IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Jee, taas tätä! \o/Lauantai 29.06.2013 00:00

TYÖT JA TULEVAISUUS
Montako lasta haluaisit? - 3 tahi neljä. Riippuen miten hirveät traumat jää ekasta synnytyksestä. Voi jösses, mietin sitä tässä yksi päivä ja kyllä se ihan julmetun brutaalilta ja raa'alta hommalta vaikuttaa. JAIKS!
Haluaisitko isot kirkkohäät vai kahden todistajan läsnä ollessa esim. ulkomailla? - Pienehköt häät maaseudulla tai muuten vaan luonnonhelmassa (oijoi, järvenrantakin ois niin ihQ! Hiton kesä, kun tekee minusta tällaisen häähullun :D). Lähimmät sukulaiset ja ystävät. Ei todellakaan mitään puolituttuja tai muita serkun kissan kaimoja.
Haaveammattisi? - No en enää oikein tiedä :D Toisaalta haluisin sitä hevoshommaa tehdä, mutta en enää ookaan ihan varma haluanko muuttaa rakkaan harrastukseni työksi.
Millaista työtä et missään nimessä voisi tehdä? - Ruumiinavaajan hommaa. Tai mitään kuolleisiin liittyvää. Enkä myöskään lähihoitajan tai muutakaan ihmisten hoitamisia. Ei se aikuisten pyllyn pyyhkiminen oikein oo mun juttu. Toki on hyvä, että sillekin työlle löytyy tekijänsä.
Voisitko olla esim. sairaanhoitaja? - En. Yäk.
Oletko aikeissa muuttaa joskus ulkomaille? - En. En vois kuvitella asuvani edes muussa kaupungissa kuin Jyväskylässä. Korkeintaan voisin muuttaa johonkin Jyväskylän lähellä sijaitsevaan kyläpahaseen. Juu, oon vähän juntti :)
Mitä haluut saavuttaa sun elämällä? - Talon maalla ja elämän onnellisena loppuun saakka tuon ukkosen kanssa.

ULKONÄKÖ, KAUNEUS, MUOTI JA TERVEYS
Mikä on luonnollinen hiusvärisi? - Tummanvaalea nykyään.
Arkimeikkisi ja bilemeikkisi erot? - Arkena kevyemmin ja viihteelle sit kunnolla ja tummasti.
Meikkaatko joka päivä kouluun ja laitatko hiuksia? - Töihin meikkaan ja laitan hiukset joka päivä.
Kuljetko joskus ilman meikkiä ihan kaupossa/kaupungilla tms.? - Nope. Koiran kanssa aamulenkillä käyn meikittä. Yleensä.
Mitkä sun lempivaatteet? - Nyt kesällä hameet, topit ja sortsit.
Mikä sun lempimekko? - Mulla ei tällä hetkellä oo mitään lempparia. Kaikki viime kesän koltut näyttää tänä vuonna jotenkin tympeiltä. Täytynee raahautua shoppailee tässä joku päivä. Kreetan reissulle on ehdottomasti saatava uusi mekko!
Ootko tyytyväinen itseesi? - Kyllä juu.
Pituutesi ja painosi? - 158/51-52. Juhannuskiloja tosin saattoi yksi tai kaksi tulla ja tää kamala hellekin turvottaa (seliseli :D). Onneks oon taas alkanu juoksee, etten ihan virtahevoksi muutu´.
Oletko ikinä miettinyt värjääväsi hiuksesi tummaksi? - Oon, mutten oo vielä uskaltanu. Ja se vaatis sitä värjäysrumbaa taas, jota en kyllä jaksa. (Tällä hetkellä mun värjäysväli on sellanen 6kk..)
Kuka on sun kauneusihanne? -Kate Winslet. Ihana!
Mikä on sun lempikohta kasvoissas? Entä kropassa? - Huulet ja tissit.
Lasketko kaloreita? Jos joo, niin paljon syöt päivässä? - Blöh. En todellakaan laske :DD
Omistatko Louis Vuittonin laukun? - En, enkä haluakaan. Kuka kumma maksaa tuhansia jostain laukusta?! Minen ymmärrä kyllä moista alkuunkaan.
Onko koskaan tehnyt mieli leikata hiukset lyhyeksi? - On. Ihan kaljuksikin :D
Kyllästytkö koskaan hiusmalliisi tai -väriin? - En oo vielä ainakaan. Tosin mulla ei oo kyllä oikein mitään mallia edes. Tällainen pitkä reuhka vaan, jota itse saksin sillon tällön lyhyemmäksi.
