IRC-Galleria

might as well JUMP !Lauantai 30.08.2008 23:00

Joo o myö oltiin eilen Pupen kanssa kaupungilla ja HITTO myö ostettiin niiin mahottoman kivoja juttuja ettei oo rajaa.
Kun päästiin lähes kunnialla ajettua kaupunkiin niin ekana suuntasimme pääkohteeseemme eli levyeskoille. Ja mitä sieltä löytyikään! Paita, eikä mikä tahansa paita, vaan aivan mahtava Led Zeppelin Mothership-paita! Puppekos siitä riemastui ja samantien päätti ostaa ks. paidan. Mie kattelin levyjä mutta päätin että tilaan Era Vulgariksen netistä jolloin säästän huikeat summat jolloin voin huikeilla säästämilläni summilla ostaa vaikka jonkun toisen levyn. Joten siis Puppe osti sen täydellisen paidan koska ois ollu vähän noloa ostaa se Anttilasta.

Vaikka Anttila on ehkä nolo paikka ostaa Mothership jos niitä löytyy muualtakin niin päätimme kääntyä Levyeskojen ovelta vasempaan. Näin päädyimme siis Anttilaan koska Pupen oli aivan pakko saada päällensä tämä upouusi täydellinen paitansa eikä hän kehdannut vaihtaa sitä keskellä keskustaa koska vaikka joku homo tai joku "ihan vitun komee siis niinku maailman komein", (joka ois saattanu herättää Pupessa jotain homotunteita esiin) nii ois saattanu tulla joten Puppe ei vaihtanu paitaa siinä vaan siellä Anttilan sovituskopissa jossa oli ehkä paras valaistus kaikista Joensuun sovituskopeista. Testattiin että miten hyvä kuvausvalaistus siinä oli ja todettiin se täydelliseksi (toisin kuin esim Jack&Jonesissa), joten käytettiin tilaisuutta hyväksemme ja otettiin monen monta kuvaa. Koska miullakin oli miun täydellinen Led Zeppelin Electric Magic paitani päällä.

Sovituskopin jälkeen liuvuimme liukuportaiden avulla yläkertaan, hupparit auki jotta mahtavat Led Zeppelin paitamme näkyisivät. Yläkerrassa minua innoissaan odottivat Van Halenin 1984 ja Muse jotka lopulta päädyin ostamaan. Puppe oli täysin Zeppeliinien vallassa joten hän riensi katsomaan musiikki dvd itä ja sieltä löytyi yllätysyllätys Led Zeppelin dvd! Ei voinut olla ostamatta. Kun päästiin kassoille niin siinä oli takana se nainen josta Puppe otti koulussa kuvan. Ja vielä salamalla! Ja hitto ku mie käännyin kattomaan että oliko se niin se oli ja se katto minuu silmiin ja varmaan tunnisti! Paidasta siis of koooors. Oli vähän sellanen olo että hups. Mutta siis, saatiin ostoksemme ostettua ja suuntasimme kumiankkakauppaan. Matkalla Pupesta tuli vauva eli miun piti työntää sitä vaunuissa. Ne oli sellaset hieman epäkehittyneille lapsille tarkotetut vaunut. Mutta: kumiankkojen nukkumaanmenoaika oli tullut aikaseen ja kauppa oli laitettu kiinni joten eipä saatu kumiankkoja eli mentiin kirjakaupan kautta Sokokselle. Siellä kirjakaupassa oli Van Halen kirja jota en ostanu mutta ostin sen sitten tänään. Ja vähä se on hieno, alotan tänä iltana lukemaan.

