IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

ohi on :DTiistai 29.11.2005 22:38

Jee, viimeinen näyttökoe takana ja olo on kuin voittajalla :) Sain mielestäni hyvän arvosanan, vaikka arvostelija ei ihan tarkkaan osannut numeroa sanoakkaan, "vahva 3" oli tuomio :)

Näytössä kyse oli hevosen vastaanotaaminen täysihoitotalliin. Multa kyseltiin kaikenlaitsta ja vastailin parhaan kykyni mukaan. "Luulen, että hevosellamme on riviä, voitko tarkastaa?" Otan riimun käteen menen karsinaan, tervehdin hevosta ja laitan sille rimun päähän, katson etujalat -> ei riviä. Kysyn voiko hevosen laittaa kiinni, ettei sillä ole mitään vetopaniikki taipumusta tmv. "Ei ole" kuuluu vastaus ja laitan hevon kiinni. Katson takajalat, ei riviä.

"Sillä on ollut koukistaja jänteen kanssa ongelmaa, voitko tarkastaa miten jalka voi? Se on oikea etunen" Minä tutkin, ei mitään ongelmaa. "Katso vielä oikea takanen samalla". Siirrän hevosta eteenpäin, että mahdun tutkimaan ja hevo siirtyy kauniisti. Ei mitään ongelmaa takajalassa, mutta voi helkkari nyt se venyttelee takajalkaansa taaksepäin. (toim.huom. takaseinälle oli laitettu paksu vaneri ja laittian ja vanerin välissä oli 15cm "kolo") Hevonen venyttää siis jalkaansa autuaana ja tunkee kinttunsa koloon. Hevonen jää hetkellisesti kiinni, riuhtaisee jalkaa ja kenkä irtoaa osittain..

Tässä vaiheessa ajattelin, että voi pee, nyt mentiin metsään ja rankasti..

Kenkä jäi kahdesta naulasta kiinni ja pyysin toista arvostelijaa (miehiä kun olivat) apuun, sillä kenkä oli mielestäni aika piukassa kiinni. Kenkä lähti kuitenkin helposti irti, hevoseen ei tullut vammoja ja minä pääsin tästä huolimatta hyvin arvosanoin näytöstäni läpi. Lopuksi nauretiin porukalla huonoa tuuria ja toinen arvostelijoista kehui hyvää hevosenkäsittely taitoani :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.