IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 03:28

Hahaa mulla on pitkästä aikaa aikaa tämmöseen, inspiroiduin muutamien muiden ihmisten tarinoista ja oon just sopivan väsyny vähän tarinoimaan.

Tänään on ollu niinki jännittävä päivä et kävin äidin kanssa kaupassa ja K-Raudassa (<33) ja Hong Kongissa. En ollu ehk ikin käyny Hong Kongissa joten reissu oli mitä upein! Sit muuten oon vaa syöny ja datannu ja saunonu ja sit siivosin vaatekaappia. Esim. Aino tietää mitä kaikkea mahtavaa sieltä löytyy. :D Keräsin pari kassillista kamaa jotka vois vaihtaa osotetta ja ois mielettömintä jos joku vielä maksais niistä jotain. Mut se edellyttäis kyllä sitä et saisin aikaseks mennä myymään niitä jonneki ja se on ehk vähä liikaa vaadittu.

Että mä olen muuten tyhmä, sain huomata sen taas tänää. :D Mun piti ostaa hiusväriä kun on aika kamalat juurikasvut eh ja sit siinä puol päivää kattelin ja valikoin paketteja. Lopulta huomasin sellasen mis on pinkkejä raitoja(!) ja otin tottakai sen ja kuvittelin sit et siin on sellanen tumma pohjaväri ja ne pinkit raidat pakkauksessa. Ostan sen ja tuun hilpein mielin kotiin ilosena siitä et pitkästä aikaa pinkkiä päähän ja sit luen pakettia ja saan selville et siin onki pelkät raidat. :< En tunari oo.

Eilen oli melkein yhtä huimaa, koulus oli löysää ja kummallista ja pääsin aikasin kotiin koska suureksi pettymyksekseni ei ollut liikuntatuntia, kävin soittotunnilla enkä osannut mitään vaikka muuten oliki hauskaa, kotona katoin telkkaria ja kävin vähä lenkillä Ainon ja vuffen kanssa. Siinä kai se sitte oli.

Huomasin, et olin tuolla kirjottanu tarkasti kaikki saamani lahjat yms. kaks vuotta sitten, joten teen näin nytkin. Koitan muistaa kaikki ja vieläpä järjestyksessä:

- pianonvirityksen, kakkosristeilyn ja synttärien rahoitus äidiltä
- ruusukimppu ja siideri Lauralta
- 20e isältä
- kaulakoru äidiltä
- Eppujen cd Petriltä
- Stockan lahjakortti 20e ja kaks paitaa Jyriltä ja Emmalta
- narikkamaksu, pala juustokakkua ja limpparia Johannalta
- 20e ja särkylääkkeitä kummitädiltä
- puhdistusemulsio ikääntyvälle iholle, suklaamutanaamio, jukkapalmu, karvanopat, pysäkointimittarijuttu, Aikuisten ystäväkirja, Sin City -lehti, miniskumppapullo, täytekakku, Marimekon 10e lahjakortti (oliks tässä kaikki? :D) aarteenmetsästyksen kera Idalta, Heidiltä, Niilalta, Riikalta ja Waltelta
- Pentikin kaks viinilasia, kynttiläjuttu, ananasteetä ja teepurkki Ainolta, Amandalta, Anna-Maijalta, Lauralta ja Jasminilta
- Poko 30v -cd Kimiltä ja Tommilta
- Apocalyptican levy Matiakselta, J-P:ltä ja Otolta
- Korvikset Suskilta
- Suomalaisen lahjakortti 20e Pleksiltä ja Ilseltä
- kaks miniskumppapulloa Ellulta
- saippuakuplajuttu Katriinalta
- Stabiloita, suklaata ja Dove-matkapakkausjuttu Suvilta
- kaulakoru Rialta

Alkaiskohan ne olla siinä. Nyt oon varmasti unohtanu jotain mut eiköhän taas palaa mieleen joskus. Kiitän kaikkia näistä ja etenki läsnäolosta. :>

Öömm taidan täs vaihees lähteä nukkumaan ku väsyttää. Sitä ennen kerron viel et sain bilsankokeesta 6+ ja oon sanomattoman ylpeä itsestäni.

Sov gott!

