sitä ihanaa juomaa¨. Muistan et mulle naurettiin jossain vaiheessa iltaa aika raikuvasti, varsinkin kun yritin ratkaista jotain Millan lahjaksi saamaa älypeliä (ei onnistunut, yllätys :D!). Jälkeenpäin Vera paljasti mulle myös, että olin valaissut maailmaa mm. seuraavilla jutuilla:
-Mies on naisen vastakohta!
ja:
-Suomi-Imous. Tajuuttekste, jos sen sanan kääntää toisinpäin. Ettekste tajunnu?!!
Ehkäpä ne ymmärsi :D.

Loppuillasta kävin syvällisiä keskusteluja uskonnosta ja ens lauantain ylioppilasjuhlista.. ja ai niin, suostuin (lue:TARJOUDUIN) ohjaajaksi poikien suunnittelemaan pornoelokuvaan. En sentään näyttelijäksi ilmoittautunut :D. Ainaskin mulla oli ihan hurjan hauskaa!!

Heräsin muuten aamulla siihen et nukuin kännykkäni päällä. Anton oli tekstannu mulle jotain ja Umberto oli ekana saapuneissa puheluissa.. yöllä kello 3.48. Mitä?? En tiedä mistä ollaan keskusteltu enkä ehkä haluakaan tietää :D. Mulle riitti Emmin eilinen puhelu sen discopojan kanssa. Luulenpa ettei Riku enää kauheasti soittele tännepäin ;D.

Tänään on iskän synttärit. Me ollaan kai menossa museoon. Mä oon ihan varmasti päivän virkein asiakas :D.

Mitä opin tänäänKeskiviikko 24.05.2006 12:24

Kantsii aina koetta edeltävänä päivänä katsoa moneltako testi alkaa. Muuten saattaa sattua niin hassusti, että tulee kouluun tuntia aikasemmin, kuten mä nyt. Tottakai fiksut tyypit vois käyttää senkin ajan lukemiseen, mutta musta tuntuu että mä oon valmistautunut tarpeksi (selasin kirjaa aamulla :D).

Sit toinen juttu mitä opin että ulkomaalaiset ei vältsysti tiedä mitä on Vanhojentanssit ja ne voi luulla sun juhlakuvaa hääkuvaks. Eli kun sä poseeraat nätissä mekossa söpön pojan kanssa, niille voi syntyä sellainen väärinkäsitys että sä oot naimisissa. Ja ne voi jo ihastella kuinka onnekas sun aviomies onkaan :D. Ei sillä, ei mulla ois mitään sitä vastaan vaikka oltaiskin menty Magnuksen kanssa helmikuussa naimisiin. Ainut vaan ettei oltu kumpikaan viel sillon 18. Eli ois pitänyt pyytää erikoislupa tai jotain :D :D.

Mä toivon että Magnus tai kukaan sen kavereista ei lue tätä. Suomalaisilla pojilla on usien tapana ottaa asiat turhan vakavasti. TÄMÄ EI OLLUT KOSINTA. Nyt voisin mennä lukemaan italiankirjaa. Joo, mä tiedän että mulla on PSYKAN koe neljänkymmenenviiden minuutin päästä, mut onhan bello italiano aina viihdyttävämpää kuin muut kouluaineet.. varsinkin jos teillä on hassu nuori sijainen joka puhuu 22 kieltä joka on mies mutta punastelee kun sitä pyytää kääntämään suomeksi mitä pompa tarkottaa. Ja teille utelialle, se on suihinotto. Eli tra una pompa ed altra tarkoittaa suihinoton ja toisne välissä. Saatiin hihityskohtaus koko luokka. Sääli ettei sijainen tiennyt että me kyllä tiedettiin lauseen merkitys jo varsin hyvin.. italialaiset vieraamme oli valistaneet meitä.

Nyt, addio a presto!!