Niinniin sitten mentiin siis sokkarille. Ja vähänkö oli nimittäin hyviä Puppekirjoja siellä. Sami ja Tommi oli myös päässeet joulutarinaan mukaan. Puppe siis tää oikee Puppe ei oikein jaksanu keskittyä koska se oli vähän sellanen vammanen maalaisserkku. Sitten huomattiin sellaset kaks naista eräässä hyllyssä ja Puppe meinas vähän nuoleskella toista. Kun Puppe lopulta pääsi irti siitä, menimme hissiin. Ajettiin aika monta kertaa ylös ja alas että saatiin otettua kuvia. Kolmoskerroksessa tuli jossain vaiheessa ihmisiä joten jäätiin pois koska ois ollu jo vähän noloa ku oltiin nimittäin aika sikamonesti menty ylös ja alas. Ja mitä näimmekään hissistä pois päästyämme. Uljaan valkoisen ratsun vailla retardia öö siis ritaria. Ja meillähän siinä oli yksi, joka samantien hyppäsi pollen selkään. Sai vielä päähänsä hienon punaisen hatunkin. Ja taas oli kameralla käyttöä. Puppea valaisi tilanteessa Ten-valotaulu, jossa nimensä mukaisesti luki ten joka on siis mahtavan ja täydellisen Pearl Jamin mahtava ja täydellinen levy, jos joku ei sattunut tietämään. Varsinki ekat 7 kappaletta joista neljäs ei oo niin täydellinen mutta hyvä silti.
Tämän jälkeen hengasimme vielä vähän aikaa Sokoksella kävimme esim. kokeilemassa hienoja vaatteita, kenkiä, laukkuja yms. Puppe löysi täysin tyyliinsä sopivan upean pinkin huivin, punaiset kumpparit sekä ihanan hatun. Siinä se sitten poseerasi ja mie otin kuvia. Ja ainiin oli myös hieno timanttilaukku. Mutta: Pupen vatsassa alkoi kurnia nälkä.

Eli siis päädyimme Sinettiin. Siellä Puppe tilasi kinkkutonnikalapitsan ja kun hän sai sen eteensä, alkoi kauhea mässytys ja mie sen kun lihoin vaikka ihan hirmu vähän vaan maistelin. Sitten tapahtu hirmu jännä juttu. Yhtäkkiä alko kuulua tidididindidindidindidindin jne. Molempien silmät laajeni vähintään 326% ja suut aukes ja en tiiä varmaan putos ruokaa suusta. Sitten tajusimme että kyseessä oli Sinetin televisio ja ei mikä tahansa tidididindidin vaan Van Halenin Right Now. Vähän oltiin onessamme. Tilanteesta on myös todisteita, olihan meillä sentään kamerat mukana. Vähänkö oli nimittäin hienoo. Ihan täydellinen biisi. Puppe sai lopulta eväänsä syötyä ja miun oli mentävä pissille. Kun tulin sieltä nii vähänkö tuli häse ku tuli mieleen että jos Sokos vaikka onki kiinni ja meijän tavarat oli siellä. Lähettiin aika nopeeta sinne. Ainiin ja Sinetin vessaan ei kannata mennä ottaa kuvia koska siellä on huono peili.

Sokos ei ollu kiinni luojan kiitos eli päästiin vielä sinä iltana kotiin. Vaikka minuu ei ois yhtään haitannu jos joku ois meijät vaikka autolla hakenu. Haettiin tavarat lokeroista joitten numerot oli 11 ja 15. Sitten saavuimme riejuni luokse ja lähdimme ajamaan kohti Lehmoa, ja mutkissa ajoimme erittäin varovaisesti. Puppe pääsi elävänä kotiin ja samoin mie.