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 19:29

17,98 hihhiiii

Pahe-/hyvetesti ! (yle.fi/hyvätjapahat)Sunnuntai 09.03.2008 18:24

Hyveitä:

Suhteellisuuden taju: 18
Kohtuullisuus: 13
Oikeudenmukaisuus: 13
Anteeksiantavaisuus: 11
Pyhä huolettomuus: 11
Rakkaus: 9
Jalo joutilaisuus: 8
Lojaalisuus: 7
Viisaus: 7
Urhoollisuus: 6
Hiljainen tieto: 5

Syntejä:

Murehtiminen: 14
Vatsan palvonta: 8
Huumorintajuttomuus: 7
Kateus: 7
Ylpeys: 4
Ahneus: 3
Välinpitämättömyys: 3
Hengen velttous: 2
Tietämättömyys: 2
Hekumallisuus: 1
Vihamielisyys: 1

[Ei aihetta]Lauantai 09.02.2008 18:30

Odottelin yks pimenevä ilta tässä bussia tossa meidän pysäkillä, keski-ikäinen pariskunta sauvakävelyllä lähestyy:

Nainen: "... JONAIN PÄIVÄNÄ MINÄ KYLLÄ LÄHDEN JA SIITÄ SINÄ VOIT OLLA IHAN VARMA!"
Mies: "Niin niin."
Nainen: "MINÄ KYLLÄ VARMASTI LÄHDEN! ... Onks tuolla pysäkillä joku?"
Mies: "Siltä vähän näyttää."

Kävelevät ohi hiljentyen ja vauhtia nopeuttaen.

Mies: jotain käsittämätöntä mutinaa
Nainen: "PORNOA!"

...

moe..!Lauantai 26.01.2008 23:16

Alko kahen ja puolen kuukauden tauon jälkeen taas runosuoni sykkiä. Siinä ajassa onki tapahtunu paljon! Niin paljon et jos alkaisin referoida niin en osais, eli se jää tekemättä. Ehkei oo tapahtunu mitään.

Oon kuullu juttuu et alkais kohta koeviikko ja tänään ku mietin että pitäskö alkaa tehä sen eteen jotain, kaiku stereoista tällanen pätkä:

"Kun valtava taakka päätä painaa,
ja vintti on täynnä turhaa roinaa,
ja apinaparka aivojaan vaivaa,
kai luulee et se löytää tietotaivaan,
ja ny sitä tulee joka tuutista,
tulee juorua, huhua ja uutista,
tulee uusinta uutta tutkimusta,
jotkut luulee et se on kaikki edistystä mutta, hei...

liika tieto voi sekottaa sun pään,
turha tieto ei liity mihinkä-ä-ä-än,
tietotulva vie mennessään, ja ihminen
kattelee ihmeissään,
no mitä mä sanon?"

ja nyt levitän tätä sanomaa myös eteenpäin.

Viime viikolla alotin autokoulun, brumbrum. Se on kyllä lähinnä huono vitsi! Ihmettelen, jos jonain päivänä sen lärpäkkeen saan käteeni ja sitten vielä joku uskaltaa antaa autonsa mun käyttöön ja mikä uskaliainta, hypätä itse kyytiin.

Brum, brum.

Tänään oon vähän siivonnu. Kaivelin kaikkia vanhoja synttäri-/nimppari-/joulu-/yms. -kortteja ja itkeskelin sitten niiden parissa. Sekä hyvässä että pahassa. Niitä oli aika paljon ja siltikin, niitä on hävinny ilmalaivan lailla Saharaan vielä enemmän. Sitten "avustin" äitiä leivonnassa eli leivoin itse! Mieletön kotipäivä. Huomenna on uusi sellainen, jee.

Tää viikko onki ollu melkonen, oon vaa juoksennellu paikasta toiseen. Ens viikolla en aio juosta missään. Ei sillä ettei juoksemisessa ois hyviäkin puolia! Tarkottaen siis "juoksemista" eikä juoksemista, vaik miksei jälkimmäisessäkin vois jotain hyvää olla.

Öö hehee kaikkea kummallista. seglmjaeg mikähän mua vaivaa.

"Se on hyvä tietää, mikä pitää terveenä,
ja sitä tietää, mikä on tärkeetä,
se on hyvä tietää ja käyttää järkeensä,
nii et tietää mitä tekee sit käytännössä,
mutta turha tieto luo hämmennystä,
ja tietoyhteiskunta, se on kai hämäystä,
kun se harhauttaa mua mun tehtävästä,
kun se valtaa alan mun pienestä päästä, hä?"

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.11.2007 18:57

Öö moooi

Oon aatellu kaikenlaista syvällistä näinä viime päivinä, joina en oo ollu koneella. Ja ajattelin kirjottaa niistä myös tänne mut en kyllä muista mitään.