Itse asiassa italiasta tuli mieleen että viime vuonna Emilio ja kumppanit opetti mulle että jos haluat italiaksi sanoa -Kuinka makeeta! How cool! Niin oikea tapa on: -Che culo! Mä jo ajattelin, että englantilaiset on lainannut sanan latinasta (culo - cool on aika samantapaisia sanoja) ja riemastuneena siitä että osaan tällaisia hyödyllisiä fraaseja joita ei koulukirjassa opeteta tungin sen mukaan joka aineeseen ja joka kokeeseen. Esimerkiksi kirjeeni menivät aina tyyliä: Ieri ho ballato tutta la notte. Che culo! eli Eilen tanssin koko yön. Onpa kivaa!
Ihmettelin kun Roger aina yliviivasi kyseiset kohdat tekstistä ja ajattelin että se on ehkä vaan hieman puhekielistä mutta että minähän en tyyliäni muuta, nuoren kuuluukin kirjoittaa nuorekkaasti. No, vähän aikaa sitten sain selville että huudahdus tarkoittaa oikeasti MIKÄ PEPPU!! ja että mitään muuta merkitystä sillä ei olekaan. Kiitos pojat :D hyvä etten sentään ylppäreitä ehtinyt italiasta vielä kirjoittaa ;).

Ehkä kertaan sittenkin vielä vähän psykaa. Anyway, bye for now!!

tänään tein enkun kokeenTiistai 23.05.2006 23:23

Ja olin kävelyllä ja sellasta. Mutta nyt kerron kuitenkin siitä englannin testingistä. En ollu tietenkään lukenu joten en osannu niitä sanoja ollenkaan. Sit keksin just jotain tyyliin et kastelu ois hydration ja aavikoituminen desertation :D :D. Mut ei sillä viel väliä. Oikeen älynväläyksen mä sain kun päästiin aineeseen, jonka aiheena oli, tai siis jonka aiheeksi mä valitsin Peace-Keeping - Mission Impossible? Mähän tietysti innostuin ja kirjotin puolet aineesta köyhyydestä ja sen epäreiluudesta ja mun taidonnäytteeni huipentui lauseeseen: Do I believe in the worldwide Peace? No, not as long the majority of the humankind suffers from malnutrition and lives in shanty towns while some of us turn themselves into hamburger-grossen, whaleweighting monsters whose only interest is protecting their 300-squaremeter palaces from the robbers.

:D :D saan varmasti kympin.. opettaja varmastim tykkää kun keksin omia sanoja ja kaikkea ;).

Mun uus nimi on sitten LLiisa :DMaanantai 22.05.2006 19:17

Ihana päivä ollut tänään!

Tänään tuli meidänkin koululle ylppäritulokset ja tadadaa, mä sain L:län venäjästä ja L:län uskonnosta!! Saa onnitella :). Ussasta oli säilynyt samat pisteet, mut mikä mua eniten nauratti niin mun venäjän pisteet oli vielä nousseet. Ne lähti koululta kolme pistettä vajaa täydet ja palas kaks pistettä vajaa täydet, eli sain 297/299 pisteitä :D sääli kun vastasin väärin siihen yhteen pilkunnussintaluetunymmärtämiseen kun muuten oisin saanu täydet :D. Jippii jee!!

Yks tyttö meidän koulusta kirjotti nyt 8 ällää. Mä en ees tuu luultavasti kirjoittamaan kun 7 ainetta yhteensä ja se vetää 8sta ällän :D! Aika uskomatonta :). Mun saldo on nyt 2/2 ja mietin just et pitäis ehkä kesällä ruveta vähän lueskelemaan vaikkapa ruotsia. Mut eniten ylpee oon kyl siitä et samaan aikaan kun oli kirjotukset mä kuitenkin elin myös muutoin kuin koekertaamisen kautta, en ees ehtiny lukee kaikkia kirjoja ja olin viel Wanhojen risteilylläki just ennen ussankoetta. Ähäkutti niille jotka sano ettei viel kantsi kirjottaa koska ylppärit on kypsyykoe ja ettei kantsi mennä risteilylle just ennen h-hetkeä koska sit oon liian väsynyt. Itse asiassa yllättävän iisi homma noi YOkirjotukset sit olikin :). Ja muuten syksyllä saan koko tutkinnon valmiiksi, jos kaikki menee hyvin :). Lalalalalallalalaa.

