IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 20:58

Mä sekoan aivan totaalisesti gfgascvjhbKHAWSASnjnk

Kuolen, kuolen, laitoin kuvia koneelle, ja sitten yhtäkkiä muistin taas sen koko keikan niin elävästi, että ei kestä. Haluaa takaisin!

Ja aloin jo miettimään, että jos petäisin joko
a) Sonatan ja menenkin Ruissiin perjantaina katsomaan Bodomia
b) Bodomin ja menenkin Rusiin lauantaina (kuten jo päätetty) katsomaan Sonataa vai
c) lompakkoni ja menenkin molempina päivinä.

Muuten tuo c vaihtoehti olisikin tosi kätsy, koska mulla on ihan riittävästi rahaa, mutta siinä on se ongelma, että äiti vähän kuin synttäri lahjaksi sponsaa sen yhden päivän, ja tulee itse mukaan niin pääsen sitten kyydillä kotiin. Ja jos menisin jo Perjantaina, missä mä voisin yöpyä mahd. halvasti? Kun en mä viitsi pistää telttaakaan pystyyn yksinäni, eikä äiti varmasti ilahtuisi asiasta. Toisaalta voisin mennä Hannelen ja niiden luo naantaliin, mutta musta tuntuu että tuo yksi haluaa että kuljen samalla kyydillä, eikä se antaisi varmaan edes mennä enää akhdeksi päiväksi kun olen kaiken jo suunnitellut yhdelle päivälle. Voi göggö. Pakko päästä taas Bodomia katsomaan. Ja olisi perjantaina Pain ja Poisonblackin. Joten... No jaa, ehkä odotan kiltisti talvea ja kevättä, jospa Bodom alkaisi taas kunnolla keikkailla. Juup.

Mutta silti, sekoaaaaaan. Pumpoikldchvcnjkdcb

EDITTIÄ//
Joo, äiti ei oikein näköjään innostunut mun lompakon raiskaamisesta. Tai ei se suoraan kieltänyt, yritti taas vaan epätoivoisesti vihjailla että yksi päivä on ihan ok sen mielestä. Mutta kun minä haluan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.