IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 22:01

Lotta heräsi maailmaan eräänä kirkkaana iltana. Aika nopeasti näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli suurituloinen ja he söivät vain sieniä. Koulussa hän pärjäsi hyvin, siellä hänelle oltiin kateellisia.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi oksettamaan hevoset, niinpä mielipuuhaksi tuli laamat.

Lotta kehittyi yhdeksännelläkymmenellä varsin komeaksi. Päähänsä hän sai vaaleanruskeat hiukset, sekä liilat silmät.
Ahdistavasta johdatellen hän oli hyvin rakastava. Lempiruokaansa kaurapuuroa hän sai työskennellen vankilakundina.

Lotta ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan autokaupassa. Alkoholia hän juo kesällä.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa meni vahingossa naimisiin.

Sen pituinen se.


:D http://koti.mbnet.fi/pikpak/ig/

Oho >;OSunnuntai 21.05.2006 23:31

Nyt vasta huomasin, että katos. Mullakin on päiväkirja tääl... En mä keksi mitä nyt kirjoittaisin, enkä jaksa kertoo mitä tein tänään. Tai ehkä mun pitäis jaksaa niin ehkä mä sit kerron.

Eli aamulla nukuin ties kuinka kauan. Ja sitten tulin koneelle ja sitten soitin Hansulle, koska me aateltii mennä uimaa. Nii siis Keski-Espooseen, yleensä. Ja sit mitäköhä me siel tehtiin? No, juu mitä yleensä uimahalleissa tehää :) Meil oli kyl mahtijutut, kun testasin niit mun uusii bikiinei. Ja sitte me hypittiin pää edellä, mut ei siit oikeesti ees ois saanu hypätä :S
Ja oisin ollu mielelläni höyrysaunassa, mut Hansun mielestä siel oli liian kylmä ja se heitti saunassa kamalat löylyt ja mun korvat melkee palo :SS
Ja sitten me ostettiin uinnin jälkeen jätskit. Tai mä ostin jätskin, tikkarin ja purkan. Ja Hanna lainas mulle euron kun olin niin järkevä, etten kattonu hintoi kunnolla. Nyt oon niinku velkaa. Sit tulin kotii ja kun me tultiin kotiin tai siis kun me vietiin Hannaa kotiin nii sattumoisin radiosta tuli Lordii. Ja sit me laitettii se ihan täysille ja avattii ikkunat. Joo, cool =DD Saatii ainakin kummallisia katseita. Mut piti hei Lordia kunnioittaa kun viisut voitti.
Ja sitte olin kotona ja lähettii äitin kaa niinkö kävelee. Tai siis äiti käveli ja mä pyöräilin >:)
Vedettii semmonen 7 kilsaa ja oltii ihan poikki kun tultiin. Ja sit mentii taas uudestaa kauniaisiin ja ostettii jätskii. Ja jihuu, nyt oon täs taas.
- Vanhemmat »