IRC-Galleria

mällisose

mällisose

http://www.beautifcationbox.blogspot.com/
Olipa kerran tankki Heidi, läski Oskari, seksikäs Fanny ja limainen Aleksi + ruma Jasu. Yhtenä söpönä päivänä hevari Heidi tunnusti valkoista rakkautta pehmeää Oskaria kohtaan. Oskari purskahti vittumaiseen itkuun ja itki hössöttäviä kyyneliä. Kaunis Fanny ja ruma Jasu katsoivat ihanasti vieressä, kun sininen Heidi yritti pyydellä kissamaisesti anteeksi keltaiselta Oskarilta, joka itki edelleen pissis kyyneliä.Kovis Jasulla oli myös tyhmä ihastus. Iloinen Jasu kertoi homomaisesta ihastuksesta Fannylle. Pörröpää Fanny häpesi melkein mahtavat silmät päästä, sillä erikoisen Fannyn mielestä ihkun Jasun ihastus oli niin massiivisen ruskea että ei edes kehtaisi vilkaista häntä. Pinkin Jasun ihastuksen nimi oli sielukas Miika. Lopulta taiteellinen Jasu tunnusti että hän haluaisi impesilliä pippeliä tällä muodokkaalla minuutilla muodikkaalta Miikalta. Neekeri Fanny nauroi. Lopulta myös kullinlutkuttaja Fanny kertoi että hänellä on oksettava ihastus nimeltään räppärimäinen Aleksi Haataja. Hemaiseva Jasu tunsi nimen oitis ja sanoi ettei ole eläissään nähnyt yhtä laihaa poikaa. Kalamaiselle Fannylle tuli pahamieli ja niimpä hän mottasi lesbomaista Jasua karhumaiseen turpaan ja lähti karulta paikalta. Samalla pölkerö Heidi ja hikinen Oskari olivat häipyneet mammuttimaisen nurkan taakse suutelemaan gootteja suudelmia!
Jonkin ajan kuluttua sieltä kuului pitkää ähkimistä. Lyhyt Jasu meni uteliaisuudestaan katsomaan mitä violetti Heidi ja haiseva Oskari tekivät hauskan nurkan takana. SIELLÄ NE OLIVAT musikaalisissa hommissa, transumainen Heidi kiljui surullisen Oskarin korvaan kun tämä samalla veti kalpeaa Heidiä pyöreään peppuun. Valloittava Jasu oli kyllästynyt kun innokas Miika ei antanut suositulle Jasulle pippeliä ja lapsellinen Jasu, koiramainen Oskari ja hintelä Heidi harrastivat rokkaavaa kimppakivaa! Jonkin mukavan minuutin kuluttua myös laiska Fanny ja rehellinen Aleksi tulivat mukaan rehtiin kimppakivaan! Siinä he 5 pientä kaverusta sitten harrastivat lopunpäivää onnellista ryhmäseksiä!


-> mitkään jutut tässä tarinassa ei pidä paikkaansa.:D -> ei ihastumiset eikä mitkään muutkaan sellaset. täyttä paskaa koko tarina. !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.