IRC-Galleria

llindamo

llindamo

-Heal the World and make it a better place<3

<3Tiistai 30.06.2009 02:15

15% kaikista maailman ihmisistä iloitsevat Michael Jacksonin kuolemaa ja pilkkaavat häntä.
Lisää tämä päiväkirjaasi, jos kuulut niihin 85% jotka surevat ja kunnioittavat edesmennyttä
popin kuningasta.

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 14:58

Ei pysty syömään mitää. Kauhee olo ja silmiin sattuu.
Rest In Peace
King Of Pop<sydän>

R.I.P Michael Jackson <33Perjantai 26.06.2009 12:22

"No, I don't wanna leave my baby alone
I don't want nobody else to hold you
That's a chance I'll take
Baby I'll stay, Heaven can wait
No, if the angels took me from this earth
I would tell them bring me back to her
It's a chance I'll take, baby I'll stay
Heaven can wait"


I just can't stop loving you <33

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 01:20

Nyt muistan miks en enää jaksa olla meses
-
-
-
-
-
-
Siel on aina sama tyyppi joka taitaa olla niin huomionkipee et pitää kirjautuu kokoajan uudestaa sisää. -.-''

Tärkeetä Keskiviikko 17.06.2009 16:07

Näe raiskaajan läpi

Tämä on tärkeää tietoa kaiken ikäisille naisille.


Joukkoa raiskaajia ja treffiraiskaajia haastateltiin vankilassa siitä, mitä he etsivät sopivalta mahdolliselta uhrilta. Tässä on kiinnostavia faktoja:

1) Ensimmäinen asia mitä miehet katsovat mahdollisesta uhrista on hiustyyli. He ovat todennäköisimmin sellaisten naisten perään, joilla on poninhäntä, letti tai muu hiustyyli josta voi helposti ottaa kiinni. He todennäköisemmin valitsevat pitkähiuksisen naisen. Lyhythiuksiset naiset eivät usein ole kohteita.


2) Toinen asia mitä miehet katsovat on pukeutuminen. He etsivät naisia joiden vaatteet ovat helposti riisuttavissa. Useat raiskaajista kantavat mukanaan saksia vaatteiden leikkaamiseksi.


3) He myös etsivät naisia jotka ovat puhelimessa, kaivamassa laukkuaan, tai tekemässä muita aktiviteettejä kävellessään, koska he ovat silloin varautumattomia ja heidät voidaan usein yllättää.

4) Miehet useiten hyökkäävät ja raiskaavat aikaisin aamulla, noin klo 5-8.30.


5) Useiten naisten kimppuun hyökätään parkkihallitiloissa, toisiksi useiten työpaikkojen parkkitiloissa ja huolto-asemilla ja kolmantena ovat julkiset vessat.

6) Miehet yrittävät usein siepata naisen ja viedä tämän turvallisempaan paikkaan jossa kiinnijäämisen riski on pieni.

7) Vain 2% sanoi kantavansa asetta mukanaan sillä raiskauksesta saa 3-5 vuoden tuomion mutta aseellinen raiskaus on 15-20 vuotta.

8) Jos aloitat minkäänlaisen tappelun, heidät saadaan nujerrettua, sillä kestää vain 1-2 minuuttia tajuta ettei sinun jahtaamisesi ole sen arvoista, koska se on ajanhaaskausta.

9) Nämä miehet sanoivat, etteivät hyökkäisi sateenvarjoa kantavan naisen kimppuun, koska sateenvarjo toimii itsepuolustusvälineenä.
Avaimet eivät hoida samaa työtä, koska sinun pitäisi mennä hyvin lähelle hyökkääjää käyttääksesi niitä aseena. Joten, ideana on vakuuttaa miehet siitä, ettet ole sen arvoinen.

10) Eräs mies opetti meille muuan suojautumiskeinon: Jos joku kävelee takanasi kadulla tai huoltoasemalla tai on kanssasi hississä tai portaikossa, katso heitä kasvoihin ja kysy kysymys, kuten paljonko kello on, tai jutustele pienesti: "Täällä on uskomattoman kylmä, ” ”On tulossa paha talvi." Nyt olet nähnyt heidän kasvonsa ja voit tunnistaa heidät poliisin näyttämistä kuvista tai kuvailla heitä. Menetät houkuttelevuutesi kohteena.