Että näin.

Joka tapauksessa, vähän on ollu mieletöntä ku on tullu lunta. JEEE.

ItkekääLauantai 27.10.2007 00:15

GvaahElämä on kurjaa.En päässyt sinne Eppujen keikalle, siellä se on parhaillaan meneillään. :'( Tai tottakai päässyt olisin muttei kukaan lähteny mun kaa! = En päässyt. Sitten vielä soittotuntimatkallani näin ihmisiä menossa sinne.

Aino on kipeenä = en voinut kutsua itseäni sinnekään.

Mun isä tuli tänään kotiin IHANAN reilun viikon poissaolon jälkeen.

Meikkivoidejuttu on menny rikki enkä käsitä, miten sen sais korjattua takasin. Eli sieltä ei siis tule mitään. Se on sentään kallista mulle hei!

Ilman johtolankaa on siirretty pois perjantailta. SEKIN OLIS MENOSSA NYT.

JA

KOVA LAKIKAAN EI TULE KOSKA TULEE KUUDEN TUNNIN PUNANENÄPÄIVÄKONSERTTI.

Jne, jne.

Päivän plussat:

- Martin aamunavaus <3
- nenäpäivässä Antti Tuisku <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 20:41

Vähän nää on TYHMIÄ nää kuvien luokittelu -hässäkät. Piti kokeilla!

Oikeesti piti kirjottaa ussan esseetä muttaaaa...

moe..!Sunnuntai 21.10.2007 01:43

Ajattelinpa kirjoitella, sen lisäks että oon täyttäny taas runsaita määriä miellyttäviä gallupeja. Niiden täyttö pitäs kyllä vissiin melkeen näköjään lopettaa, kun jään kiinni ties mistä. :D Enimmäkseen yllätti se, että joku oikeasti niitä lukee! Ne on vaan mitä loistavinta ajanvietettä, haha.

Hämmästelin myös kellonaikaa. Miten kello voi olla noin paljon? En yhtään käsitä. Nojoo. Aika se vaan rientää... Kohta on massiivinen syyslomamme ohi, mutta hyvä loma se on kieltämättä ollut.

Oon ollut lähes koko loman yhtäjaksoisesti ystävysten seurassa, ja se on tehny siitä loistavan. Ajattelin, että tämä ilta ja huominen saakin sitten ainakin hyvin pitkälti sujua ihan kotosalla lööbaillen! Huomenna tosin saan jo esim. sukeltaa matematiikan kiehtovaan maailmaan, mutta se on huomenna se. Sitä ennen OLEN. Plus esim. kirjoitan tänne.

Tää on kyllä vaikeaa. Koko ajan mogailen. Kurja läppäri, mutta silti niin kiva. Parempi ainakin kun mun oma kone. :'D

Tiesittekös, että kaipaisin vähän apuanne! Tai siis, milloinkas en kaipaisi, niinpä niin. Mutta kun ens perjantaina eli 26. päivä olis Eppujen (+Kotiteollisuus) keikka Hartwallilla ja haluisin sinne ihan HIRVEÄSTI, mutta kuka lähtis mun mukaan? Lähes kuka vaan käy! Ei se maksa kun 38/44 euroa, plus että mun lipusta saa myös maksaa osan. Heh. Ymmärrän kyllä ettei melkeen kukaan tykkää, mutta... Piristääksenne mun päivää? Jookopliide? Toisaalta on järkevää myös säästää mun rahoja, koska ei mullakaan sellasia summia noin vaan ole. Mutta saahan sitä aina TAHTOA! Lisäksi ens viikonloppuna on kirjamessut, joiden suhteen on myös epäselvyyksiä, kun kukaan mahdollisista partnereistani ei oikein tunnu tietävän, ovatko sinne menossa ollenkaan tai kenties minä päivänä. Myös sinne saa siis ilmoittautua mukaan! :D Ilmaislippu mulla on itselleni. Ei muille. Sorry, mutta ei kai se kallista ole ja saahan sieltä karkkia, kyniä, tarroja yms. ylimääräiskrääsää. Ja kirjamessut on tosijees! Sielläki ois muistaakseni hmm torstaina Egotripin joku kirjanjulkasukeikka, mutta äiti on menossa sinne niin värvään sen kattomaan sitä. Mitä järkeä. No en tiedä. Pakotin jo sen menemään sitä katselemaan.

