IRC-Galleria

Daa da da da daa daa.

Lupasin, niin onhan se kirjotettava. Ulkona ja kaiketi sisälläkin on niin kuuma, etten pysty toimimaan. Tässä tapauksessa kirjottamaan, mutta minähän olen sanojeni mittainen mies!

Loma tähän asti on ollu oikeestaan aika siisti, jotain palasia siitä on eksynyt tännekin tekstin tai vähintään kuvien muodossa.

Hei, taidankin tehdä tästä kiitospuheen!

Ihan ensimmäiseksi kiitän itseäni, koska yleensä olen saanut viettää kesälomaa. Samalla joudun kiittämään koululaitosta opettajineen, koska he järjestivät oheistoimintaa muuksi vuodeksi ja tekivät tämän mahdolliseksi.

Kiitos Petri, joka sait kirjotettua ylioppilaaksi ja täten juhlat aikaiseksi, oli mukavaa nähdä sukulaisia, järjestellä ja syödä!

Kiitos Aino penkistä ja pitkänhuiskeista illoista, runoista ja vastaantulevista ylioppilaista. Kiitos Jupperin omakotiyhdistyksen kamarimusiikki-illasta. :D Siitä myös Reetalle! Oli hienoa.

Kiitos Ekmotek, Mikko, Kari, Toni, Sampo ja muut töistä ja hienosta työilmapiiristä. Ja 109 eurosta! Sampolle keltasesta paperista ja kartantutkinnasta, Tonille Tuomarilan matkoista, dissauksesta ja vaateasioista (:D).

Kiitos perholaiset! Koko hemmetin kylä. :D Erityisesti Ansa elätyksestä, Mika extreme-elämyksistä, traktoreista ja lehmistä, Mari pelastuksesta ja karsinogeeneistä, mummu päivähoidosta. Jne. Oli ehkä tän kesän parasta aikaa, kieltämättä. Kehtasitte epäillä, ettenkö tulisi "enää". Tulen kyllä, ja aina vaan uudestaan.

Kiitos Jyri&Emma mökkeilystä, kihlajaisista, saareilusta, biliksestä.

Kiitos Marko 60 eurosta ja pizzasta, siestoista ja sombrerosta!

Kiitos Amanda mansikoista, Dulce de Lechestä ja kaikesta.

Ah, meinasi unohtua, kiitos Emmalle mölkystä ja angstiretkistä. Kiitos juhannuksesta ja vaikka jos mistä myös Tommi, Nurmela ja Zach. Tommille tappeluista, dissauksen dissauksesta ja vanhojen aikojen muistelosta, Zachille kielenkäännöstä. Nurmelalle nyt ainakin mollisävyistä. :P

McKiitos Rialle jäätelöstä!

Kiitos Heidi ja Niila Irinasta, Dallaspitkosta ja siitä että nyt on lähdettävä ulos ja jatkettava myöhemmin! Adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.