IRC-Galleria

ItkekääLauantai 27.10.2007 00:15

GvaahElämä on kurjaa.En päässyt sinne Eppujen keikalle, siellä se on parhaillaan meneillään. :'( Tai tottakai päässyt olisin muttei kukaan lähteny mun kaa! = En päässyt. Sitten vielä soittotuntimatkallani näin ihmisiä menossa sinne.

Aino on kipeenä = en voinut kutsua itseäni sinnekään.

Mun isä tuli tänään kotiin IHANAN reilun viikon poissaolon jälkeen.

Meikkivoidejuttu on menny rikki enkä käsitä, miten sen sais korjattua takasin. Eli sieltä ei siis tule mitään. Se on sentään kallista mulle hei!

Ilman johtolankaa on siirretty pois perjantailta. SEKIN OLIS MENOSSA NYT.

JA

KOVA LAKIKAAN EI TULE KOSKA TULEE KUUDEN TUNNIN PUNANENÄPÄIVÄKONSERTTI.

Jne, jne.

Päivän plussat:

- Martin aamunavaus <3
- nenäpäivässä Antti Tuisku <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.10.2007 20:41

Vähän nää on TYHMIÄ nää kuvien luokittelu -hässäkät. Piti kokeilla!

Oikeesti piti kirjottaa ussan esseetä muttaaaa...

moe..!Sunnuntai 21.10.2007 01:43

Ajattelinpa kirjoitella, sen lisäks että oon täyttäny taas runsaita määriä miellyttäviä gallupeja. Niiden täyttö pitäs kyllä vissiin melkeen näköjään lopettaa, kun jään kiinni ties mistä. :D Enimmäkseen yllätti se, että joku oikeasti niitä lukee! Ne on vaan mitä loistavinta ajanvietettä, haha.

Hämmästelin myös kellonaikaa. Miten kello voi olla noin paljon? En yhtään käsitä. Nojoo. Aika se vaan rientää... Kohta on massiivinen syyslomamme ohi, mutta hyvä loma se on kieltämättä ollut.

Oon ollut lähes koko loman yhtäjaksoisesti ystävysten seurassa, ja se on tehny siitä loistavan. Ajattelin, että tämä ilta ja huominen saakin sitten ainakin hyvin pitkälti sujua ihan kotosalla lööbaillen! Huomenna tosin saan jo esim. sukeltaa matematiikan kiehtovaan maailmaan, mutta se on huomenna se. Sitä ennen OLEN. Plus esim. kirjoitan tänne.

Tää on kyllä vaikeaa. Koko ajan mogailen. Kurja läppäri, mutta silti niin kiva. Parempi ainakin kun mun oma kone. :'D

Tiesittekös, että kaipaisin vähän apuanne! Tai siis, milloinkas en kaipaisi, niinpä niin. Mutta kun ens perjantaina eli 26. päivä olis Eppujen (+Kotiteollisuus) keikka Hartwallilla ja haluisin sinne ihan HIRVEÄSTI, mutta kuka lähtis mun mukaan? Lähes kuka vaan käy! Ei se maksa kun 38/44 euroa, plus että mun lipusta saa myös maksaa osan. Heh. Ymmärrän kyllä ettei melkeen kukaan tykkää, mutta... Piristääksenne mun päivää? Jookopliide? Toisaalta on järkevää myös säästää mun rahoja, koska ei mullakaan sellasia summia noin vaan ole. Mutta saahan sitä aina TAHTOA! Lisäksi ens viikonloppuna on kirjamessut, joiden suhteen on myös epäselvyyksiä, kun kukaan mahdollisista partnereistani ei oikein tunnu tietävän, ovatko sinne menossa ollenkaan tai kenties minä päivänä. Myös sinne saa siis ilmoittautua mukaan! :D Ilmaislippu mulla on itselleni. Ei muille. Sorry, mutta ei kai se kallista ole ja saahan sieltä karkkia, kyniä, tarroja yms. ylimääräiskrääsää. Ja kirjamessut on tosijees! Sielläki ois muistaakseni hmm torstaina Egotripin joku kirjanjulkasukeikka, mutta äiti on menossa sinne niin värvään sen kattomaan sitä. Mitä järkeä. No en tiedä. Pakotin jo sen menemään sitä katselemaan.