11) Jos joku lähestyy sinua, nosta kätesi eteen ja huuda STOP tai PYSY KAUKANA! Suurin osa raiskaajista joille tämä mies puhui, sanoi jättävänsä naisen rauhaan jos tämä huutaisi tai näyttäisi olevansa valmis taistelemaan vastaan. Edelleen, he etsivät HELPPOA uhria.

12) Jos kannat mukanasi pippurisumutetta (tämä haastattelija oli pippurisumutteen vakiokäyttäjä ja kantaa sitä mukanaan kaikkialle), huuda MINULLA ON PIPPURISUMUTETTA pitäen sitä esillä ja raiskaaja kaikkoaa.


13) Jos joku ottaa kiinni sinusta, et voi voittaa häntä voimalla, mutta voit olla fiksumpi. Jos sinusta otetaan kiinni takaa päin vyötärön kohdalta, nipistä hyökkääjää joko käden alta (kyynärpään ja kainalon välistä) TAI in the sisäreiden yläosasta HYVIN, HYVIN KOVAA. Yhdelle naiselle opiskeluryhmässä mies opetti tämän ja hän käytti käden alta nipistystä mieheen joka yritti treffiraiskata hänet ja nainen oli niin loukkaantunut että nipisti ihon läpi ja osui miehen muskelirihmoihin – mies tarvitsi tikkejä. Yritä nipistää itseäsi niihin kohtiin niin kovaa kuin pystyt – se sattuu.


14) Aloituslyönnin jälkeen, MENE AINA ‘miehisiin kohtiin’. Miehen ‘kohtiin’ lyöminen sattuu erittäin paljon. Uskoisi, että miehen satuttaminen lisäisi tämän vihaa ja hän haluaisi satuttaa sinua vielä enemmän, mutta haastatellut raiskaajat kertoivat haastattelijalle etsivänsä naista joka aiheuttaa mahdollisimman vähän ongelmia. Ala aiheuttaa ongelmia ja mies häipyy.


15) Kun mies tavoittelee sinua käsillään, ota hänen kahdesta lähimmästä sormestaan kiinni ja paina niitä taaksepäin painaen kättä samalla mahdollisimman paljon alaspäin. Esittelijä teki tämän minulle käyttämättä paljoakaan voimaa, ja päädyin polvilleni ja molemmat rystyseni rusahtivat kuuluvasti.

16) Tietysti unohtamatta meille jankutettuja varotoimia. Ole tietoinen sinua ympäröivistä ihmisistä, ota joku mukaasi jos mahdollista ja jos näet outoa käytöstä, älä jätä sitä huomiotta, kuuntele vaistojasi!!!

Sillä hetkellä voit tuntea itsesi typeräksi, mutta ajattele, jos mies oikeasti tuottaisi ongelmia.
2. Tämä on opittu amerikkalaiselta turistiohjaajalta. Jos ryöstäjä pyytää lompakkoasi ja/tai laukkuasi, ÄLÄ ANNA SITÄ HÄNELLE. Heitä se itsestäsi poispäin… todennäköisemmin hän on kiinnostunut laukustasi/lompakostasi enemmän kuin sinusta, ja lähtee sen perään. JUOKSE KUIN HULLU TOISEEN SUUNTAAN!

3. Jos sinut koskaan heitetään auton takakonttiin, potkaise takavalot rikki, työnnä kätesi reiästä ja ala heiluttaa kuin hullu. Ajaja ei näe sinua, mutta muut kyllä. Tämä on pelastanut henkiä.

4. Naisilla on tapana shoppailun, syömisen, töiden yms. jälkeen mennä autoonsa, ja vain istua (tarkastaen kalenteriaan, tehdä listoja yms.) ÄLÄ TEE NIIN! “Saalistaja” on voinut tarkkailla sinua ja siinä on hänelle täydellinen tilaisuus hypätä etupenkille, osoittaa aseella päätäsi ja kertoa minne ajaa. HETI KUN TULET AUTOOSI, LUKITSE OVET JA LÄHDE.

a. Jos joku on autossasi aseen kanssa, ÄLÄ AJA POIS, toistan: ÄLÄ AJA POIS! Unohda ase ja käynnistä moottori, aja MITÄ TAHANSA PÄIN, törmäten autolla siihen. Ilmatyynysi pelastaa sinut. Jos henkilö on takapenkillä, hänelle käy pahemmin. Heti kun auto törmää, pakene ja juokse. Se on parempi kuin antaa löytää ruumiisi kaukaa.