Pidätkö itseäsi kauniina? - Persoonallisen kauniina. Ja hyvä näin. Mun mielestä sellanen 'tavallinen' kauneus on niin tylsän näköistä. Tosi yksitoikkoista, kun nykyään kaikki tuntuu olevan samasta muotista tehtyjä.
Millainen on sun mielestä ruma tyttö? - Kaikissa on jotain kaunista.
Meikittä vai meikillä? - Todella luonnonkauniit menköön meikittä, minä laitan naaman aamuisin paikoilleen, jotten ihan syöpäsairaalta näytä :)
Listaa viisi mielestäsi kauniin tytön piirteitä? - No tähän on ihan mahdotonta vastata, sillä kokonaisuus ratkaisee ihan kaikessa. Vastaanpa tähänkin, että persoonalliset ja mielenkiintoiset piirteet tekee ihmisestä kauniin.
Voisitko mennä sun pinkissä velourasussa ihmisten ilmoille? - Miksipäs en.
Jos olisit lievästi ylipainoinen, niin olisiko sinulla kova tarve päästä hyvään kuntoon vai hyväksyisitkö itsesi pyöreämpänä? - Olisi tarve päästä kiloista. Ylipaino tuo mukanaan niin paljon sairauksia ja muita elämää rajoittavia asioita, enkä halua elää elämääni niiden varjossa.
Millainen sun rippimekko oli? - En kuulu kirkkoon, joten en ole rippimekkoa tarvinnut
Miten pidät mahasi timminä? - No ei se nyt niin timmi ole :D Löytyy pientä löllöä minunkin mahasta.
Laiha vai lihaksikas muoto naispuolisilla? - Kumpaakaan en pidä kauniina. Naiselliset muodot rokkaa.

PERHE, POIKAYSTÄVÄ JA YSTÄVÄT
Oletteko ajatellut mennä kihloihin poikaystäväsi kanssa? - Kyllä
Harrastaako sun poikaystävä mitään? - Perhokalastusta, urheilua.
Missä tapasitte poikaystävän kanssa? - Eräänä heinäkuisena iltana toisiamme tujoteltiin baarissa ja tän jälkeen Joni otti muhun yhteyttä täällä galleriassa
Kehittyikö teidän suhde kaveripohjalta vai oliko se suoraa rakkautta? - Kaveripohjalta kai eka. Tai ei nyt ihan niinkään. Minä pistin kovasti hanttiin vaikka kiinnostunut olinkin, sillä olin vähän epämääräisessä suhteessa ollut erään toisen herran kanssa jo pidemmän aikaa. Mutta Joni oli niin sinnikäs, että pitihän sille antaa periksi. Eikä oo kaduttanut :)
Kuinka kauan olette seurustelleet? - 3,5 vuotta
Kuinka usein näette poikaystäväsi kanssa? - Joka päivä, jollei tuo ole työreissussa.
Millaiset suhteet sulla on sun kaikkiin sisaruksiisi? - Kaikkiin yhteen on ihan hurjan hyvät :))
Riitelettekö sisaruksiesi kanssa ikinä? - Eipään me enää. Ollaan jo niin aikuisia
Sun poikaystävästä 3 hyvää ja 3 huonoa puolta? - Hyvät: maalaisjärki, sosiaalisuus, rohkeus ja huonot: pirun kiivas luonne, sottaisuus, 'huithapelimaisuus'
Oletko seurustellut ennen nykyistäsi? - Kylläpähän on oma siivu tullut läpi katsottua tän kylän tarjonnasta :D
Oletko ajatellut että voisit viettää nykyisen poikaystäväsi kanssa koko loppuelämän ja mennä naimisiin? - Se ois suunnitelma
Koetko joskus jääväsi jostain paitsi seurustelun takia? - En.
Miten kerroit vanhemmillesi tarvitsevasi e-pillerit tai muun ehkäisyn, vai kerroitko ollenkaan? - Äiti se minut pisti ne hankkimaan. Ja ihan hyvä vaan, vaikka vähän myöhässä ne tulikin :D
Puhuvatko vanhempasi sinulle avoimesti kuukautisista, ehkäisystä ja muusta murrosikään liittyvästä? - En mä muista. Otin itse tosi paljon selvää, utelias luonne kun olen :)

SITÄ JA TÄTÄ
Minkä ikäisenä ensisuudelma? - Oikea suudelma 15-vuotiaana. Sitä ennen kaikenmaailman pusuja tuli vaihdettua kaikenmaailman poikien kanssa
Lemmikit? - Onni
Oletko suvaitsevainen erilaisuutta kohtaan? - Pyrin olemaan
Pelkäätkö tehdä "likaisia hommia", eli vaikka koirien jätösten siivoamista? - En.
