IRC-Galleria

Matalahiilihappoinen polttoaine.Maanantai 23.04.2007 22:34

Menikö muka oikeesti jo melkein viikko!? Luulin ettei mul ois ku pari päivää tasattavana mut täytyy näköjää sitte kerrata vähä useempiki päivä. Koska minähän nyt kerron teille joka ikisestä päivästä, halusitte tai ette.

Keskiviikko.
Ööh. Koululla harrastettiin surrealismia, porukka paukutteli kattiloita Apinaorkesterin ja Smoke on the waterin tahtiin ja joku tanssi pilkullisen hatun ja kirjavan sateenvarjon kanssa käsinukkeineen. Että näin. Ja käytiin Suskin kanssa pankissa! Ennen kaikkea se. Sitten en muista, en kenties mitään. Flunssailin. Ei vaa teinkö mä jotain. Noenmuista!

Torstai.
En muuten muista tätäkään. Varmaan flunssailin? Nii ja kirjotin paljon, angstitutti. :D TUTTII ähäh

Perjantai.
Soittotuntiiii. Ei muuta muistikuvaa voivoi dementiaaaaaaaa.

Lauantai.
Mm tän muistanki jo! Äidin kanssa kaupassa, jesjes, ruokaa laittaen+"siivoten" ja sitten vieraita, ennen kaikkea KOIRA<3 jaa ihan jeessisti söin ja meni vähän myöhään. Ja join. :S NO EHÄ. Paljolti.

Sunnuntai.
Joooo nousin ylös ehk jotai yheltä oho-oho, olin varsin laiska. Ja tein äikänkökköä, josta tuli häpeällisen kamala. Huomasin vesipullossani oleskelevia oljentelijoita. Hengailin Lasarissa ja Jupperissa. Enkä nähny Tanssii tähtien kanssa YHYYYY mut Mariko voitti, hyvä!

ja
TÄNÄÄN
Koululusmuilu kuvisbilsaäikkä, ihan hävettää moinen. Miks muuten kirjotan aina viikon ekoina päivinä? Katsahdin tohon vasemmalle ja huomasin tollai jutun. Oon saletisti viikonloppumasentunu et maanantaina/tiistaina täytyy päästä angstaamaan julkisesti. :D Nojoh! Ja sitte menin ihme spugedösällä Jupperiin ja oltiin siellä. Hih. Ja nyt alkaa Salkkarit, hih, että moi.

TORSTAINA PRAHA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.