Kotimatkalla palkitsin itseni jätskillä, sellasella tosi tosi hyvällä mansikkapehmiksellä ja sit poimin maasta ihanan iloisen keltaisen voikukan. Se on tosi söpö. Ja sit kesällä on kiva kun ne muuttu sellasiks valkosiks untuvapalloiks niin niitä voi puhallella tuulen mukaan.

Mutta oon siis tosi tosi tyytyväinen, ellei joku viel sattunut huomaamaan :D. Jee jee jee jee jee jee jee jeeeee!

Mukavin iLoisin Loistavin terveisin,
ystävänne LLiisa :D.

mukavaa kun mies on tossun alla :DMaanantai 22.05.2006 19:01

Anton: Niin hei mennäänks me keskiviikkona clubille?
Mä: Joo, mennään!
Mietin hetken aikaa.
Mä: Mut sähän et tykänny clubista?
Anton: En niin, mut keskiviikkona mun on pakko tykätä.
Mä: Ai miks?
Anton: Koska mä rakastan sua ja mun on pakko tykätä niistä asioista mistä säkin tykkäät.
Nauran hetken aikaa.
Mä: Et sä kyl mua oikeesti rakasta.
Anton: Rakastanpas.

Okei sitten :D.

Mulla on kypsät vanhemmat <3.Maanantai 22.05.2006 00:43

Eli tänään oltiin koko perhe elokuvissa ja sit mentiin syömään pizzaa. Kun meidän pizzat ei saapuntu tosi pitkään aikaan, äiti ja Dani aloitti veitsitaistelun, ne oli sii´s niinku kaks ritaria jotka kolisteli miekkojaan, sit mä menin mun veitsellä väliin poliisiksi. Iskä käski meidän lopettaa siinä vaiheessa kun tarjoilija kulki ohitse.
No seuraavask me sit ruvettiin kaikki mankumaan et missäköhän meidän pizzat on. Sit kun siellä oli yks tosi pullea tarjoilijatyttö niin äiti ehdotti et me kysyttäis siltä:
-Missä meidän pizzat viipyy? Onks joku syöny ne?
Ja sit vastattais ite:
-Vartalosta päätellen sinä :D :D.
Me naurettiin tolle jutulle ihan sika pitkään ja äitiä rueps nolottaakin kun se on kuitenkin opettaja ja kaikkea ja sit se pilailee tolleen :D.
No paluumatkalla autossa iskä suuttu mulle jostain pienestä ja sano et
-Ellet sä lopeta sä saat kohta kävellä kotiin. Mihin mä vastasin:
-Ahh, raikas ilma tekee hyvää.
Jolloin iskä ajo tien viereen ja käski mut ulos autosta :D mut sain kuitenkin loppuejn lopuks pysyä mukana :D onneksi :)!!
Ihania ne on mun rakkaat <3 :).

Ja jubailu jatkuu ;).Perjantai 19.05.2006 01:56

Pietro sanoo:
ricordi che prima di partire volevo dare a te il bacio più bello del mondo
Pietro sanoo:
Liisa io ti aspetto in italia per trascorrere una bella setti ana con te
Pietro sanoo:
Liisa io TI AMO
Pietro sanoo:
IO AMO TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pietro sanoo:
SEI LA MIA VITA


Ömmhh joo :D.
Pientä suhteellisuudentajua peliin.

Jubailen Pietron kaa mesessä :DPerjantai 19.05.2006 01:03

Pietro sanoo:
allora ti aspetto in italia
Pietro sanoo:
vengo a prendere te all' aereoporto a napoli
Pietro sanoo:
e voglio abbracciarti e baciarti per l'infinito
Pietro sanoo:
e poi voglio prendere con te un aereo per helsinki
Pietro sanoo:
e venire con te in finlandia
Pietro sanoo:
e prendere tu come mia moglie


Hahaa, se haluu mun kaa naimisiin :D :D uuujee :).