IRC-Galleria

susa123

susa123

Live♥ Love♥ Yoga♥

Selaa blogimerkintöjä

Puuttuva otsikko.Perjantai 19.09.2014 17:12



MATKUSTELU
1. Oletko käynyt etelässä? » Missä ihmeen etelässä? Etelä-Suomessa vai ihan maailman eteläisimmässä kolkassa? Suomen etelässä olen käynyt ja siitä edempänäkin mutta mikä nyt on sitten se aito ja oikea etelä?
2. Ranta- vai kaupunkiloma? » Edellinen loma sijottui iki-ihanan Kreetan rannoille, joten nyt houkuttee itsensä eksyttäminen kaupungin pikkukujille. Onneks sekin jo häämöttää ihan nurkan takana, koska ensi kuussa on vuorossa valloitusretki vol. 2 Barcelonaan. Sit jos pysyis Suomen rajojen sisäpuolella loppuvuoden. Ehkä ;)
4. Hotelli vai mökki? » Mökkeilykin kyllä maistuis.
5. Voisitko matkustaa yksin ulkomaille? » Miksei!
7. Mikä on paras lomamuistosi? » Äyh, ei niitä voi erotella tai laittaa mihinkään järjestykseen o.O Barcelona vol. 1 oli ehkä kaikista sykähdyttävin. Tähän saakka :)
8. Milloin viimeksi matkustit junalla? » Viime viikolla. Junailuunkaan en kyllä ikinä varmaan kyllästy vaikka sillä on tullut junnattua ees taas viimeisen puolen vuoden aikana vaikka kuinka! Voiskin lähtee joskus junailemaan ihan huvin vuoksi :D
9. Oletko ollut metrossa? » Joo.
10. Tykkäätkö edes matkustelusta? » No vähäsen? Kukapa olis uskonut, et moisesta kotihiirestä kuoriutuu tällainen reissuhirmu?!

VIIHDE
11. Omistatko sinä telkkaria? » Kyllä
12. Kuinka monta tuntia katsot televisiota päivässä? » Viime viikkoinan omituisen vähän.
13. Katsotko leffat mielummin kotona vai elokuvissa? » Kotona, koska en ikinä jaksa lähteä leffaan ja se on ihan syntisen kallista puuhaa! Onpa hienoa maksaa itsensä kipeeksi jostain ihan paskasta rainasta.
14. Minkä elokuvan kävit viimeksi katsomassa leffassa? » Kauhea kankkunen 3. Toissa kesänä. Ja niistä paskoista leffoista puheenollen... Olen edelleen äärettömän katkera siitä ettei leffassa, jonka nimessä selvästi mainitaan krapula ja sen kauheus, ole sitä krapulaa. Pelkkää kauheutta! Eikä sitäkään hyvällä tavalla.
15. Oletko käynyt koskaan teatterissa? » Monestikin! Ja oikea teatteri pieksee leffavastaavat ihan mennen tullen.
16. Onko sinulla pöytätietokone? » On♥
17. Tai läppäri? » Rikkinäinen
18. Kuinka monta kännykkää sinulla on ollut? » Öö, kymmenisen? Tai jotain sinnepäin. En kyllä koskaan osta uutta ennenku vanha hajoaa käsiin.
19. Muistatko vielä aikaa, kun katseltiin videoita? » Muistan!! Ihana,ihana 90-luku♥
20. Onko sinulla tallentavaa digiboxia? » On. Tietenkin. Kuka nyt ehtii aina päivystämään telkkarin ääressä siihen aikaan, ku lempiohjelmat tulee? Saati kuka hullu jaksaa katsoa mainoksia, kun niiden yli voi kelatakin?!

MENNEISYYS
21. Oletko ollut päiväkodissa? » Joo
22. Oletko käynyt esikoulun? » Joo
23. Muistatko vielä päivää, kun menit ensimmäiselle luokalle? » Joitakin juttuja
24. Haluaisitko palata menneeseen vai elää tässä hetkessä? » Tämä hetki♥ Mutta voisin käydä välillä vähän vierailemassa menneissä hetkissä.
25. Mikä on paras muistosi lapsuudestasi? » Kaikenmaailman leikit kaikenmaailman leluilla, oli ne sitten barbeja tai Prätkähiiriä tai dinosauruksia. Heppaleikit ja puuhevostalli♥
26. Tykkätkö muistella menneitä? » Todellakin. Nostalgiapläjäykset on aina hyvästä ja herkistää <yatta>
27. Keiden kanssa vietit viime uudenvuoden? » Onnin kanssa kahdestaan ja mentiin nukkumaan hyvissä ajoin ennen puoltayötä, koska meillä ei uuttavuotta juhlita. Meillä pelätään ilotulituksia. Tai siis tuo koirapeto pelkää ja mitäpä sitä ei pienen karvaisen lapsen vuoksi tekisi♥
28. Entäpä vapun? » Olin vapun kotona helvetisti juiliva polvi paketissa. Punkkuhuuruissa rallikuskin leikkiminen jyrkässä alamäessä uudella pyörällä on aina hieno idea. Ens kerralla tosin teen sen haarniska päällä ettei käy hullusti. Taas.
29. Oliko viime kesä parempi kuin tämä kesä? » En oo niitä ihmisiä, joille kesä on vuoden kohokohta. Ihan kivoja kesiä olleet kaikki.
30. Mitä teit viime viikonloppuna? » Juhlin (yllättävän?) sivistyneesti Tuijan synttäreitä ja olin porukoilla loppuajan koiravahtina.

