IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Torstai 20.07.2006 14:16

Jaajaa.. Ei ole mulla tuuria. Taas ku luuli löytäneensä kivan talon tontteineen ja ulkorakennuksineen, se olikin jo myyty :( Maastotkin olisivat olleet (tai no, on ne siltikin) aivan tajuttoman heinot :)

Jannie rakkaan kanssa Jäkärlässä palloiltiin ja maastoja tutkittiin, "mennään vielä tonnekin" sanoi jannie ja mehän mentiin. Todettiin taas, että tie jota ajoimme oli hiukan liian pelottavan synkeä ja sellainen "täällä voi olla murhaajia" tie, joten laitoimme ovat lukkoon ;) Maailma kirkastui kun pääsimme metsästä pois ja eteen avautui omituinen laakea betoni(?) päällysetty alue. Pysäköimme siihen ja ajattelimme tutkia aluetta jalan.

jannie oli 100 varma, että olimme hiekkakuopilla ja oikeassa olikin. Tovin käveltyämme eteemme avautui henkeäsalpaava näkymä. Aivan peili tyyni vedenpinta ja kaunis metsäinen maisema, vedessä oli kalojakin.

Kävelimme kuoppaa ympäri ja kun jannie erehtyi kokeilemaan millaista vesi oli, nousi taas pirunsarvet pintaan xD

Juoksin hakemaan autoa, koska siellä oli parit tarvittavat välineet, nimittäin vanhoja pyyhkeitä.
Joo joo naku-uintihan siitä tuli :D Vesi oli todella lämmintä, vaikka vesikasvit vähän kutittivatkin mahaa, mutta se ei haiutannut (kovasti ainakaan).

Ajoituksemme vedestä noususta oli hyvä, sillä joku muukin oli päättänyt lähteä "kuutamouinnille". Mukavaa oli, kuten aina.

Niin ja sieniäkin meillä oli, pussillinen kanttarellejä. Ne olimme poimineet Aurasta, kun kävimme poikia kattomassa. Jannien kotiin päästyämme, pesimme sienet ja teimme niistä hyvää höystöä riisin (joka oli kyllä todella aldante) kanssa. Minä lähdin kotiin nukkumaan, jannie lähti vielä riennoille kahdan päivän biletys tauon jälkeen :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.