Täydellinen nainen alias Teijja soitti ja kyseli että ollaanko me menossa viettämään iltaa heidän kanssaan. Kyllä me sitten oltiin. Lähettiin pyöräilemään aika lailla pimeää tietä joka vei ihan väärään paikkaan. Mutta oltiin sen verran hyviä ja kokeneita suunnistajia että osattiin kyllä oikeeseen paikkaan. Siellä oli täydellinen nainen ja Matia2 meitä vastassa. Melko pimeän ja vaikeasti ajettavan tien jälkeen pääsimme laavulle. Siellä oli osittain aika riemukas tunnelma. Illan jatkuessa osa porukasta lähti kotia kohti ja myö keksittiin Pupen kanssa laittaa paremmat musiikit ja mikä onkaan parempaa kuin Van Halen. Ei mikään paitsi ehkä jotkut on melkein yhtä hyviä. Alkoi soida Jump. Ihan täydellinen. Tämän ihanan kappaleen soidessa päätimme lähteä kotiin. Nyt ei ollut enää melko pimeää vaan ihan tosi pimeää mutta tilanteen pelasti Pupen armelias matkapuhelin josta myös kuului ah niin huikea Jump. Lopultakin saavutimme Kajaanintien. On muuten aika sika kivaa ajaa yöllä pyörällä keskellä Kajaanintietä (siis huom. siellä ei ollut autoja) ja kuunnella Van Halenin Jumpia joka sopi tilanteeseen kuin nyrkki silmään eli just passelisti. Alko kuitenkin olla aika kylmä ja kaikkee eli lähettiin ajaan kotiin päin. Vahingosta viisastuneina ajettiin nyt parempaa reittiä joka menee leikkipuiston ohi jossa on huonot kiikut. Sitten oltiin jo ojantien risteyKSEssä ja juttelimme siinä tovin jos toisenkin ja ei toista ilman kolmatta eli kolme tovia. Ja vähän oli pimeetä kun ei ollu katuvaloja. Ja Ville tuli lainaamaan puhelinta miulta. Ja kun oli ollu aika pitkään pimeetä ja Puppe oli tarinoinu miulle sen salaisesta rakkaastaan joka on kuulemma hirmu komee ja kaikkee nii mie lopulta läksin kotiin ja Puppe omaansa. Sellanen päivä oli eilen.


oho tuli aika pitkä.

100% jaffakeksiä.Lauantai 23.08.2008 22:01

04.06.08 18:41 <Mie_oon_kiva> oo sie kaurakeksi,sitten napsin sinut poskeeni

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 00:33

1. Teija
2. Sami
3. Tiia
4. Sirja
5. Puppe
6. Minna

1 : Teija
-Kuvaile häntä tasan yhdellä sanalla? - Teijja.
-Mitä hän merkitsee sinulle? - Maailmaa <3
-Mikä hänessä on kaikkein parasta? - No se teijjuus. Se se on.
-Kuolisitko hänen vuokseen? - Joo.
-Oletko koskaan shoppaillut hänen kanssaan? - Haha oon :D Tampere<3
-Tunnetko hyvin hänen perhettään? Entä ystäviään? - Kyllä mie perheen niinku tiiän. Ystäviä joo :)
-Mitä muuttaisit hänen ulkonäössään, jos voisit? - En ehottomasti.
-Onko hänellä kuvia galleriassa? - ttepsu
-Seurusteleeko hän? - Eei.
-Oletko koskaan nukkunut hänen vieressään? - Olen, olenhan minä kuule :)

2 :Sami
-Milloin tutustuit häneen? Ja missä? - Päädyttiin samalle luokalle 2006. Koulussahan myö tutustutiin.
-Kerro tasan yksi muisto hänestä ja sinusta? - 3.7. laituri :)
-Mistä sait hänen puhelinnumeronsa? - Joskus ajat sitten Sami luetteli sitä sirjalle nii mie siinä samalla laitoin omaan puhelimeeni :D
-Onko hän koskaan huutanut sinulle pahasti? - Ei toki.
-Miksi tunnette toisenne? - Koska ööö. Koska myö vaan tunnetaan.
-Sano yksi negatiivinen puoli hänessä? - Ei keksi tähän väliin.
-Veisitkö hänen haudalleen kukkia, jos hän nyt kuolisi? - Hitto vie veisin.
-Minkä ikäinen hän on? - 15.
-Milloin näet hänet seuraavan kerran? - Viimestään maanantaina.

