IRC-Galleria

Arvi Pyy.Maanantai 29.05.2006 00:23

Hoo. Ei vaa joo. No mut hooki on iha jees sillai. Hooooo niinku hhhhheidi? Hhhhhhhh miksen tunne ketään hoolla alkavia?!? No olkoon iha sama.

Marko täytti tänään 21 ni sen luona oltiin. Ostettiin sille ehk parhaat lahjat. :D MUN VALITSEMA pinkki t-paita ja se laitto sen heti päälleen, tottakai. Ni se oli niinku huippukohta ja silleen. Sit katottiin varmaa 10 albumillista vanhoja valokuvia, eikä siin ees ollu ku ehkä puolet kaikista mitä siel oli. Mä en tajuu miks mut mä voisin kattoo valokuvia vaik niinku viikon putkeen. Sit just jos on kuvia jostain 50-luvulta tai vanhempiaki mut kuitenki tuttuja ihmisiä, niin ne on mielenkiintosia. Et miten vaik äiti on näyttäny vauvana samalta ku mä, vaik ei vanhempana läheskään niin paljo. Naurettiin joku puol tuntii ku siel oli kolmen kuvan sarja 1-vuotiaasta äidestä ja sit teksti "1-vuotias Leena pelkää kameramiestä", voitte vaan kuvitella. :D No saletisti kiinnostaa vlälähhh.

Mä katoin päivällä dokumenttia evoluutiosta (joo älkääs viittikö) ja rupesin sit miettimään kaikenlaista. Mietin et ku siin just selitettiin miten jostain hominideista tms. alko kehittyä enemmän nykyaikasen kaltasia ihmisiä, ja miten sit se osa jotka söi lihaa kehitty älykkäämmiksi jne. Ja sit neandertalilaiset ja tämmöset, ku kehittyneemmät pysty kehittämään esimerkiks puhetta ja toiset ei, ja sit kaikki tää oli niinku ravinnon aikaansaannosta. Tätä ei olis mitenkään voinu selittää epäselvemmin, mut siis että lihaa syövät oliot kehitty paremmin ja vallotti lopulta koko maapallon. Ni mitenhän nyt sitte? Suurimman osan meistä ei tarvi hankkia ravintoa enää etsimällä kuivilta aroilta leijonan jättämiä raatoja ja kaapia loppuja lihoja niistä vaan me saadaan syödä mitä vaan halutaan, millon halutaan. Ja sitte on kaikkia kasvissyöjiä jne, ihan ku nää jotka sitte kuoli sukupuuttoon. Siis ei sillä et siinä ois mitään pahaa todellakaan, mäki voisin olla kasvissyöjä jos tykkäisin kasvisruoista(:D) mut mitäköhän tämmönenki aiheuttaa ihmiskunnalle ja evoluutiolle. Puhutaanko 50 miljoonan vuoden päästä pökkelöstä homo sapiens-suvusta jotka surkastu pois koska ne oli liian suuruudenhulluja ja kaikkitietäviä? Vai puhuuko sitte missään enää kukaan. Vai ovatko koneet vallanneet maailman? :D

Ja sit samalla tuli mieleen et miten tämmösessä elämän kiertokulussa jotku äärettömän minimaaliset asiat voi merkitä meille niin paljon. Me ollaan kaikki NIIN samasta puusta veistettyjä, saman evoluution tulosta vaikka kaikki omia persooniamme ollaanki eikä kukaan oo sitä valinnu minkälainen on vaan näin vaan on. Ja sit meille on hirvee merkitys joku vaatteet tai tämmönen. Se on aika käsittämätöntä. Uskokaa tai älkää ni mä oon miettiny tätä ennenki. Siis ku periaatteessahan MILLÄÄN EI OO MITÄÄN VÄLIÄ, mut se nyt ois idioottimaista ettei edes yrittäis selvitä siitä pienestä elämästään mahdollisimman onnellisena. Mut sit kuitenki ne aivan äärettömän pienet asiat voi just merkitä kaikist eniten, enemmän ku se ollaanko me kaks- vai nelijalkasia, positiivisessa tai negatiivisessa mielessä. Tai no, mulle ainaki.

Sit mietin tänään et miten ketussa sellaset muusikot, niinku vaik jossain sinfoniaorkestereissa tai pienempiki porukka, jos soittaa jonku 25 minuuttia kestävän sonaatin ja on joku viulisti tai jotain ni mites käännät sivuja ku toisessa kädessä viulu ja toisessa jousi? Mä seuraan tommosia tapahtumia aika usein. :D Joku fiksumpi varmaan tietäiski miten se juttu toimii. Mut ku ei puolta tuntia voi soittaa samaa kahta aanelosta! Pianistit esimerkiks yleensä kääntää sivuja välillä mut jousisoittajat ei. Ei kukaan voi tosissaan osata niin paljoo ulkoa, eihän?

Hiphei.

Ja miks kuulokkeet menee aina rikki? Mun on taas. Maksaa ostaa aina uusii ja sit ostan aina tyyliin halvimmat ja ne on kohta taas rikki. :D Tämmönen perustyhmä kierre mut ku en usko et muutkaan toimis pidempään.

Heihei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.