Katottiin tänään Kauna 2, oli hiukka huono mutta kovasti hupaisa! Että kiitos vaan pojakkeet, jotka sen Idalle annoitte. Phyh. Muttajoo. Oon nähnyki iha ennätysmäärän elokuvia tässä parin päivän sisään. :D Ihan jees, tuliskohan telkkarista tänään vielä jotain? Voisin katsella mamman kanssa! Omatunto vähän soimaa, kun oon jättäny äiden monena päivänä tänne ihan yksinään pitkäks aikaa, yhyy.

Nyt voisin tehdä poikkeuksen ja lopettaa tarinointiturinoinnin sekä siirtyä äiden ja teeveen ääreen, kiittimoo. :)Linja-autoaikatauluPerjantai 31.08.2007 00:35

Inspiroiduin yhden puolitutun ihmisen päiväkirjasta niin, että piti päästä itsekin raapustelemaan. Kun on meidän tavoite muuten hieman jäänyt. Koulu vie niin turkaisesti ainakin minun henkilökohtaista aikaani etten ehdi/jaksa tehdä juuri mitään.

Tää viikko on kulunu enimmäkseen niin, että koulusta olen tullut aboutsillain 16.15, sitte seurannu MM-kisoja siihen jotain 16.40 asti, sitten tehny läksyjä ja kattonu illalla telkkaria, lukenu ja käyny nukkumaan. Melko hurjastelua, sanoisin!

Mikä tässä on yllättävää on se, että koulussa on ollu huomattavan mukavaa. Tottakai hirvittävä stressi painaa jo päälle mutta oon lähes melkein jopa viihtynyt siinä ympäristössä noin niin kuin muuten - toisin kuin viime vuonna. Kiittäkäämme siis kanssaopiskelijoitani (tässä yhteydessä kiitän myös kaikkia joita en aikaisemmassa tarinassani kiittänyt... En millään jaksa enää jatkaa sitä ja muistella ketkä kaikki olen unohtanut!).

Soittotunnit ovat myöskin lähteneet käyntiin uudella tarmolla. Tai noh, tarmoa just ei välttämättä ole mutta intoa olisi, energia ei vaan tunnu mitenkään riittävän jos aikaa olis pienikin hetki. Maikka on kuitenkin uusi, en vielä osaa sanoa onko se hyvä vai huono asia, mutta on kuitenkin. Metodit ainakin on vähän toisenlaiset tässä vaiheessa, mutta saa nyt nähdä. Jousi kaipaa hoitoa, kuka sen huoltaisi? Plus maksaisi, tack!

Sitten tässä viikon varrella on tullut ainakin käytyä leffassa ja oltua ahkerasti flunssassa. Kaiketi jotain muutakin. En muista! Flunssa on tosiaan nujertanut mun lisäksi noin 80% muusta väestöstä, ainakin koulussa, ja se on kyllä melko kurja asia.

Yks päivä jossain kaupassa pyöriessäni kiinnitin huomiotani siihen, miten ihmiset valitsee jotain vihanneksia, hedelmiä jne. Tätä tietenkin tulin pohtineeksi valitessani itse kauneimman kaaren omaavaa kurkkua Suomen lipuin varustettuna, kun useat muut tyytyivät nappaamaan epämuotoisen liputtoman yksilön nopeasti ja varmasti ja siirtyvän tomaatteihin. Mä en vaan kykene. Pehmenneet ja ärsyttävän suorat tai käyrät kurkut on rasittavia leikata. Toisaalta on hyvä etteivät kaikki tee kuten minä, jääväthän parhaimmat yksilöt siten minulle!

Mulla on vähän huono tilanne tietokoneiden kanssa. :D Tää mun oma on ihan sekava, nyt tosin vähän parempi jo kun joskus viikko-pari sitten. Sivut vaan pomppi silmissä edestakasin. Raivostuttavaa! Alakerran on vähän vaihteleva - joskus toimii kaikki, joskus ei mikään.

Kohta alkaa Runoraati ykkösellä! :D Joku lyriikkajuttu, ajattelin että se voi olla kiinnostava. Oon tyhmä heh mutta sepä ei ollut mitään uutta.

Nyt alko muuten hermostuttaa. Kaikessa on hirveä kiire. En saa mitään tehtyä loppuun asti, jos saan alotettuakaan.

Onneksi Riikalla on saunatonttu!

Ps. Putosin tänään tuolilta. Sattui.