3 : Tiia
-Oletko koskaan itkenyt hänen vuokseen? - Öö oon saattanu.
-Entä nauranut hänen kanssaan? - OLEN :D
-Millainen suhde sinulla ja hänellä on? - Erittäin vakava. Serkukset ku herkukset<3
-Voisitko kuvitella menettäväsi häntä? - En. Ois liian yksinäistä sit.
-Miksi soitit hänelle viimeksi, kun soitit? - Koska Tiia oli soittanu miulle kertoakseen yhen tyypin nikin.
-Oletko koskaan lainannut häneltä rahaa? - Olen.
-Tai onko hän koskaan pelastanut sinua pulasta? - Öö en tiiä :D
-Soitteletteko usein? - Aina.
-Mikä muistuttaa sinua hänestä? - Kumiankat, ruoka, mousse, m, junat, särkänniemi.

4 : Sirja
-Milloin tapasitte ensi kerran? - Joskus öö vuos saatto olla 1995?
-Millaista silloin oli? - Hiekkalaatikko + liukumäki <3
-Onko hänellä mese? - On.
-Oletko koskaan keskustellut henkeviä hänen kanssaan?- Toki olen.
-Millainen musiikkimaku hänellä on? - Hmm noo välillä hyvä :)
-Missä hän asuu? - Lehmossa.

5 : Puppe
-Milloin tapasitte ensi kerran? - Lokakuu 2007
-Onko hän sinulle hyvinkin tärkeä? - On se.
-Riitelettekö usein? - Ei me usein :o Ei me olla kun kerran riidelty. En tiiä kyllä oliko se riitelyä.
-Onko hänellä kuvia jossain? - Joo. Galtsu + ii2.
-Mitä luulet pitääkö hän sinusta? - Ei varmasti. Noei kyllä se ehkä.
-Oletteko saman ikäisiä? - Suunnilleen joo.
-Onko hän paras ystäväsi? - Eei Puppe.
-Koska olette tavanneet viimeksi? - Tänään koulussa.

6 : Minna
-Kuvaile häntä tasan yhdellä sanalla? - nevö
-Mitä hän merkitsee sinulle? - Minnaa? Sellanen kiusattava pieni vintiö :)
-Mikä hänessä on kaikkein parasta? - Se ku se tykkää kohta yhtä paljo Van Halenista ku mie. Noeii onhan niitä muitaki hyviä juttuja:)
-Oletko koskaan shoppaillut hänen kanssaan? - Oon.
-Mitä muuttaisit hänen ulkonäössään, jos voisit?- En.
-Onko hänellä kuvia galleriassa? - Ei.
-Oletteko kommentoineet toisillenne? - Joo niinku riöl laif.
-Oletko koskaan nukkunut hänen vieressään? - Teltta<3 ja muutenki.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 23:29

tee tämä ystävästäsi.


1. Oletteko saman ikäisiä? Jos ette, kuinka paljon on ikäeroa?
- kuukausi ja öö 13 päivää

2. Tiedätkö missä hän asuu? Jos tiedät, asuuko hän kaukana?
- onttolassa kivan leikkipaikan lähellä

3. Tunnetteko hyvin? (oletteko ystäviä, jutelleet pari kertaa jne.)
- nosiis moikataan ja ehkä tuurilla joskus jutellaan. noei. erittäin hyviä ystäviä olemme :)

4. Onko hän lyhyt?
- eei.

5. Kenties lyhyempi kuin sinä?
- eei.

6. Oletteko samassa koulussa/työpaikassa?
- joo.

7. Missä ja milloin tapasitte ensimmäisen kerran?
- koulussahan myö. deep purplen jälkeen ehkä alettiin silleen jutella ja kotsantuntien jälkeen ei sitte ollu enää riemulla rajaa.

