IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Operaatio Markon G-pistePerjantai 31.07.2009 23:39

hähähä Turkuturnee kuumimillaa ton yhen venuSKIn kanssa. Ollaan tehty kaikkee äärettömän mielenkiintosta ja hauskaa. Merisfestit oli tos yks yö, ne oli parhauttaaaaaaa bileet oli saundsei sun muuta mitä vaan-leikkiä oltii kaikki likaset totuudet tuli julki.
Ke mentii Tsaloo oltii souturetkel ja bailattii aamun koittoo, käveltii autiolla kaliiolla yön pimeimpinä hetkinä. Eilen yöllä ei uskallettu mennä ku huussii ku oli iha saakelin spuukii. Sit tänää tultii naantalii ja ollaa tääl nytki, ehkä tänäänki partyy ;)) Huome turkkusse shoppaa ja bailaa, loma yhtä bailausta.
Ens viikol alkaa duuni ja rahaa tulee tulee vaan. Hihihi.
Ainii se on elokuu huome mo. Aurinko on paistanu koko ajan, tosi ikävää jos siel päin sataa. Okei eile yöl sato mut nukuttii sillo. Eli kivaa on ja taas uudestaa ens kesän :))

Huge L - Muut oksia
ei darrast tai mtn.

ASTE - POIKKEUS SÄÄNTÖÖNSunnuntai 26.07.2009 13:43

khihi mul on salee sikainfluenssa :)))

HIIHIIPerjantai 24.07.2009 21:24

Terve!
Olen siis ollut koko heinäkuun täällä, kuvia tulee aivan nääillä näppiksillä mutkun äiti unohti mun koneen kotii ni en saa laitettuu niit.
Mut käväsdtii maarianhaminas even&eemelin kaa, oli supaparhautta!<3
Ronjal on valeraskaus et sit tiiätte.
Viime viikol oltii kyyjärvel venun kaa, oli niiiin huippuu ettei mitää ja vikan illan "pirskeet" oli niii huippukivvee ettei. Mut tiesittekö EDES et miks sonneilla on ne nenärenkaat? Nii sitä mäki ette salee. Mut et oli kivaa ja kuvii tulee ehkä sitte joskus.
Nyt ollaa meriksesssä Even ja Eemelin kaa ja tääl sataa :(( Mut kivaa on ja turkuturnee alkaa kohta ja sit alkaa maalaamine eli sillo tulee vettä. moi

