IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

että tällai..Keskiviikko 04.02.2009 19:52

Skorpionin ääni voi olla sametinpehmeä, käheä tai terävä ja hänen puheensa voi olla hidasta ja hillittyä tai iskevää staccatoa, mutta se mitä hän sanoo, ei ole koskaan vaatimatonta.

Skorpionilla on totaalinen ego. Hän tietää, kuka hän on ja kuka hän ei ole ja muiden mielipiteet eivät pysty muuttamaan tätä tietoisuutta. Hän ei ole moksiskaan loukkauksista eivätkä kohteliaisuudet liikuta häntä vähääkään. Kenenkään ei tarvitse tulla kertomaan mitä hyveitä tai paheita hänellä on.

Skorpionia ympäröivä säkenöivä, sähköinen eloisuus paljastaa hänet yleensä. Vaikka hän yrittääkin olla mahdollisimman tyyni, sellaista elinvoimaa ei voi piilottaa kokonaan.
Pluto-luonteen pinnalta itsevarma rauhallisuus on tarkasti suunniteltu kätkemään kiehuva sisin. Tällaista persoonallisuuden hallintaa täytyy kadehtia. Olivatpa hänen tunteensa miten kuohuksissa tahansa, harvoin näet niiden heijastuvan skorpionin liikkumattoman ilmeettömissä kasvoissa. Nämä ihmiset näyttävät ylepän tietoisesti ilmeetöntä naamaa. He käskevät piirteitään pysymään kurissa ja ne tottelevat. Harvoin näkee skorpionin paljastavan itsensä punastumalla, rypistämällä otsaansa tai naurahtamalla. He hymyilevät harvoin mutta aidosti. Harvoin näet skorpionin hypähtävän tai tekevän äkillisiä liikkeitä tai käyttäytyvän hermostuneesti. Hän ei koskaan hätkähdä tai paisu ylpeydestä.

Jos olet herkkä, älä pyydä häntä lausumaan mielipidettään tai antamaan neuvoja. Silloin saat kuulla alastoman, brutaalin totuuden. Kun kerran menet kysymään, hän tulee vastaamaan. Skorpioni ei lausu perättömiä kohteliaisuuksia saadakseen pisteitä tai voittaakseen uuden liittolaisen puolelleen.
Imartelu on hänen arvolleen sopimatonta. Jos hän sanoo sinulle jotain miellyttävää, pidä sitä suuressa arvossa. Voit olla varma, että hän sanoi sen vilpittömästi ja kaunistelematta. Jos hän sanoo, että sinulla on hyvä lauluääni, niin lopeta suihkussa laulaminen ja tartu mikrofoniin.
Hän voi vaivatta siirtää muutaman vuoren auttaakseen sinua eteenpäin.

Älä usko kaikkea mitä kuulet skorpionin itsekyydestä. Skorpioni saa luonnostaan puolelleen joko kiihkeän lojaaleja ja vannoutuneita ihailijoita tai kateellisia ja pahansuopia vihamiehiä, mutta jopa viimeeksi mainitut kunnioittavat häntä vastahakoisesti, ja saat huomata, etteivät he vahingossakaan uhmaa häntä avoimesti. Ne muutamat, jotka ovat tehneet niin, ovat eläviä ja tuskallisia muistutuksia siitä, että skorpionin ja hänen planeettansa kimppuun hyökätessä täytyy olla hyvin varovainen.

Skorpionit ovat usein lempeän myötätuntoisia sairaita ja epätoivoisia kohtaan.

Sekä keskiverto pluto-mies että -nainen kohtaa rohkein mielin mitä vain ruumiillisesta kivusta ja köyhyydestä pillkkaan ja epäonnistumiseen saakka ylpeän halveksivasti ja luottaen täysin sisäiseen kykyynsä kestää jokainen isku.

"Kukaan ei voi osoittaa suurempaa rakkautta kuin ihminen, joka uhraa henkensä ystävänsä puolesta" Osa heistä tekee näin kirjaimellisesti, ystävien, sukulaisten ja rakastettujen puolesta,
sodassa tai arkielämän kriiseissä.

Joskus Pluto-ihmiset näyttävät hakeutuvan tiedostamattomasti väkivaltaisuuksiin, ikään kuin haastaakseen sisäiset voimansa.

"Harmaiden sisiliskojen" kohdalla Pluton kostonhimo muuttuu vuosikausia kestäväksi katkeruuden hautomiseksi, mikä aiheuttaa välttämättä syvää masennusta tai pitkäaikaisia ruumiillisia sairauksia. Skorpionin kiehuva mielipaha joka on kääntynyt sisäänpäin vailla kohdetta, myrkyttää kuollettavan varmasti.

Vaikka skorpioni on antanut katkeruuden, juopottelun tai melankolian viedä hänet katuojaan, muut pummit tekevät hänelle tietä, kun hän saapuu.

Hänen hypnoottinen vetoomuksena lävitsee kuulijat ja sananmukaisesti lamauttaa tai uudeksi muuttaa heidät.

Jos hän todella haluaa jotakin, se ei taatusti jää pelkäksi unelmaksi.

"Hänen täytyy tietää että hän tietää."

Voimakkaan empatiansa ja eläytymiskykynsä ansiosta skorpionista tulee erinomainen salapoliisi, suuri säveltäjä, erinomainen syvällisten ja kestävien kirjojen tekijä tai epätavallisen dramaattisia tunteita heijastava näyttelijä.

Joskus hän elää meren rannalla, yhtä voimakkaana ja vaiteliaana kuin vuorovesi.

Jotkut skorpionit voivat elää erittäin spartalaisesti kalustamattomassa huoneessa, kieltäytyen kaikista mukavuuksista, mutta tavallisesti skorpioni kerää ympärilleen luksusta.

Hän ei ainoastaan pidä voittamisesta, hänen on pakko voittaa. Jokin hänessä kuolee, jos hän häviää, vaikka tappio olisikin pieni.

Skorpionimies ei koskaan anna naisen komentaa itseään. Ei ikinä.

Jos skorpionin koti on sotkuinen, jokin tekee hänet hyvin onnettomaksi, sillä hänelle kauneus ja järjestys on luontaista.

Tyypilliselle skorpionille kevätsiivous on kuin lomaa. Hän rakastaa rynnäkköjä kotinsa nurkkiin nähdäkseen, mitä niistä voi löytyä.

Kala näkee näkyjä, mutta skorpioni tietää ja sillä siisti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.