5. Muutama huomio siitä kun nouset autoosi parkkihallissa tai parkkipaikalla:
A.) Ole varuillasi: katso etupenkin jalkatilaan, takapenkille, takapenkin jalkatilaan.
B.) Jos olet parkkeerannut autosi pakettiauton viereen, mene sisään eri puolelta. Suurin osa sarjamurhaajista vetää naisen autoonsa kun nainen yrittää pasta omaansa.
C.) Katso autoa joka on parkeerattu autosi molemmille puolille. Jos mies istuu lähimpänä autoasi, haluat ehkä kävellä takaisin ostoskeskukseen tai töihin ja pyytää vartijan/poliisin saattamaan sinut takaisin autollesi.

ON AINA PAREMPI KATSOA KUIN KATUA. (Ja parempi ylireagoida kuin kuolla.)

6. AINA mene hissillä mielummin kuin portaita. (Portaikot ovat kamalia paikkoja uhrin kannalta rikoksille. Varsinkin YÖLLÄ!)

7. Jos vaanijalla on ase etkä ole aseen määräysvallan alla, AINA JUOKSE! Henkilö osuu sinuun (juosten tähdäten) 4 luodilla 100:sta. Ja silloinkaan todennäköisesti se EI OSU tärkeään elimeen. JUOKSE, mieluiten siksak-kuviota!

8. Naisina yritämme olla sympaattisia: LOPETTAKAA! Saatat vain tulla raiskatuksi tai kuolla. Ted Bundy, sarjamurhaaja, oli hyvännäköinen, hyvin koulutettu mies joka AINA leikki varautumattomien naisten sympatialla. Hän käveli koiran kanssa, tai linkutti, ja kysyi aina apua ajoneuvonsa kanssa, ja löysi siten seuraavan uhrinsa.

9. Toinen turvallisuussääntö: Joku kertoi minulle juuri kuulleensa vauvan itkua rapustaan, ja soitti poliisit, koska oli myöhä ja se oli hänen mielestään outoa. Poliisi sanoi hänelle "Mitä ikinä teetkin, ÄLÄ AVAA OVEA!

mul on suvus syöpää joten pakko laittaaKeskiviikko 17.06.2009 15:49

MITÄ KUULUU ? - iha normia
MONTA LEMMIKKIÄ OMISTAT ? - koiran joka on homo :)
OLETKO KOSKAAN PUDONNUT PUUSTA ? - joskus seki koettu
OLETKO KOMEA ? - no tietty :D
PIZZA VAI HAMPURILAINEN ? - hampurilainen
MUSTA VAI VALKOINEN? - valkonen liian arka väri mulle
ONKO SINULLA OMA TV ? - on
JOS PITÄISI VALITA , MUUTTAISITKO ESPANJAAN VAI AUSTRAALIAAN? - molempiin :D
OLETKO IHASTUNUT ? - en
KÄYTÄTKÖ HUUMEITA TAI OLETKO KOKEILLUT NIITÄ ? - noups
POLTATKO ? - riippuu mitä :D
MITÄ LUKEE VIIMEKSI SAAPUNEESSA TEKSTIVIESTISSÄ ? - Kiitos, olet ihana. <3 (;
HALUATKO LAPSIA ? - joskus joo
HOROSKOOPPISI ? - neitsyt
KUMPI JA KAMPI TAPPELI, KUMPI VOITTI ? - kumpi tottakai
VOISITKO SEURUSTELLA SINUA LYHYEMMÄN KANSSA? - riippuu vähän
POLTATKO KYNTTILÖITÄ ? - joo
OLETKO KOSKAAN OLLUT SAIRAALASSA YÖTÄ ? - en oo
NYT SOI ? - mutsin höpötys

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 15:57

Mietin mitä jää kun mä lähden täältä (hä?)
Mut ei syytä huoleen (ei!)
Se päivä ei oo vielä tänään
(Ei, ei, ei, ei!)
Mietin mitä jää kun mä lähden täältä (hä?)
kun mä kuolen (ei!)
Se päivä ei oo vielä tänään
(Ei, ei, ei, ei!)