<3<3<3Torstai 09.07.2009 19:42

KESÄ.
taiäh, RUISROCK 2009.
Se oli parhautta, oli vaa jotai äärettömän hauskaa ja kivaa ja ihkuu. The Soundsit räjäytti potin, olin kuolla mut I'D DO IT AGAIN, I'D DO IT AGAIN IF I COUUUUUUUULD. Ei mtn, Eput rokkas kans ja Tehari oli kive ja DE kans ja Apis ahhhh ja kaikki. kaikki oli ja seura mitä mainioin ja joooo. UUSIX ens vuon 40vuotis bileet AAAIIIIT moro. KIITTI !<3
Njoo sit oon täs taas mökkeilly ja nyt oon naantalis ja kotiin saapuminen tapahtuu ehkä elokuun vaihteen paikkeilla jaja. Hmm..ainii, seuraa avautumista.
Mitä helvettiä+1+1Oon pois baut 3viikkooo ja kaikki muuttuu iha vittuna oon nii järkyttyny jo pelkän kaltsun perusteella ettei muuta ja ävävävävävä kamalaa!! En haluu mennä vantaalle ku klakessa ja ETENEKI JÄTKISSÄ tapahtuu tälläsiä kuaheita ja järisyttäviä muutoksia ja hirveyksiä. YHYY kaameet. Mutjoo, on ollu kivaa ja tulee ehkä oleekki huome ehkä partyy ens viikol kans ehkä. Ku tuun himppee ni maalaan aitaa ja varastoo ja leikkimökkii eli rahaa tulee nams. Ja sitä rahaa kyl vähänku tarviin ku merille baut 50 auki. Höm. Mut oon nähny ihania unia mut viime öinen oli pohja jossa venla kiipeili seinille siis kirjaimellisesti ja pari yötä sitte mua vaihteeks dissattii. Et jos joku osaa tulkita unia ni kertokoot et mitä tarkotttaa ku mun unis kaikki on mulle aina kamalan ilkeitä :( No, aina tosielämässäki kyl. VOI ETTÄ RUPES KYRSIMÄÄ, pumpkerssien siis oma tekemääni biisiä lainaten, FUCK YOU ALL THE BOYS ZA !!!! ei vittu miks ootte tollasia.
hömm oltii shoppaa uudes hienos skanssis äskö. se oli ihan kiva.
tyydydyyy se on heinäkuun puoliväli kohta. Nyt vois ehkä olla pieni juttelutuokio jonkun muun ku villen&lauran kanssa kohallaan. Ainii meil on sukujuhlat mitä ihmettä meil ei ikinä järjestetä semmosia :D mut sellaset on kuitenki viikon päästä ja sit ehkä KYY-Yorkii ja sit TURKUTURNEELLE jesjesjess<2 Oootte ihanii kyl mut jos joku tunnistaa itsensä(vinkki mies) ni ota pliide yhteyttä. PLIIIS. epätoivost eikö.
MUT ruissalon roktaphtuman miehet oli parhautta ja arvatkaa, turkulaiset miehet on oikeesti kivei!! tänäänki tutustuin ainaki kolmee. jos meen espoossa shoppaa menetän ainaki 2,5 miestä. kummallista.
Mut nyt viel kerran JOTAIN RÖYKEETÄ ja sit takas meriXee. eve&eemeli on mun beibet<3
Jos joskus meen naimisii ni niist tulee parhaat bileet ikinä, lupaan sen teille :))
Moikka ja hippiterveisssi turust! :]]
ju.nähää. yks on rakspoks toine pARAS eli venla jaja Annely on muksa ja jarse on rakkain kaikista<3rakastan eniten

tää on jo täydellisyyttä hipovaaTorstai 02.07.2009 02:41

I couldn't act like you, but I can love like you do
Between us there is something, I can't explain it to yo

Nyt on jo ruissi niin lähellä et vedän pään täytee thö ääniä ja hypin täällä edelleen bikineissä venähtäneestä akillesjänteestä ja päähänottavasta eo:sta viisvälittämättä. AAAH tää on tätä ns. elämää.
Heinäkuu is here my fellas älkää kuunnelko isiänne vaan laulakaa kas näin !

I wanna dance, dance to the beat
That's all I want that's all I need
This is the time to lose control
Everybody's here come on let's go!

The Sounds - Home is where your heart isKeskiviikko 01.07.2009 17:19

But I leave you with a kiss, there's so much more than this
When you know who you are

Oh, what you know, stop to think
Start to feel, and then you'll heal
You got to rise to the occasion,
you got to read between the lines
Then maybe you'll find, who you are inside
When I look into your eyes, I feel what you feel
Come take my hand, let's go for a swim

moiKeskiviikko 01.07.2009 02:45

ei täs mitää, tyttöjen kaa paras päivä<3
poijjaatki oli iha kivoi.
aurinkolasit meni rikki
NOKKONEN PISTI KU OLIN LENKILLÄ ÄSKEN JA SE KIRVELTÄÄ
Kesäst on! Joudun kertoo et tänää katkee netti määrittelemättömäksi ajaksi, koska lähetää takas omalle mökille enkä saa ottaa matiaksen modeemia mukaan :( On siis avuduttava.
Jos aiheutin jo(i)llekkin jotain haittaa eilen, pahoittelen syvästi, mutta nyt oon taas pirteämpi kuin koskaan. Vois mennä ulos ku paistaa. Vois sen tosiaan tehdä. Luin tossa tulevan lukioni tulevien kakkosten pk-merkintöjä ja tuntu et koulu alkaa ens viikolla TÄNKGAAD ei ala.
IHIHI jänskää ku kesä on kivis ja joku muuki.
Täytynee tästä häipyä, söin semmost suklaakuivakakkuu ja kahvii ja oli muksahyvvee moimoimoi kultsistalkkers.