8. Millaiset hiukset hänellä on?
- pitkät

9. Haluaisitko itse samanlaiset?
- een :)

10. Entä minkä väriset silmät?
- sellaset hmm noo siniset?

11. Onko hän söpö?
- toki.

12. Kuinka söpö asteikolla 4-10 ?
- 10

13. Onko hän varattu?
- ei oo.

14. Pitävätkö ystäväsi hänestä?
- ei voi olla tykkäämättä.

15. Entäpä hän ystävistäsi?
- joo eiköhän :D

16. Pidätkö itse hänen ystävistään?
- joo kyllä mie.

17. Onko sinulla hänen mese?
- toki.

18. Entä puhelinnumero?
- joo.

19. Oletteko koskaan lähetelleet tekstareita/soitelleet?
- totisesti ollaan.

20. Oletteko jutelleet mesessä niin, että jommallakummalla on ollut webbi päällä?
- ei

21. Oletteko halanneet?
- nojoo :D

22. Entä pitäneet käsistä kiinni?
- joo

23. Kenties jopa pussanneet?
- ei

24. Onko hänellä isot jalat?
- sopivat ovat

25. Isommat kuin sinulla?
- ei

26. Onko hän lihava/laiha/jotain siltä väliltä?
- semmone aika hoikka.

27. Onko hänellä sisaruksia? Jos on, niin montako?
- sellaset mahtavat veljet :)

28. Oletko tavannut hänen vanhempiaan?
- joo olen.

29. Entä onko hän tavannut sinun vanhempiasi?
- joo on.

30. Pidätkö hänen tyylistään? Millainen se on?
- sellanen mukavan rento. pidän.

31. Onko hänellä isot silmät?
- ei

32. Pitkät ripset?
-eei

33. Minkä värisessä talossa hän asuu? (jos nyt asuu talossa ollenkaan)
- ööö joku vaalee

34. Onko hänellä lemmikkejä? Jos on, niin mitä lemmikkejä?
- ei oo

35. Voisitko sanoa, että olet rakastunut?
- no totisesti :D

36. Mitä hän harrastaa?
- däääns. ja basso ja bändi. ja ehkä tampere.

37. Mikä on teidän suosikkipuheenaiheenne, vai oletteko ikinä edes jutelleet?
- varmaan ysinelosolemukset. kaikesta myö puhutaan :) sellasesta mitä tapahtuu.

38. Mitä haluaisit hänen sanovan sinulle juuri tällä hetkellä?
- ei oo erityisiä toiveita. teijja sanoo: joo::) tsekkasin kellonajan

39. Mitä haluaisit tehdä hänen kanssaan juuri nyt?
- vaikka leipoa pullaa?

40. Milloin ja missä yhteydessä näitte viimeksi?
- tuossa puoltoista tuntia sitten jutskasimme ja kävelimme ja teimme jäynää kjähkjäh.

41. Mitä hän sanoi sinulle viimeksi päin naamaa?
- varmaan terve.

42. Katsoiko hän sinua silloin silmiin?
- joo.

43. Onko sinulla ikävä häntä?
- mahoton:)

44. Luuletko hänellä olevan ikävä sinua?
- "varmmaan."

45. Mitä kulkuneuvoa hän useimmiten käyttää?
- oisko skootteri. tampereelle juna ahh.

46. Oletko koskaan ollut hänen mopon/auton/pyörän kyydissä?
- auton.

47. Omistaako hän rillit?
-eei.

48. Onko hänen hiuksensa pidemmät kuin sinun hiuksesi?
-on

49. Alkaako nimenne samalla kirjaimella?
-no ei ku mie oon laura.

L L LSunnuntai 10.08.2008 14:35

Vastaa omalla alkukirjaimellasi

Olen: Lareee
Haluan: Leopardin
Minulla on: Landola
Vihaan: Levää
Pelkään: Luokkaani :0
Kuuntelen: Led Zeppeliniä
Pohdin: Laitureita
Rakastan: Lomailua
Minä aina: Laulelen
Minä en ole: Lasse
Laulan: Love You Much Too Much
En ole aina: Leppoisa

hehee.Perjantai 11.07.2008 03:54

Aikamoinen viikko. On kyllä ollu aika ilosta miulla ja Tiialla sattuneista syistä :)) Ei olla ees paljoa kiroiltu. Ja on kyllä myös itketty sattuneesta syystä. Mutta suurimmaks osaks ollaan sentään oltu melko iloisia.

