IRC-Galleria

Posioni.Torstai 14.09.2006 21:36

Huomasin olleeni kovin negatiivinen viimeaikaisissa teksteissäni. Vaan en enää! Olen uudestisyntynyt!

... Hetken.

Vaan mikä on ollessa. Rauha maassa, oon NIIIIIN kateellinen et joku luulee mua pian avomaankurkuksi ja hotkaisee menemään, ku isäni on Perhossa. Minäkin, minäkin!

Matikantehtävä meni kyllä päin vaahteraa mut se ei liene ainakaan kokonaan mun syy vaan opettajan, meijän hikoilevan diplomi-insinöörin. Sellasta ei kyllä oo toista.

Lintuinfluenssaki alkaa mennä ohi, en oo enää vähä-älyinen zombie aamusta iltaan ja yölläkin vaan tajuan jo jostain jotain ja puhumaankin melkein pystyy!

Äide hogas tänään ettei mulla oo yhtään tyttöserkkua eikä voida täten pitää tyttöjen iltaa serkusten kesken(?). Nojoo, ne oli ite pitämässä sellasta. Sirpa, Seija, Sisko, Saija, Sonja, Senja, Saima, Sirja, Saila, Sorja, Salme ja Marja-Liisa. Noh eipäs liioitella! Noista vaan neljä oikeesti. Mut mulla onki poikaserkkuja! Vai miehiäkö lienevät luulevat olevansa. (Onko oikea muoto muuten lienevät luulla olevansa vai lie luulevat olevansa vai lienevät luulevansa olevan vai lie luulevat olla vai...? Äikkä hukassa. :/)

Soittelin taasen. Hermostuin ja jousen sähkömagneettisesta vuorovaikutuksesta aiheutuvan reagenssin hajonta ei ollut kaukana! Ostakaa mulle nuottiteline. Kiitos.
Ette nimittäin haluis nähä noit viritelmiä. Kaikkeen sitä joutuu alentumaan, ajattelin jo että olis kätevämpää esim. kiinnittää kattoon naru jonka päähän jokin kansio tms., johon paperin saisi kiinnitettyä siten että se olis kohtisuorassa asennossa muhun nähden. Vaan ach, mahdotonta. Tällä hetkellä paperit sitten on lipaston "luukun" yläreunassa taitettuina päällekäin kiinni siten, että oikeaa paperia saa hakea läjistä ja sitten asetella ylemmät paperit jonnekin pois tieltä kuitenkin samalla varoen niiden mahdollista irtoamista. Sillonkin täytyy soittaa vähän vinossa koska lipastoon nähden kohtisuorassa ei mahdu istumaan suorassa. Jos taas istuu sivuttain lipastossa oleviin nuotteihin nähden, ei mistään tule mitään.

Huoh.

Kuulen melkein ovikellon jo soivan! (Sen takana tottakai joku ihana sen telineen kanssa jos joku ei jostain syystä ymmärtänyt.)

Mä nään painajaisia enkunmaikan hiuksista. En käsitä mitä järkeä on leikata kulmikas letti, värjätä valkoseks ja liisteröidä joka aamu pullollisella lakkaa(tai ties mitä) just tarkalleen asentoon ja jokainen kiehkura paikalleen. Päätä liikuteltaessa se sitten heiluu koko pehko yhtenä kimpaleena suuntaan tai toiseen, jos nyt yleensä liikkuu. Mun tekis niin mieli koittaa ottaa sitä nilkoista kiinni, kääntää väärinpäin ja kokeilla pysyiskö se letti silti hievahtamatta paikallaan. Himoitsen sitä. Lisäks himoitsin eilen katsoessani T.i.l.a.-ohjelmaa, että veisin yhteen siinä esitellyistä huoneista oikein ison, mustan flyygelin ja soittaisin sillä. Himoitsin siinä määrin että oli pakko lopettaa ohjelman kattominen.

Muutenhan en himoitse flyygeliä.

Painajaisista tuli mieleen. :D Näin viime viikonloppuna kummaa unta. Siinä oli kahen ihmisen synttärit, käsittääkseni Hepatin :n ja Pyöveli :n. Suunnittelemassa ja toteuttamassa oli ainakin idaliini , [PetoKonna] , Yrms , ^maggot , Trubaduuri , lucykka ja joitakin, joita en enää muista. Kuitenkin, juttu meni jotenki niin että ensin oli valtavat juhlat ja sitten koko porukka anto yhdessä sankarille jonkun säälittävän pienen lahjan, muistaakseni puolen litran limupullon ja sankari oli tottakai erityisen pettynyt. Pullossa oli kuitenki jonkin sortin ohje, joka kehotti saajaa menemään jonnekin jyrkälle kallionkielekkeelle järven rantaan (asuimme siis kaikki yhdessä jollain mökillä tms.) ja katsomaan mitä tapahtuu. Muistan oikeastaan varsinaisia tapahtumia paremmin sen, miten järjestelimme siellä rannassa. Sinne nimittäin rakennettiin sellanen kumma härdelli, johon mentiin roikkumaan ja sitten se laski kohti järven pintaa kunnes päästi irti ja selkään aukesi joku laskuvarjon tapanen ja putosit kohta veteen ja jotenkin kummassa olimme laskeneet, että siitä tipahtaisi just oikeaan kohtaan johon olimme sitten vieneet karkkipussin ja sanomalehden, jossa oli varsinaiset ohjeet lahjan löytymistä varten. Se löytyi sitten jostain tervasesta saunasta (kuten Marketanpuiston sauna), en tosin muista sitä enää. Ensin oli Pyöveli:n synttärit ja ne sujuivat hyvin ja loppuilta saunottiin ja juotiin Jaffaa. Hepatin:n synttäreiden viime silausta tehdessä, joku oli tuonut jo pienen Fanta-pullon Hepatin:lle, idaliini:n valtasi kuitenkin suuri kateuden tunne ja hän halusi "varmistaa laitteiston toimivuuden" ja humpsahti härdellin rikkoen järven pohjaan ja nousi hätäisesti pärskien pintaan vääränlainen sanomalehti mukanaan. Tässä vaiheessa Yrms ja Trubaduuri tuhahtelivat ja suuttuivat ja lähtivät pois (en tosin tiedä minne?) mutta muiden ilo jatkui! Heidi ei päässyt humpsahtamaan järveen mutta illalla saunottiin jälleen ja juotiin litrakaupalla Jaffaa!

Ottakaa huomioon että olin sairas.

Signe.

PS. Arvatkaa oliko hikistä kirjottaa noit linkkejä ku ei toimi copypaste.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.