IRC-Galleria

lortto-aleksi

lortto-aleksi

i wanna see u work !

Blogi

- Vanhemmat »

ihana aamu.Keskiviikko 04.10.2006 14:28

aamulla oli huono olo. huonosta olosta seurasi äkäilyä vanhemmilleni. hammasharjani oli uusittava sen huonon kunnon vuoksi ja uusi hammasharja oli epämieluisan värinen. vihastutti.
lähdin pyöräilemään kouluun, joka sijaitsee naapuripaikkakunnalla (n. 8km etäisyydellä kodistani)
kirkon kohdalla jumala rankaisi minua, ainosta(aino=pyörä) puhkesi eturengas. vannoin suunnattomasti. jatkoin matkaa kävellen. alkoi satamaan. vannoin lisää. kaivoin savukeaskia kassistani ja löysinkin sen -tyhjänä. vannoin taas. pääsin tuskallisen matkan jälkeen kouluun. kello oli tuolloin kymmenen. minulla oli biologiaa, opettajan kanssa keskustelin synnytyksestä ja välilihan leikkaamisesta lapsen ulossaamiseksi. minua huvitti ajatus revitystä äidistä ja verisestä huutavasta toukkavaiheisesta ihmisestä. olen ollut sellainen itsekkin. vierustoverini ilmoitti että minulla ei kyseisen biologiantunnin jälkeen enään ole koulua, pääsen kotiin. hymyni hyytyy sillä huomaan kaiken työn ja tuskan kouluunpääsyn vuoksi olleen hukkaanheitettyä. tulin turhaan. onneksi minulla on avulias ja hyväntahtoinen ystävä joka tarjoutui viemään minut ja eturaajahalvaantuneen pyöräni kotiin. odotan kaksi tuntia. illaksi menen töihin ja olen taas iloinen, sillä tiedän saavani työstäni tunnustusta. minulla oli loppujen lopuksi opettavainen aamu. en meinaa enään kaveerata jumalaa, enkä pyöräillä. sadepäivinä pysyn sisätiloissa ja syön kettukarkkeja. niistä minä pidän suurissa määrin.

;>>Maanantai 02.10.2006 23:08

tänään on ollut huomattavasti parempi päivä. oon hyvä ihminen ja mulla on ystävä. ja laitisella on eka kiima.

:)Maanantai 02.10.2006 00:14

mulla on ollu tosi hyvä päivä ja kaikki menny tosi hyvin ja mulla on tosi hyvä olo ja musta tuntuu etten oo ikinä ollu näin ilonen. nyt meen nukkuun koska musta tuntuu et saan helposti unta ja aamulla ku herään niin niin mun huoneessa makaa varmaan vaaleenpunane elefantti jonka mun äiti antaa mun pitää omana. musta on kiva ku kaikki asiat menee yhtäkkiä ihan putkeen. :) siis suorastaan on ollu niinku täydellistä. mun mentaalinen tasapaino vaan taitaa olla sekasin.
- Vanhemmat »