NYKYHETKI
31. Mitä sinulla on päälläsi? » Keltaiset hippihousut (olis pitänyt ostaa näitä useammat, koska nyt jo odotan kauhulla sitä päivää, jolloin nämä hajoaa tai jotain muuta hirvittävää tapahtuu ja joudun luopumaan näistä), villasukat ja toppi. Ja alusvaatteet
32. Mitä olet tänään tehnyt? » Töissä aamun. Ja sit shoppailin hulluna ruokaa ettei tarvii mennä kauppaan seuraavana kolmena päivänä (koska olen siis vapaalla!♥) ja kävin hakee pari pakettia postista ja lenkkeilin Onnin kanssa ja nyt olen tässä.
33. Onko tälle päivälle vielä jotain suunnitelmia? » Kohta ryhdyn leipomaan lohipiirakkaa ja sit Alkoon ja illalla Noonan kanssa tyttöjenjuttujen päivittämistä <sydän>
34. Oletko juonut tänään kahvia tai teetä? » Teetä joo. Kahvia en käytä.
35. Oletko onnellinen? » Aina vaan <yatta>
36. Sattuuko johonkin? » Öö. Ei.
37. Minkälainen sää ulkona on? » Aurinkoista ja liian lämmintä.
38. Oletko puhunut puhelimessa viimeisen tunnin aikana? » Joo, äitin kanssa.
39. Kuka soitti sinulle viimeksi? » Puhelinmyyjä??
40. Väsyttääkö? » Joo mut ei tässä ehdi mitään päikkäreitä nukkuu. Ehkä..

TULEVAISUUS
41. Uskotko, että elät terveen elämän? » Siihen voi aika paljolto itse vaikuttaa. Elämällä terveellisesti tervettä elämää, u know.
42. Näetkö tulevaisuuden uhkana? » En.
43. Mitä toivot tulevaisuudelta? » Ei jaksa suunnitella, kivempi ku asiat tulee yllärinä ;)
44. Odotatko jotain tiettyä päivää? » Montaakin! Tässä on nyt aika paljon aika kivoja päiviä edessäpäin. Mm. sunnuntain formulat ja kakuttelu porukoilla, Barcelonaan lähtö ja siellä oleminen (Passengerin keikka!!!), maanantai on ehkä kiva päivä ja koko tää vkl! On taas vähän liian kivaa kaikki! :D
45. Aiotko opiskella? » Vois jahka keksin mitä haluan tehdä!
46. Haluaisitko saada lapsia, kuinka monta? » 1-3. Osan ainakin haluaisin adoptoida.
47. Oletko koskaan luullut olevasi raskaana? » Luullut ja ollut.
48. Uskotko olevasi hyväpalkkaisessa työssä? » Ei se raha vaan työn mielekkyys ;)
49. Aiotko tehdä jotain, mitä et ole aikaisemmin tehnyt? » No tuskin ihan koko loppuelämääni teen vaan tismalleen samoja asioita, joita oon jo tehnyt o.O
50. Elätkö todennäköisemmin parisuhteessa vai sinkkuna? » Jännä nähdä :)

OLETKO
51. Käynyt saunassa vastakkaisen sukupuolen kanssa? » Tietty
52. Auttanut tuntematonta ihmistä? » Joo
53. Hyppinyt trampalla? » Joo. Näin vanhana se on vaan kauheen pelottavaa!
54. Joutunut itse sairaalaan? » En
55. Ollut hautajaisissa? » Joo
56. Joutunut kolariin? » Tavallaan
57. Syönyt pilaantunutta ruokaa? » Ikuinen trauma homeisesta hodarisämpylästä :S
58. Matkustanut junan makuuvaunussa? » En
59. Saanut kokeesta kymppiä? » Joo
60. Käynyt Lapissa? » Joo monestikin ja haluun takas! Oon aina käynyt siellä talvella ja haluaisin kauheesti käydä jonain lumettomana ajankohtanakin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.