IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Jopas oli..Torstai 04.05.2006 02:22

Huoh.. Olipahan kaiken kaikkiaan päivä taas. Töissä tapahtunutta, kello oli 1640 ja mä olen ihan onnesta soikeena, et päivä loppuu 20min kuluttua. Sitten iskee karu todellisuus, kun vähän mietin. Tulin töihin klo 10, joten pääsen vasta klo 18, hiukanko potutti :D

Poni oli mukava, käytiin maastoilemassa noin 40min.

Illalla isi soittaa, tossa meidän nurkalla on kolari. Moottoripyörä ja henkilöauto ovat kolaroineet. Mä, utelias kun olen, sanoin tulevani katsomaan. Juoksin miljoonaa vanhusten luo ja voi jukra ihmismieli ylipäätään on utelias, kadulla on hirmuisesti porukkaa ja ikkunoissa/parvekkeilla kanssa. Poliisiautoja oli ainakin 4, ambulansseja 2, ensiapuyksikkö ja paloauto. Sitten alkaa kuulua tasainen pärinä joka voimistui kokoajan, mediheli! Juostiin äidin kanssa parvekkeelle ja sitten takas keittiöön. Siinä kohtaa minä sanoin, et nyt meen kattoo lähempää.

Oli se vaikuttavan näköinen, kopteri siis. Taitavasti se kotikadulleni laskeutui, vaikka tuossa noita valopiuhoja ym johtoja onkin. Oli myös mieletöntä ku kopteri lähti, mieletön ilmavirta siitä tulee. Hiekkaa lensi ja paljon.

Yksi kaveri kertoi nähneensä tapahtuman, oli tullut pyörä torilta päin todella kovaa ja ei ollut ehtinyt jarruttaa risteykseen ja punasen Hyndain kylkeen oli sitten nasahtanut. Auto oli ihan taipunut vasemmasta kyljestään ja pyörästä ei ollut rusinaakaan jäljellä.
Mahtoi kuskin käydä huonosti :( Selvinnee huomisesta Turun Sanomista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.