[Ei aihetta]Maanantai 13.08.2007 01:48

EN EHTINYT

OLEN HIEMAN HIDAS

MO
Daa da da da daa daa.

Lupasin, niin onhan se kirjotettava. Ulkona ja kaiketi sisälläkin on niin kuuma, etten pysty toimimaan. Tässä tapauksessa kirjottamaan, mutta minähän olen sanojeni mittainen mies!

Loma tähän asti on ollu oikeestaan aika siisti, jotain palasia siitä on eksynyt tännekin tekstin tai vähintään kuvien muodossa.

Hei, taidankin tehdä tästä kiitospuheen!

Ihan ensimmäiseksi kiitän itseäni, koska yleensä olen saanut viettää kesälomaa. Samalla joudun kiittämään koululaitosta opettajineen, koska he järjestivät oheistoimintaa muuksi vuodeksi ja tekivät tämän mahdolliseksi.

Kiitos Petri, joka sait kirjotettua ylioppilaaksi ja täten juhlat aikaiseksi, oli mukavaa nähdä sukulaisia, järjestellä ja syödä!

Kiitos Aino penkistä ja pitkänhuiskeista illoista, runoista ja vastaantulevista ylioppilaista. Kiitos Jupperin omakotiyhdistyksen kamarimusiikki-illasta. :D Siitä myös Reetalle! Oli hienoa.

Kiitos Ekmotek, Mikko, Kari, Toni, Sampo ja muut töistä ja hienosta työilmapiiristä. Ja 109 eurosta! Sampolle keltasesta paperista ja kartantutkinnasta, Tonille Tuomarilan matkoista, dissauksesta ja vaateasioista (:D).

Kiitos perholaiset! Koko hemmetin kylä. :D Erityisesti Ansa elätyksestä, Mika extreme-elämyksistä, traktoreista ja lehmistä, Mari pelastuksesta ja karsinogeeneistä, mummu päivähoidosta. Jne. Oli ehkä tän kesän parasta aikaa, kieltämättä. Kehtasitte epäillä, ettenkö tulisi "enää". Tulen kyllä, ja aina vaan uudestaan.

Kiitos Jyri&Emma mökkeilystä, kihlajaisista, saareilusta, biliksestä.

Kiitos Marko 60 eurosta ja pizzasta, siestoista ja sombrerosta!

Kiitos Amanda mansikoista, Dulce de Lechestä ja kaikesta.

Ah, meinasi unohtua, kiitos Emmalle mölkystä ja angstiretkistä. Kiitos juhannuksesta ja vaikka jos mistä myös Tommi, Nurmela ja Zach. Tommille tappeluista, dissauksen dissauksesta ja vanhojen aikojen muistelosta, Zachille kielenkäännöstä. Nurmelalle nyt ainakin mollisävyistä. :P

McKiitos Rialle jäätelöstä!

Kiitos Heidi ja Niila Irinasta, Dallaspitkosta ja siitä että nyt on lähdettävä ulos ja jatkettava myöhemmin! Adios!

Runoja, vol. 2Perjantai 03.08.2007 03:32

Saastaiset mahdollisuudet?

Mieletön kävelytie
sen haarat hiuksenhienot
Laimeatko?
Ei
ne eivät valehtele

Ne vie ei Jupiteriin
ei megatähtien takahuoneisiin
ei maksa kalliita hintalappuja

Mutta niihin voi karata
vaikka verkkarit jalassa
ohraleipä suussa
niin räjähtävää voi olla
kun lähtee seikkailuun
nuoruuden

Ei kannata ikävöidä eilistä naurua
vaan sukeltaa
vaikka kristillisiin ajatuksiin
tai ostaa käsilaukku
olla urhea
muttei varastaa

On oltava nopea
sillä minuutit kuluvat
Älä ole itkuinen
katso katulamppuja
ne ohjaavat tielläsi
matkalla helmiin.

By: Aino & Uksi, 1.8.2007

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2007 22:43

Olen maalla. Lehmiä ja kärpäsiä ja peltoja ja traktoreita ja maajusseja.

Serkun kannettava. Täytyy mennä. ILTALYPSYLLE

No ei.

Osta Fitness-lehti.Keskiviikko 27.06.2007 03:25

Ette kyllä ikinä arvaa, mikä mua rupes kyrsii eilen illalla niin etten meinannu saada unta. Maailman pahuus, sydänsurut, rahahuolet... Ei tällä kertaa, vaan kuntosalit ja niiden käyttäjät. Voi jumalauta, lakkauttaisin koko instituution jos siihen pystyisin.