Huomenna kotia palkkarahojen kanssa. Vois ostaa koko rahalla dominopalikoita. Ja jätskii ja kengät. Sitte miulla ois maailman eniten dominopalikkoja ja osaisin tehä niillä tosi hienoja juttuja Tiian kaa. Sit oltas arvostettuja ja kunnioitettuja ja kaikki ois ihan et woooou, Laura ja Tiia, maailman parhaat dominoitsijat. Sellasii myö voitas olla. Mut ei olla.

Mutta: meistä tulee myös kokkeja. Koska myö opeteltiin tekemään tosi hyvää jauheliha-riisi risottoa. Tai siis ei me opeteltu vaan se on sellanen synnynnäinen lahjakkuus jolla siunataan vaan harvoja ja valittuja. Eli meitä. Ja osattiin tehä sitä toisenaki päivänä mutta ei se kyllä ollu samaa vaan vähän erilaista koska Mervi oli käyttäny kaikki jauhot pitsaan joten ei saanu tehtyä kastiketta. Saatiin silti hyvät arvostelut rakkailta serkuiltani. Ja lasten suustahan se totuus kuuluu. Ja ne söi ainaki 3 lautasellista! Ainii ja sit sillon toisena päivänä huuti myös palovarotin.

Ja lähettiin myös soutamaan kuutta kilsaa satamaan. Mie soudin ja Tiia ja pienemmät serkkuni istui kyyvissä ja Tiia sai jopa 2 ahventa! Vau. Niitä sitten paistetiin ja käry kävi. Ei muuten soudettukkaan sinne satamaan asti ku Tiialla ei ollu soututaitoa kuten minulla, ja miun soutua taas esti tummat pilvet eli lähettiin soutamaan takasin Murtorantaan ku Tiiaa ois saattanu pelottaa ukkonen. Joka ei muuten sitte tullukkaan.

Oli myös perus Leidit Landella meiningit eli ajettiin lehmiä ja oltiin muute vähä hyviä siinä ja sitte kaivettiin pellosta kiviä ja matoja.

Ja kuluneen viikon top 3 lista:
1. Cheek - Liekeissä
2. Lemmenkipeet - Hullu mies
3. Sleep is True [sliip is truu] = Sweet miss blue

Ja hyvin sijoittui jaetulle neljännelle sijalle esim:
Anssi Kela - Mikan faijan BMW
Anssi Kela - Faijan haamu
Beats and Styles feat. Elastinen - You got the light

Sellasta.

Nyt nää lapsukaiset menevät nukkumaan ja näkemään komeita kauneusunia.

öitä !<3

nams.Maanantai 07.07.2008 15:06

http://www.youtube.com/watch?v=7HfMaJJlxTE

vooi että miten sulosta :) <33

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.06.2008 00:25

Klikkaa satunnaista ja laita oletuskuvan teksti tohon perää.

Tänä aamuna kun heräsin, huusin:
-tällaista tänäään

Huoneeseeni tuli joku ja kysyi "mikä hätänä?", minä vastasin
-sarah-maria<3

Sitten lähdin ulos ja lauleskelin kävellessäni:
- Isin pikkumies

Kesken kaiken kaaduin ja sanoin:
-voit ihan ite laskee yks risti kaks mikä meni pieleen

Ohikulkijat katsoivat minua, huusin heille:
- syö pääs!