Katottiin tänään Kauna 2, oli hiukka huono mutta kovasti hupaisa! Että kiitos vaan pojakkeet, jotka sen Idalle annoitte. Phyh. Muttajoo. Oon nähnyki iha ennätysmäärän elokuvia tässä parin päivän sisään. :D Ihan jees, tuliskohan telkkarista tänään vielä jotain? Voisin katsella mamman kanssa! Omatunto vähän soimaa, kun oon jättäny äiden monena päivänä tänne ihan yksinään pitkäks aikaa, yhyy.

Nyt voisin tehdä poikkeuksen ja lopettaa tarinointiturinoinnin sekä siirtyä äiden ja teeveen ääreen, kiittimoo. :)Linja-autoaikatauluPerjantai 31.08.2007 00:35

Inspiroiduin yhden puolitutun ihmisen päiväkirjasta niin, että piti päästä itsekin raapustelemaan. Kun on meidän tavoite muuten hieman jäänyt. Koulu vie niin turkaisesti ainakin minun henkilökohtaista aikaani etten ehdi/jaksa tehdä juuri mitään.

Tää viikko on kulunu enimmäkseen niin, että koulusta olen tullut aboutsillain 16.15, sitte seurannu MM-kisoja siihen jotain 16.40 asti, sitten tehny läksyjä ja kattonu illalla telkkaria, lukenu ja käyny nukkumaan. Melko hurjastelua, sanoisin!

Mikä tässä on yllättävää on se, että koulussa on ollu huomattavan mukavaa. Tottakai hirvittävä stressi painaa jo päälle mutta oon lähes melkein jopa viihtynyt siinä ympäristössä noin niin kuin muuten - toisin kuin viime vuonna. Kiittäkäämme siis kanssaopiskelijoitani (tässä yhteydessä kiitän myös kaikkia joita en aikaisemmassa tarinassani kiittänyt... En millään jaksa enää jatkaa sitä ja muistella ketkä kaikki olen unohtanut!).

Soittotunnit ovat myöskin lähteneet käyntiin uudella tarmolla. Tai noh, tarmoa just ei välttämättä ole mutta intoa olisi, energia ei vaan tunnu mitenkään riittävän jos aikaa olis pienikin hetki. Maikka on kuitenkin uusi, en vielä osaa sanoa onko se hyvä vai huono asia, mutta on kuitenkin. Metodit ainakin on vähän toisenlaiset tässä vaiheessa, mutta saa nyt nähdä. Jousi kaipaa hoitoa, kuka sen huoltaisi? Plus maksaisi, tack!

Sitten tässä viikon varrella on tullut ainakin käytyä leffassa ja oltua ahkerasti flunssassa. Kaiketi jotain muutakin. En muista! Flunssa on tosiaan nujertanut mun lisäksi noin 80% muusta väestöstä, ainakin koulussa, ja se on kyllä melko kurja asia.

Yks päivä jossain kaupassa pyöriessäni kiinnitin huomiotani siihen, miten ihmiset valitsee jotain vihanneksia, hedelmiä jne. Tätä tietenkin tulin pohtineeksi valitessani itse kauneimman kaaren omaavaa kurkkua Suomen lipuin varustettuna, kun useat muut tyytyivät nappaamaan epämuotoisen liputtoman yksilön nopeasti ja varmasti ja siirtyvän tomaatteihin. Mä en vaan kykene. Pehmenneet ja ärsyttävän suorat tai käyrät kurkut on rasittavia leikata. Toisaalta on hyvä etteivät kaikki tee kuten minä, jääväthän parhaimmat yksilöt siten minulle!

Mulla on vähän huono tilanne tietokoneiden kanssa. :D Tää mun oma on ihan sekava, nyt tosin vähän parempi jo kun joskus viikko-pari sitten. Sivut vaan pomppi silmissä edestakasin. Raivostuttavaa! Alakerran on vähän vaihteleva - joskus toimii kaikki, joskus ei mikään.

Kohta alkaa Runoraati ykkösellä! :D Joku lyriikkajuttu, ajattelin että se voi olla kiinnostava. Oon tyhmä heh mutta sepä ei ollut mitään uutta.

Nyt alko muuten hermostuttaa. Kaikessa on hirveä kiire. En saa mitään tehtyä loppuun asti, jos saan alotettuakaan.

Onneksi Riikalla on saunatonttu!

Ps. Putosin tänään tuolilta. Sattui.