EdIt.
inspais hirveesti kirjotella teille mun kesäisiä mietteitä mut en keksi. Mut rakastan kahta tyyppiä, sitä joka keksi aurinkolasit ja sitä joka keksi tiskikoneen.
Ruissi koht, sen jälkee lähetää purjehtii kai. Sit en tiiä mitä teen ku turkuturneelle pitäs ehtiä. Mut se ei oo tavalaa ongelma koska meil on viikko kuiteski pidempää ku nurtsilaisil lukiolaisil ja muil. Se on aiks kivaa. Et nou stres tässä sitte.
pitäs heittää joku kuva tähä vai no en jaksa morrrss.
Kesä on mukava ja riemukas ja kiva ja rento ja mainio, toivottavasti se ei vaan sujahda ohi.
Yritän nauttia täysin siemauksin.
Olen nauttinut siemauksia myös eräistä juomista joita ei olisi ehkä kannattanut siemailla.
Saatte kärsiä.
Mut on ollu kiva juhannus.
Rosvopaisti ei onnistunut aivan toivototulla tavalla mutta sitä sitten lopulta söimme(vinkki grilliä käytettiin ehkä)
Joku muukin tässä talossa on nauttinut sitä alko_vitun_holia mutta en kerro kuka/ketkä ja kuinka paljon.
Jos joku ei tiedä, oon siis särkjärvellä laitilan lähiliepeillä ystävien kera hyvässä hengessä.
Täytynee sanoa, että ei jaksa valittaa, elo senkun hymyilee.
Jos joku ymmärtää ni saa ymmärtää ton äskeisen kahdella eritapaa.
Voin kertoa, jerkku, sä et kykene siihen, mut ihan hyvä yritys :)
Tai ainakaan sillä tapaa millä tarkotin.
Mut joo, kai tää tästä.
Niille kelle oon sanonu et tuun ens viikol kotii, yritän kyllä, mut saattaa olla etten sittenkäää tuu mut teen parhaani.
Moimoi nautitaan kesästä on ihanaa<3
oon lööw en oon en oon EN.
kyllä olen:))
enkä mut koht on ruissi jeijee.
ehkä sittenki.

vastaus otsikkoon oli myrkkysieni.

hypellään pellolla jne.Perjantai 19.06.2009 22:21

doodii !
Su siis lähdettii ja koko viikko tehtii raskasta työtä, syötiin niukasti, herättii joka aamu klo.6.30 ja nukkuu mentiin ehdottomasti, tinkimättä ja joustamatta klo.22.15. Ei juurikaan naurettu/pidetty hauskaa enkä mieluusti lähtis samantapaselle reissulle enää uudestaan. Ketään en kiitä paitsi raimoa ja pirkkoa että toivat juna-asemalle et viimeinki pääsin sieltä pois.
Eile meni aamu ja oikeestaa koko päivä oloissa enkä muista mitään. Reitti oli Peräseinäjoki-Seinäjoki-Tampere-Turku. Mut illalla katoin Starsky&Hutch leffan ja se oli loisto!! Se oli ihana ja olin iloinen sitten kello 12 yöllä. Sitten kysyin isiltä että voinko lähteä naapuriin mesettää eetun kaa ni mitä??Liian myöhä kello puol yks yöllä mennä?!? Sanokaa nyt rehellinen mielipide, että onko muka liian myöhä? Musta ei.
Nyt juhannusta vietetää ja tän viikonlopun jälkeisistä datailuista ei ole tietoa, tsori. Mut kyl tää täst, kesä on kivvee eiks je.