IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.02.2008 21:40

Hmm, huomenna wanhat. Mua ei jännitä ollenkaan, ainakaan vielä. Mutta luulenpa, ettei se ala jännittää missään vaiheessa. Mulla on vaan koko ajan sellanen fiilis, että haluaisin jo mennä, ja että menis nyt aika nopeesti, että pääsisi FMEhen (jonne Hannele ei vieläkään ole saanut lippua!).

Ostin tänään housut, ne on kivat. Vaikka Atte naurokin niille :D Se ei vaan ymmärrä. Ja unohdin, ei ole totta, unohdin mennä ostamaan Rajan, vaikka olen odottanut sitä vaikka kuinka kauan. Yhyy. Ehdinköhän huomenna?

Okei, kohta mulle alkaa iskeä stressipaniikki meikeistä. Musta tuntuu, että näytän ihan transulta kun olen se puku päällä, hiukset nutturalla ja meikit naamassa. Se vähän pelottaa. Vuavua, ei voi mitään. Aina ei voi voittaa.

Mitäköhän vielä... Mulla on niin tylsää että pitää jotain selitellä tännekin välillä. En mene huomenna kouluun, koska ajattelin nuQ. Vaikka mun hovikampaajani tulee jo kahdeksalta aamulla, niin nukun silti. Ei se varmaan halua niin aikaisin aloittaa. Ja mä saan diivailla koko päivän, en tiedä onko se nyt niin hauskaa, mutta yritetään. Jajajajajaja, ja. No, Kaisa täyttää 18 perjantaina, en keksi sille mitään! En yhtään mitään. Siitäkin alkaa tulla jo paniikki. Ehkä mä piirrän sille... piirrän, öh tota, mitä voin Kaisalle piirtää? Voi luoja, ei mitään käsitystä.

No, ehkä mä vaan jatkan datailua. Ei vaan en! Mä haluan itkeä täälläkin, että sain matikasta seiskan! Seiskan. En selviä tuosta ikinä. Yyyy. No joo, nyt menen. Huokaus...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.