IRC-Galleria

ja taas opiskelemaan.. Lauantai 29.08.2009 18:53

tällä kertaa lähihoitajaksi.. nyt on 2viikkoa koulua takana ja aikas hyvin on lähtenyt.. tosin rästihommia on muutama ja työssäoppimispaikat pitäis päättää nyt maanantaihin mennessä. Varmaan meen jonnekin vanhustenkotiin tai sitten vammaisten palvelukeskukseen kun ne on tässä lähellä (alle 5km päässä)

Tosin tää menee hieman typerästi kun meillä on nyt hoidon ja huolenpidon opintojakso vaikka normaalisti alottavilla on kasvun tukemisen jakso, mut täällä tammikuussa aloittavat alottaa kasvun tukemisella ja elokuussa aloittavat laitetaan samaan luokkaan kuin he..

soveltuvuuskokeen tuloksesta..
muuten meni ihan hyvin mutta psykologin haastattelussa mä menin ihan jäihin.. ja kun sanoin että mulla on korkeakouluopinnot kesken niin se psykologi tarttu (tottakai) siihen ja rupes tivaamaan et miksen käy ensin sitä loppuun ja sitten vasta hakisin muualle.. mä sit yritin jotain selittää mut aika kehnosti meni.. mut mä sain siitä 2 (asteikko 1-5) eli kehnomminkin ois voinu mennä..

jannella oli 25.päivä synttärit.. mä ostin sille auton.. (siis semmosen kylpylelun joka on ihan smartin näköinen) kovasti se siitä näyttää tykkäävän :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.