IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

ATTENTION!Maanantai 26.10.2009 20:23

Nyt juuri kun galleriaan saatiin bloggailuhalua hellivä pohja (joka itseasiassa ei minulla tällä hetkellä toimi?), niin Niina haluaa vihdoin ja viimein OMAN blogin. Ajatelkaa nyt, saisin viimeinkin ihan vain kokonaan tekstien leikkikentäksi tarkoitetun alustan, missä vuodattaa kaikenlaisia asioitani, ILMAN että kukaan täällä joutuu tahtomattaa vastaanottamaan kymmeniä uusia päiväkirjamerkintöjä käyttäjältä lostboi. Minusta aivan mahtava idea!

Olen tässä tehnyt pientä vertailun tapaista eri ilmaisten blogi-sivustojen välillä, ja tullut aikalailla siihen tulokseen, että blogspot voisi olla miellyttävin? Vuodatusta joskus aikoinani käytin, ja sen kanssa en oikein tullut toimeen. Esitelkää toki ideoitanne, haluaisin nimittäin kerralla sellaisen hyvän mestan, ettei tarvitsisi vähän väliä mukavuudenhaluisena juosta paremman elämän perässä blogi-sivustolta toiselle!

Sillä aikaa kun annan blogspot-ajatuksen muhia takaraivossani, on aikaa alkaa keksiä jotain luovaa (tai hyvinkin paljon vähemmän luovaa) nimi-ideaa tälle leikkikentälleni. Tosin kuin blogi-sivustoista otan ideoita vastaan, niin nimiehdotuksia en: eihän se sitten olisi alkuunkaan minua jos joku muu olisi nimen laittanut aluilleen.

Hii, olen nyt koko päivän hykerrellyt erilaisten ja eriaiheisten blogien kimpussa sinnitellen koko päivän hereillä. Tosin nyt kärsin valtavista selkäkivuista, koska tämä makuuasennossa dataaminen monta tuntia putkeen tuntuu luuttavan nikamani inhottavalle mutkalle, mutta samapa tuo. Vajaan parin tunnin kuluttua alkaakin Niinan maanantain televisioputki: Top Model, Täykkärit ja kaksi jaksoa Sinkkuelämää! Ja kaikki yhteen putkeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.