Luetko blogeja, jos niin mitä? - Pinnallisen (äidin) päiväkirjaa, rokkirekkiä ja parin teiniäidin
Mikä sinusta on hyvän elämän 'avain'? - Tyytyväisyys itseen ja omaan elämään, onnellinen arki. Ei sitä tarvitse joka paikkaan singota ja kokeilla kaikkea.
Oletko kännykkäriippuvainen? -En
Mihin käyttäisit ylimääräiset 5 tuntia päivässä, jos sellaiset saisit? - No nyt nukkuisin. Kahtena edellisenä yönä oon nukkunut _yhteensä_ 8h. Aamuvuorot ja tää saatanallinen helle on vaan niin kiva yhdistelmä<3
Isoin unelmasi? - Maatila
Huonoin puolesi? - Yks vaan?! :D Tässä tulee kovin kärki: nipottaminen, päteminen, nalkuttaminen, valittaminen, kiivaus, näsäviisastelu, itsepäisyys.
Parhain puolesi? - Iloisuus :)
Millä maksat elämisesi? Saatko vanhemmilta rahaa ruokaan, harrastuksiin jne.? - Työllä maksan elämiseni
Millainen on sun mielestä täydellinen aamu? - Aikaisin koiran kanssa lenkille vapaapäivän aamuna<3
Baari vai kotibileet? - Nyt terassi. Muuten ihan vaan kotona nyhjääminen. Ei jaksa tuo kylillä riekkuminen kiinnostaaaa.
Taito, minkä haluaisit oppia? - Maalaaminen
Paras keikka, jossa olet ollut? - Dingo Sataman yössä pari vuotta sitten. Neumann se vaan on niin jumalaisen kuuma mies! Lääh.
Ootko ikinä kokeillut/käyttänyt kuukuppia? - En. Mua niin ällöttää koko idea.
Millanen on sun nykyinen saliohjelma? - Se, etten mene sinne.
Oisko sulla antaa kivoja peppu- ja pakaraliikkeitä? - Ihan siis ältsyn kivoja!
Mitä kesäsuunnitemia? - Venereissulle viikon päästä kera Tatun, Jonin ja Noonan. Elokuun alussa Tuijalle kylään Helsinkiin ja elokuun puolessä välissä viikoksi Kreetalle.
Minkä ikäisenä joit ekan kerran? - 15-vuotiaana
Oletko kateellinen kenellekään? Jos olet niin minkälaisista asioista? - Nääh. Ihan turha kadehtia ketään, kun itsehän tässä ollaan oman elämänsä herra.
Mitä syöt välipalaksi jos on tilanne, ettet ole kotona ja olet kiireinen? - En mitään? En oo kyllä ikinä niin kiireinen/menossa.
Juotko kahvia, teetä vai kaakaota? - Teeta
Oletko juuri nyt onnellinen ja tyytyväinen elämääsi? Vai toivoisitko joidenkin asioiden olevan toisin? - Joo, oon tyytyväinen. Vähän vaan vois vauhtia tulla tuon yhden hommelin etenemiseen
Yleisin sana mitä sun suusta kuulee? - Jotain 'ou-mai-gaad-et-kyllä-ikinä-arvaa!!!1' Innostun aika helposti elämän pienistä ihmeistä :D
Mikä on paras rentoutumis metodisi, kun stressaat? - Hoidan stressaavan asian pois päiväjärjestyksestä
Mitä ilman et voisi elää? - Jonia
Lempilimu? - En juo limsaa
Lempialkoholijuoma? - Sidukka
Isketäänkö sua baareissa? - Ei kannata tulla koettaa, ei onnaa.
Saatko huomiota baareissa? - Joo
Kuinka paljon oot koneella? - Nykyään liikaa!
Onko susta noloa viettää uusivuosi, vappu tms. kotona? - Nolompaa on viettää ne helvetinmoisessa kännissä räkä poskella örveltäen.
Kuinka usein herkuttelet? - Miltei päivittäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.