Sellaset fanaatikot on niin hermostuttavia. Eli rakastan kaikkia teitä galleriankin "kuntosali on mun toinen koti" tai ELÄMÄNTAPA tai muuta jotain yhtä järkyttävää -yhteisöjen jäseniä. En aio kattoa onko sellasia, hermostuisin vaan turhaan. Mutta miettikääs oikeasti, mitä varten siellä käydään? Halutaan näyttää hyvältä, korostaa ulkonäön tärkeyttä, tuoda itseä esiin ja entisestään kaventaa kulttuurin luomaa kuvaa ns. "hyvän ihmisen" prototyypistä. Ja sitten tätä varten joku markkinointikeinottelija on räkäsesti nauraen kehitelly mitä erilaisimpia häkkyröitä, joilla ihmisparat voivat yhdessä harjoittaa millon mitäkin lihasta kerrallaan. Joku keksii sitten perustaa ikioman kuntosalin ja ostaa tusinan erilaista vempainta, rahastaa ihmisiltä mielettömiä summia siitä että ne saavat toisiaan pälyillen ja arvostellen hikoilla kalliissa merkkivaatteissaan, laskea kierroksia askeleita vetoja potkuja työntöjä koukistuksia nostoja metrejä sekunteja kaloreita ja valitella kaks seuraavaa päivää kun paikat on jumissa. Sitten vähän pilatesta ja hydrobicia niin kyllä taas jaksaa maksaa!

Nauttiiko joku siitä oikeasti? Voihan se johonkin pisteeseen saakka olla tietysti jonkun mielestä ihan hauskaa, mut se on jo lähinnä huolestuttavaa jos saa jotain kiksejä tuntiessaan jossain kyynärvarren koukistajalihaksistossa auttamatonta tuskaa, hiki virtaa, janottaa, taustalla soi diskohumppajumputus ja viereisen häkkyrän rouvalla alkaa mehut olla lopussa. Ja joku vielä maksaa tästä riemusta. Joku toinen tienaa.

Se on ihan okei, että pitää kunnostaan ja terveydestään huolta, mutta rajansa kaikella. Eikö tosiaan löytyis ajalle ja rahalle parempaa käyttöä kun oman ulkonäön hiominen? Mitä siitä saa? Joku, jos kukaan tätä nyt sattuu lukemaan, saattaa ajatella että musta kyllä huomaa ettei oo paljon kiinnostanu. No, ei olekaan, mut ymmärrän silti kohtuullisen huolehtimisen ihan hyvin. Se on tervettä, kuntosalibisnes ja fanaattiset kuntoilijat eivät.

Asiaan palatakseni, voisko saman ajan käyttää vaikka niiden ihmissuhteitten rakentamiseen ja huoltamiseen muilla kun ulkonäöllisillä seikoilla? Ja ylimäärästä rahaa jos on, sen voi aina sijottaa vaikka lapsiin, jotka terveytensä puolesta tarvitsisivat ruokaa ja juomaa. Tätä vois tietysti soveltaa monessa muussakin asiassa, mutta tämä kuntoilujuttu nyt vaan sattu mua riepomaan. Voisin jatkaa tätä vaahtoamista ja siirtyä asiasta toiseen, mutta luulen, että asia tuli jo melko selväksi. Muut urheilulajit on taas sitten toinen juttu, uskon että monista lajeista voi saada paljon muutakin. Ei kai kukaan pelaa jalkapalloa vaan saadakseen esittelykelposet sääret?

Tämä on sitten tätä tasa-arvoa edistävää toimintaa, voivoi miten huolestuttava on nykyinen median naiskuva, katso ettet jää jalkoihin ja tule sinäkin kuntosalille tekemään itsestäsi parempi ihminen!

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.06.2007 17:01
Musiikki Ruotsin
suklainen vivahde
Vyö kuin yö
jolloin voi säveltää
Nuotit hiuksenhienoja

Siitä saada voi hypotermian
olotilan kukoistavan
Haittaa se ei
voi silti levitellä

Tämä runo absurdi
ei ole vegaani
Vain himokas
voi syödä kampelan

Tämä loppu runon on
Muista sanat ikuiset:
"Parsakaali suorittaa!"


Written by: Aino&Uksi 23.6.07 klo 00.20