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 01:21

1. Jos joku toinen tyttö on sinusta erittäin seksikäs, älä kerro sitä meille.

2. Aina kun mahdollista, ole kiltti ja sano sanottavasi mainoskatkolla.

3. Jos et käyttäydy kuten saippuasarjojen kundit, älä oleta että me pukeutuisimme kuten Victoria's Secretin mallit!

4. Merkitse merkkipäiväni kalenteriisi.

5. Näin me sen ajattelemme.. Et soita = Et välitä

6. ..mikä myös tarkoittaa sitä, että jos emme soita, tajua vinkki

7. Meistä on söpöä kun olet hieman mustasukkainen.. Mutta liika on aina liikaa.

8. Asioiden/esineiden työntäminen takapuoleemme ei kiihota meitä

9. Esileikki ei ole vaihtoehto.. se on velvollisuus.

10. Me saamme olla myöhässä.. sinä et.

11. Rakastamme silmäpeliä!

12. Älä laittaudu kauemmin kuin me.

13. Naura vitseillemme.

14. Kolme sanaa: rehellisyys, rehellisyys, rehellisyys!

15. Älä ala meille. Sinä et voita.. ihan totta.. me voitamme AINA.

16. Jos kysyt meiltä jotain ystävällisesti, yleensä vastaamme samalla lailla takaisin.

17. Meillä ei ole koskaan tarpeeksi vaatteita tai kenkiä!

18. Meillä on oikeus käyttäytyä bitchmäisesti.

19. Avaa meille aina ovi, ei väliä missä olemme.. jopa kotona ja autoon mentäessä.

20. Rakastamme yllätyksiä!

21. Meistä on ihanaa kun meitä suudellaan pehmeästi, eikä työntämällä kieltä kurkkuun.

22. Kiinnitä huomiota pieniin asioihin joita teemme, sillä ne merkkaavat eniten.

23. Siivoa huoneesi ennenkuin tulemme käymään.

24. Harjaa aina hampaasi ennenkuin näet meidät.. puhdas suu on välttämättömyys!

25. Joskus "EI!" todella tarkoittaa "EI!"

26. Vaimonhakkaajat eivät todellakaan ole muodissa.

27. Jos haluaisimme olla videolla, olisimme pornotähtiä emmekä tyttöystäviäsi.

28. Herkät miehet ovat ihania.. mutta jos itket elokuvissa enemmän kuin me, se ei enää ole ihanaa.

29. Älä anna ex-tyttöystävien aiheuttaa ylimääräistä draamaa, parisuhteet ovat tarpeeksi stressaavia muutenkin

30. Kundit jotka ovat hyviä halimaan = Kundit jotka tietävät miten nainen tyydytetään.

31. Vaatii jo erityistä tyhmyyttä unohtaa syntymäpäivät.

32. Jos et ole hyvä tanssija, ole edes itsevarma.

33. Hiljaisuus, olankohautukset, kyyneleet, huutaminen ja vihaiset katseet.. SINÄ TEIT JOTAIN VÄÄRIN!

34. Jos tyttö ei vastaa puhelimeen heti ensimmäisellä kerralla, ei tarkoita sitä etteikö hän odottaisi puhelua.

35. Meidän ei koskaan tarvi miettiä oliko orgasmisi aito.

36. Boxerit ja joskus myös alushousut ovat OK.. mutta älä käytä stringejä KOSKAAN.

37. Tykkäisitkö, jos joku kundi kohtelisi siskoasi niin? Olemme samaa mieltä.

38. Vastapalvelukset: me hieromme, sinä hierot; me käytämme kieltä, sinä käytät kieltä.

39. Vaikka oletkin joskus hieman tunteeton, rakastamme sinua silti.

40. Älä sano että rakastat minua, jos et tarkoita sitä.

41. Älä valehtele meille.. saamme sinut kyllä kiinni siitä.

42. Kun tytöt hengailevat yhdessä, me puhumme KAIKESTA. Mikä tarkoittaa siis sitä, että paras ystäväni tietää kaiken sinusta.

Mun elämä<3Maanantai 01.06.2009 01:19

-mun selkä on palanu
-enää 245km jäljel sisäänajoa
-kesäloma on jees
-sääksis on kiva uida
-ja pihalammes kans
-päivi on ihan tyhmä
-mun selkä on vieläki palanu
-päivi on edelleen ihan tyhmä <3

Hämeenlinnan spidermanTorstai 28.05.2009 23:04

'I like to move it'
Kiitti porukoille rennost päiväst.
Jost ois helposti tullu tylsä
Sara, Jenna, Kiia, (ja rinaki dösäs)
Laav <3