Menin takaisin kotiin.. Minulla on aina silloin tapana sanoa:
- valmistautumassa vierailuun kokelaan luona

Soitin kaveriani kylään ja sanoin hänelle:
- grz+minä+rosexx+LaaLaa^= dressmann-fiilistely ;)

Kaverini tuli kylään ja näytin hänelle kirjoitelmaani, jonka nimi oli:
- Kyllä limppari on hyvää. (2003 kesäkuva)

Lähdimme illalla baariin, sanoin portsarille:
- Kiire dokamaan

Lauloin karaokessa:
- joku töyhtöhyyppä x)

Olin jo aika humalassa kun tuliin kotiin, ja kun kysyttiin missä olin ollut, sanoin:
- :) hiuksetki oli niin hyvin ja ohta kimaltelee :P

Loppujen lopuksi sammuin sänkyyni ja uneksin:
- miksi enää haaveilla?? miksi enää toivoa?? ku tietää ettei mikään toteudu...jjooo ei hittooo :D

[Ei aihetta]Tiistai 10.06.2008 15:03

liftataan italiaan fuck.

100% jaffakeksiäTorstai 05.06.2008 01:11

Kotona.

Olipa kyllä kivvaa. Eilen vaan oltiin särkänniemessä ja siellä oli tosi paljon ysinelosolemuksia. Ja oli myös mököttäjä ku sen tyttöystävä oli vihanen sille ja myö melkein mentiin lohduttamaan sitä mutta sitten se tyttöystävä joka oli varmasti tosi nätti ja jolla oli ihanat hiukset ja kengät ja vaatteet ja naama niin se ois tullu pyytämään anteeks ja ku se ois nähny että me ollaan siinä nii se ois kääntyny vihasena ja se ihana poika ois huomannu ja yrittäny lähtee perään ja ois alkanu angstaamaan ja olemaan surullinen. Joten ei menty juttelemaan.

Sitte korkkiruuvissa oli kans ihana mies sillä oli ruskee semmonen liuhuva letti ja siniset silmät.

Ja Aleksi oli kyllä ihanin ja se neuvo meille että ei oo pitkä matka keskustaan ja sitte nähtiin se ihana elokuvadivari ja aateltiin mennä sinne ja tännään käytiin siellä. Ja Tampereen Anttila oli ihan mahtava ja mie haluun kumman kaa boxit.

Tännään oli kyllä kans kivoja kaupungissa. Ja sit oli kans joku jääkiekkoilija ja myö seurattiin sitä ja teijjan kukkaro jäi ihanaan kauppaan ja myö voitetaan sinkkuelämä paidat ja jeee. Ja sit hengattiin sillan vieressä ja käytiin ostaa ruokaa eli lihapullia ja mehua ja ei-sataprosenttisia jaffakeksejä ja loppu kaikki rahat. Mutta oli kyllä kivaa syyä junassa.

Siellä asemalla vaan oltiin ihan hiton pitkään ku oli juna myöhässä mutta se ei haitannu koska siellä oli olemus joka oli keskimmäinen tummatukkanen ja joooo ei hitttooooh. Eka junamatka oli sivistyny ku vaan syötiin ja tehtiin juna-asioita eli nukuttiin ja luettiin ja yms. Mutta toinen oli aika riehakas ku ei mahuttu istumaan nii istuttiin ja maattiin sitten ihan omassa osiossa eli oven vieressä ja teijja villiinty ihan täysin ja sit oli mies joka oli etukenossa ja mies jolla on varmaan syntymästä saakka ollu naama jotenkin hymyilevä ja silmät hymyilyasennossa ja silmät jumiutunu paikoilleen ja se vaan nauro. Teijja kikatti ihan koko ajan jollekkin jutuille ja sitte siinä oli se varoitusmerkki että varokaa yksin rakastelevia homoja ku ne oli eksyny toisistaan. Ens kerralla myö korjataan ne.

Sitte vaan saavuttiin jojensuuhun ja on kyllä ikävä tamperetta. Taisiis niitä olemuksia.

ps. maaaaailman komein ylioppilas ehkä ikinä.